Sessiz ayrılık

Bence düşünmeye bile değmez. Kaliteli zaman bile geçirmişliğiniz yok devamlı yanında birileri olsun istiyormuş demek ki sarmıyor yani bir yerde muhabbet çok üzgünüm ama. Aramamış sormamış ilgilenmemiş, boşverin. İnsanın gururu kırılıyor bu gibi durumlarda ilgiyi üzerine çevirmeye, olayların akışını değiştirmeye çalışıyor ama bunlar size daha fazla stres ve sıkıntı verir. Boşverin gitsin bulunmaz Hint kumaşı mı sanki o kim ki? Ararsa da cevap bile vermeyin size değer verecek aynı frekansta olduğunuz insanlarla olun🌸

Zaten yokmuşsunuz onun için . Bu kadar değer vermiş olmanız üzücü . Ama iyi ki bitmiş sizi değerli hissettirmeyen hiç bir yerde durmayın.

Ben her şeyin farkındayım tek merak ettiğim beni tamamen mi gözden çıkarmış?? Eğer öyle değilse ulaşmaya çalışır mı bir yerde? hep sessiz kalsam asla olmaz diye konuşsam işe yarar mı? Ufak süründürüp sonra bırakmak isterdim öyle bir şey olsa. En azından gururlu görünmek için. Veya hiç yaklaşmayıp hayata devam etmek mi. Instagram vs siliyimmi oralardan çocuk veya cok umursuyo gibi mi dururum
Ben öyle adamı ne ararım ne sorarım ne de takarıım. İki üç havalı resim çak, görmezden gel illa bişey yapayım diyorsan. Ama kendinden ödün vermee, adını söylediklerinde bile o kimdi ha pardon falan de geçç. Ne çok takmışsın yaa. Aramazsa aramasın, keşke gruptan falan da çıkmasaydın. Yapman gereken tek şey ona yokmuş gibi davranmak.

Grupta o bişey yokmuş gibi konustukça daha da takıp üzülüyordum hep. Kafamda bitmesi için yaptım. Her yerden de sildim bu kadar üzülmeye değmez dönüşü yok çünkü

Merhaba , 2-3 aydır görüştüğüm biri vardı.olay şu sonra detay anlatıym. Arkadaş ortamında tanıştık ve çok işkolik bir insan. Sevgililer günü öncesi konusuyoduk patronu villa tutacakmıs ben de trip attm doğumgününde bile onlarla geçirdi geç kutlamustk. Sonra kapatıyorum dedi kapadı. ertesi gün aradım aramıycak mıydın dedim bugün aramazdm dedi. İş senin için herşey biliyorum ama oraya gitmeye de cok isteklisin dedim yani gönlümü almaya çalışmıyor evet patronla vakit geçirince mutlu oluyorum dedi . Belki villa tutulmaz muhabbeti oldu ikimiz ne yapacağız ben sıkılırım dedi. Sonra arkadaşlar yanımda arıcam dedi gece aramadı. Ertesi gün öğleden sonra aradı ben akşam dönüş yaptım hiçbir şey olmamış gibi konustuk villadayız sen naptın kimlesin filan dedi sıkılma şuraya git filan kısa sessizlik oldu güldük sonra kapattık görüşürüz deyip. Ertesi gün aramadı yazmadı sevgililer gününde arar dedim aramadı o gündür konusmuyıruz. 2 hafta oldu ve başka bir olay yok. Ben 1 hafta sonra filan ortak whatsapp gruplarından çıktım yine aramadı. O sürekli oralara normal yazıp konusuyodu arkadaşlarla. Yani ayrıldık ama cok saçma her şey kabullenemiyorm. Bizim arkadaşlarla konuştum ayıp etmiş dediler. Ama tartıştığmızı söylemiş ilk başta. Arkadaş kalın vakit geçsin üzerinden diyen de oldu. Salla değer vermiyor yanında olmak istememiş diyen de . Sonra benle ayrı onla ayrı grup açmışlar. Hepsinin tek derdi ortam bozulmasın. Benim yoğun bir sevgim yoktu ama hissediyordm da bir şeylerin eksik olduğunu bitiremiyodm. Kendimden ödün veriyordm galiba. Velhasıl ben de aramadım öyle kaldı. Kafayı yiyeceğim. Ayrılık konusması yok aldatma yok saçma sapan sanki yer arıyormus bitirmeye. Hâlâ ekliyiz her yerde ama illa intikam gibi bişey istiyorm bir yanım da diyor ki gurur yapıyor veya senin döneceğinden emin. Diğer yanım ayrıldı ilk fırsatta senden diyor. Cocuk oğlak burcu manyak buz gibi soğuk biri .
Öncesinden bahsedecek olursam Haftasonu yasaklarında ortak arkadaşlar ile hep ev tutarak eğlenerek geçti. İkimiz başbaşa cok nadir görüştük. İlla ki başkaları da olsun isterdi. Birkaç arkadaşıyla tanıştım. Cok ciddi soğuk biri ilgisi sevgisi zar zor anlaşılır. İlk başlarda olan ilgisi cok zaman geçmeden azaldı ama kontrolcü oluşu herkesin farkında olduğu bişeydi. Son zamanlarda iyice soğuk oldu. Birkaç kavga ettik ben alttan aldım. Cok üstelemedim. Ortamda bir çift daha var diğer cocugun kıza davranış ve yaptıklarını görünce cok üzülüyordum onu yasayamadım için. Hep kontrol etmeye alıştığı için her dediğini yapan kızlarla olmus arkadaşım ağzından kaçırdı senle olunca şaşırdık diye . Ben her dediğini yapmıyorum ama bana sen daha cok seviyosn demişti. Yani o kadar az ilgileniyor ki ben ilgilenmek durumunda kalıyorum. Her şeyiyle. Çocuk konusu geçmişti istemiyorum dedi sonra Ortamda 10 cocuk istiyorm filan sen doğur o zaman dedim. Akşama sordum seni deniyordm dedi. Dizi izliyorz cocuk muhabbeti yine sanane sen baba olmıcaksn dedim yarın ne olacağı belli olmaz diyor. Gün içinde bir iki kez konusurz. Romantizm sıfır. Uyku konuusnda aşırı sert davranır. Bide sanki göstermelik sevgilisi gibi hissediyorum. Markete gider o değil arkadaşı arar ne istiyorsun diye . Hiçbir şey sormaz merak etmez . Şimdi arayacak mı diye deliriyorum bir yandan da Allah kurtardı seni diyorum ne olacak bu halim hırs yaptım sevmiyorum da
adamın aradığı sorduğu yok sevmiyor belli yani ayrıca o patron kadın mı villa tutup bir kadınla kaldı kesin

