ayrılıktan sonra aranmamak

Pof bunu hiçbir zaman anlamayacağım olmuyor diyorsunuz kesin olarak bitirmeye karar veriyorsunuz sonra aa neden araamadı aaa niye böyle oldu? Arkadaşım benden ayrılanı ben neden arayayım ben zaten seviyorum ayrılıp giden o pişman olup dönecekse ben o zaman düşünürüm yani

severek ayrıldım.ve hep dönen ben oldum çoğunlukla.

aynı durumdayız :kahve: sinirimi bozan bişey de olmuyo ki facebooku hareketsiz:işsiz: off atlatacak mıyız:KK14:
Mesela kendime 5 gün müddet verdim 5 gün sonra engellycem
Atlatıcaz daha öncekiler nasıl umrumuzda değilse bunlar da olmcak
Bu sefer çok ağır geçiyor ama sonu var biliyorum.
Bizi haketmeyenler için kendimizi harap ettiğimiz günler de biter elbet

Mesela kendime 5 gün müddet verdim 5 gün sonra engellycem
Atlatıcaz daha öncekiler nasıl umrumuzda değilse bunlar da olmcak
Bu sefer çok ağır geçiyor ama sonu var biliyorum.
Bizi haketmeyenler için kendimizi harap ettiğimiz günler de biter elbet

neden 5 gün peki? beklediğin bişey mi var? ben de bayramda çok bekledim ama yazmadı bişey. doğumgunumde ayrıydık ve kutlamak için mesaj yazmıştı. onu sevdiğimi biliyor. çok iyi biliyor hem de. onun yüzünden ayrıldığımızı biliyor ve bunu düzeltmek için hiçbirşey yapmadı. demek ki beni yeterince istememiş.. sizin ayrılma gerekçenizi bilmiyorum ama eminim elinden geleni yaptın. bir kadın kolay kolay ayrılmaz. ve seven kadın da gider. seven kadın gitmez diyorlar ya. hayır. gider. çok da onurlu gider hem de.

Sevmiyor diyorsunuz ve biten bir ilişkiyi zoraki götürmeye çalışmak zaman kaybı. Belli ki geri dönmeyecek buna alışmalısınız ve kabullenmelisiniz. Zaten sürekli ayrıl barış ilişkilerden hayır gelmez. Önünüze bakıp yürümekte yarar vardır.

Bu saatlerde duygular tavan mazur gör:bicak:
Gündüz güçlü kız gece yaralı kelebek oluyoruz:110:

karşı tarafa mı? taktiklerini bekliyorum:KK16:

Hepimiz aynıyız ama bunu yansıtmak çok yanlış. Bugüne kadar ben aradım yazmışsın, yani sen ceptesin ve nasılsa ararsın. Oda bekliyo.. Kaybetme korkusuda yok.

Hepimiz aynı duygusal krizlere giriyoruz. Geceleri özellikle bi nefes alamama durumu... ama aramıcaksın arkadaş, arayan taraf sen olmucaksın. Haklıysan tabi..

Gecti cancagizim sadece nadiren ufak bi sizi oluyor. Yoksa giden gitmistir diyebildim tabi zaman gecince. Simdi cok anlam ifade etmiyor.

ama kimbilir o sureçte nasıl kalbiniz un ufak oldu.. insallah herşeyi unutturacak biri çıkar gelir hayatınıza en yakın zamanda..

Bitmemiş gibi bir his diyorsunuz çünkü dediğinize göre ayrıl barış şeklinde bir ilişkiniz olmuş ve şuan o yüzden öyle hissediyorsunuz birbirinizi hatta elde var sayıyor bile olabilirsiniz . Bir süre sonra aramasını bırak yüzünü hatta isminin geçmesini bile istemeyeceksin . Ama öncelikle ilişkinizin tamamen bittiğini kabullenmeniz gerek beni arayacak şeklinde şartlandırırsanız ama sizi aramayı geçtim o mutluluklara adım attığını hatta evlendiğini görürseniz daha acı olur sizin için . Onsuz yaşamaya alıştırın kendinizi bilakis alıştırmazsanız sizin için bu süreç daha zor geçer. Hakkınızda hayırlısı olmasi dileğiyle

Sevmiyor diyorsunuz ve biten bir ilişkiyi zoraki götürmeye çalışmak zaman kaybı. Belli ki geri dönmeyecek buna alışmalısınız ve kabullenmelisiniz. Zaten sürekli ayrıl barış ilişkilerden hayır gelmez. Önünüze bakıp yürümekte yarar vardır.

ne desen haklısın.. bizden hiçbir şey olmaz bu saatten sonra.

Hepimiz aynıyız ama bunu yansıtmak çok yanlış. Bugüne kadar ben aradım yazmışsın, yani sen ceptesin ve nasılsa ararsın. Oda bekliyo.. Kaybetme korkusuda yok.

Hepimiz aynı duygusal krizlere giriyoruz. Geceleri özellikle bi nefes alamama durumu... ama aramıcaksın arkadaş, arayan taraf sen olmucaksın. Haklıysan tabi..

ama önerilerini bekliyorum. facebooktan engelliyim mi mesela? beni gördüğü tek platform orası. ordan da sadece profil resmimi görüyor. herşeyim kapalı.

Bitmemiş gibi bir his diyorsunuz çünkü dediğinize göre ayrıl barış şeklinde bir ilişkiniz olmuş ve şuan o yüzden öyle hissediyorsunuz birbirinizi hatta elde var sayıyor bile olabilirsiniz . Bir süre sonra aramasını bırak yüzünü hatta isminin geçmesini bile istemeyeceksin . Ama öncelikle ilişkinizin tamamen bittiğini kabullenmeniz gerek beni arayacak şeklinde şartlandırırsanız ama sizi aramayı geçtim o mutluluklara adım attığını hatta evlendiğini görürseniz daha acı olur sizin için . Onsuz yaşamaya alıştırın kendinizi bilakis alıştırmazsanız sizin için bu süreç daha zor geçer. Hakkınızda hayırlısı olmasi dileğiyle
teşekkür ederim içtenlikli yorumuna:KK200: inşallah unutucam bakalım. ne zaman kimbiliro_O

ama önerilerini bekliyorum. facebooktan engelliyim mi mesela? beni gördüğü tek platform orası. ordan da sadece profil resmimi görüyor. herşeyim kapalı.
Bak canım çok basit. Hiç bişey yapma hayatına devam et. Bi yerdende engelleme sadece hayatına devam et. Seven adam geliyor çok net

Bak canım çok basit. Hiç bişey yapma hayatına devam et. Bi yerdende engelleme sadece hayatına devam et. Seven adam geliyor çok net
Sen nasıl oldun? Yanlış hatırlamıyorsam aldatma yüzünden ayrılmıştın. Çocuk sonra seni aradı mı, ulaşmaya çalıştı mı? Sen unutabildin mi biraz?

Back
X