Yoo ya erkek kimle kaldığını da biliyorum öyle bir durum değildi durum açık açık onlarla olmak isteyip benle istememesi

Ben her şeyin farkındayım tek merak ettiğim beni tamamen mi gözden çıkarmış?? Eğer öyle değilse ulaşmaya çalışır mı bir yerde? hep sessiz kalsam asla olmaz diye konuşsam işe yarar mı? Ufak süründürüp sonra bırakmak isterdim öyle bir şey olsa. En azından gururlu görünmek için. Veya hiç yaklaşmayıp hayata devam etmek mi. Instagram vs siliyimmi oralardan çocuk veya cok umursuyo gibi mi dururum

Hiçbir şey olmaz bu ilişkiden(buna ilişki denmez ama başka kelime bulamadım yazacak)
Öç almaya falan çalışma, şu anda mevcut hesaplardan da silip engelleme bence asıl o zaman çok umursamış gibi olur. Sessize al, kalsın öyle. Hatta kendi story’lerini falan gizle görmesin. Hiç de arayıp sorma sakın. Oğlak burcu böyle cins bişey işte, işkolik ve kontrolcü, senin de bunlardan mutlu olmanı bekler çünkü sana verecek ekstra bişeyi pek olmaz.

Döner mi dersen mutlaka sana bir şekilde bir gün ulaşır. Erkekler çok ciddi bir problemle karşılaşmadıkça ilişkiyi kesip atmazlar, açık kapı bırakmayı severler(herkese böyle yaparlar ama malesef :) yedek listesi vardır daima. Lütfen seni tekrar ararsa-yazarsa şu anki soğukluğunu koru, cevapları geç yaz ve çok meşgul gibi davran. Dönmezse zaten s... et:)
Şu anda yapacağın en güzel şey normal hayatına devam etmek, takıntı haline getirmemek. Muhtemelen boşluktan sıkıntıdan taktın, yapma kendine eziyet etme boş yere.

Ya sildim her yerden tahammül edemiyordum ama kötü mü yaptım dönüşü yok ne de olsa diye düşündüm cünkü takıntı yapmaktan korktum

Asla görüşmicem bir daha silip silmek neyi değştirirki bişey paylaşırken bile ona nispet yaptığımı düşünsün istemiyorum. Hiçbir şeyimi görmesin bilmesin

Dedemi koronadan kaybettim. Üstelik evden bile sayılı çıkmasına rağmen. Belki sizinle aynı ilde bile değildi ama pandemide ev tutup eğleniyorduk vs demeniz bile beni üzdü. Nitekim hayalet diye tabir edilen yani taşıyıcı olabiliyorsunuz. Kusura bakmayın ama şu hastalık sürecinde ülke olarak toplanmasak belki ben ve benim gibi kişiler yakınlarını kaybetmezdi. Alınmayin lütfen sözüm tek size değil. Malum herkes pandemi yokmuşcasına görüşüyor. Ne diyebilirim ki.

Aşk filan yok yakışıklı da değil kaçan kovalanır 😆 ben onla görüşmeyi kabul ettigimde şok olmustu pişman olma senin yanında beni gören şaşırırr diye yanş orta tipli 🌝

zaten 2 3 aydır görüşüyorsanız ve neredeyse hepsinde arkadaşlarla ev tutuyor ve görüşme planında hep başkalarını da dahil ediyorsa bence seni hiç sevgilisi olarak görmemiş bile olabilir. bu tarz bir ilişkim olmuştu, hep arkadaşlar da gelsin isterdim. sonra onu değil arkadaşlığı sevdiğimi farkettim ve kısa sürede bitirdim. oradan biliyorum. insan sevdiğine kişilik olarak ne kadar soğukta olsa sevdiğini gösterir. bence sen de yoluna bakmalısın

Back
X