ayrılıktan sonra aranmamak

3 hafta oldu. böyle bakınca kısa gibi geliyor ama bana aylar gibi geldi. çünkü her ayrılıkta hep ben dönüyordum. özledim diyordum. üzme beni diyordum. biz ayrı yapamayız diyordum.bazıları beni hem ayrılmış hem de adam dönsün diye beliyor ego tatmini bla bla demiş. oysa her defasında gururumu çiğneyip adım atan bendim. şimdi istenmediğimi görmek kalbimi acıtıyor.
aslında şöyle, burada okuyoruz mesela adamlar çok seviyor gibi gözüküp karşısındakini hiç bırakmayıp gidip aldatıyor. yani bir erkeğin bırakıp gitmemesi onun çok sevdiğini göstermez. ya da dönmüyor oluşu sevmediğini göstermez.
tabi ki kendini tutamayıp dönüyor olması duygularının yoğunluğundandır. ancak bazı erkekler malesef çok mantıklı oluyor. ya da dediğim gibi alışıyor karşı taraf nasılsa dönecek diye kendini yormuyor.
3 hafta olmuş bak sana aylar gibi gelmiş muhtemelen de bir gün dayanamayıp yine mesaj atıcaksın.
çünkü bende ilişkilerimde hep zoru seçtiğim için, beni seveni , peşimden koşanı değil de , koşturanı sevdiğim için aslında genelde bende senin olduğun moddayım.
ego tatmini değil ancak değer gördüğünü bilmek isteği olabilir. çünkü ego tatmini için dönmesini isteyen biri üzülmez. sadece zevkle bekler. ama sen seviyorum ve özlüyorum diyorsun.
sonuçta şu aşamada ben sana bir soru sorayım o zaman :)
peki diyelim ki aylar geçti ve dönmedi sen de hala unutamadın, aramaz mısın yine de?

Ya bir de şu var. Bu tarz olan iliskilerde kadin adim attiginda erkek de adim atsa bile bir zaman sonra adam isteksiz tavrina geri dönüyor. Ya ayriliyor ya da ayrilmak zorunda birakiyor. Ne diyeyim umarim gönlünce olur.

aslında şöyle, burada okuyoruz mesela adamlar çok seviyor gibi gözüküp karşısındakini hiç bırakmayıp gidip aldatıyor. yani bir erkeğin bırakıp gitmemesi onun çok sevdiğini göstermez. ya da dönmüyor oluşu sevmediğini göstermez.
tabi ki kendini tutamayıp dönüyor olması duygularının yoğunluğundandır. ancak bazı erkekler malesef çok mantıklı oluyor. ya da dediğim gibi alışıyor karşı taraf nasılsa dönecek diye kendini yormuyor.
3 hafta olmuş bak sana aylar gibi gelmiş muhtemelen de bir gün dayanamayıp yine mesaj atıcaksın.
çünkü bende ilişkilerimde hep zoru seçtiğim için, beni seveni , peşimden koşanı değil de , koşturanı sevdiğim için aslında genelde bende senin olduğun moddayım.
ego tatmini değil ancak değer gördüğünü bilmek isteği olabilir. çünkü ego tatmini için dönmesini isteyen biri üzülmez. sadece zevkle bekler. ama sen seviyorum ve özlüyorum diyorsun.
sonuçta şu aşamada ben sana bir soru sorayım o zaman :)
peki diyelim ki aylar geçti ve dönmedi sen de hala unutamadın, aramaz mısın yine de?

aramam.

neden biliyo musun. çünkü bu adam bensiz aylar geçirmiş. muhtemelen ben de onu özleyerek sürekli düşünerek üzülerek aylar geçirmişim. adam beni bir kere bile merak edip nasılsın dememiş( kötü sözlerle ayrılmadık çünkü. gayet aklı başında konuşarak veda ettim) ben bunca zaman ne yaptım ne ettim umrunda olmamış. en zor zamanlarımı tek başıma geçirmişim. şimdi aylar sonra kalkıp ben bu adamı ararsam kendime saygım biter. kendimi affedemem.

Ya bir de şu var. Bu tarz olan iliskilerde kadin adim attiginda erkek de adim atsa bile bir zaman sonra adam isteksiz tavrina geri dönüyor. Ya ayriliyor ya da ayrilmak zorunda birakiyor. Ne diyeyim umarim gönlünce olur.

kesinlikle. her defasında olan buydu. birebir. tam bir kısırdöngüydü. dönüyordum ve yine aynı. dönüyordum ve yine aynı herşey. sanırım asla olmayacaktı. teşekkür ederim güzel dileğine.

yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut var :KK43: size de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?
daha önce bi kaç kere ayrılıp barıştığınız için yine öyle olacak gibi hissediyosunuz..
aynısı bende oldu bende 4 ay önce ayrıldım tamamen ama öncesinde 4 kere daha ayrılıp barışmıştık .. bundan dolayı olucakki hep geri dönücek yeniden barışıcaz ümidiyle bekledim . umut beslemek gerçekten kötü . bişeyler bitirmek gerçekten istiyosan önce umudunu kesip atman gerekiyor.zaten bu kadar ayrılıp barışmayada gerçekten sağlıklı bir ilişki yürümüyor..

daha önce bi kaç kere ayrılıp barıştığınız için yine öyle olacak gibi hissediyosunuz..
aynısı bende oldu bende 4 ay önce ayrıldım tamamen ama öncesinde 4 kere daha ayrılıp barışmıştık .. bundan dolayı olucakki hep geri dönücek yeniden barışıcaz ümidiyle bekledim . umut beslemek gerçekten kötü . bişeyler bitirmek gerçekten istiyosan önce umudunu kesip atman gerekiyor.zaten bu kadar ayrılıp barışmayada gerçekten sağlıklı bir ilişki yürümüyor..
çok haklısın bende de o umut oldu. sanki bitmeyecek gibi. ama bitirdim. çok kararlıyım. seni sonra aradı mı peki bu 4 ayda?

çok haklısın bende de o umut oldu. sanki bitmeyecek gibi. ama bitirdim. çok kararlıyım. seni sonra aradı mı peki bu 4 ayda?

Kararlisin. Ne zaman arayacak diye soruyorsun..
Ben seni cok iyi anliyorum, cok zor olduğunu vaktin adeta durdugunu. Yedigin bir lokmanim agzinda büyüdüğünü hic bir lezzet almadigini... ancak bitirdim diyorsan gercekten bitsin. Ne beklenti icine gir kendini üz. Bitirdim bitirecegim diyorsan çizgini cek. Beklenti icinde bulunma. Elbet üzülerek gececek vakit ama bitip gececek.

Hayır hep ben aradım çünkü bittiğine inanmadım bi şekilde aradım çünkü dönücekse bilim dönmiceksede yoluma devam edim diye aradım. ha aramasam evet arardı işin kuralı budur çünkü ama benim kimseyi beklicek stratejik oyunlar peşinde koşucak ne vaktim ne sabrım vardı bu yüzden aradım..

Hayır hep ben aradım çünkü bittiğine inanmadım bi şekilde aradım çünkü dönücekse bilim dönmiceksede yoluma devam edim diye aradım. ha aramasam evet arardı işin kuralı budur çünkü ama benim kimseyi beklicek stratejik oyunlar peşinde koşucak ne vaktim ne sabrım vardı bu yüzden aradım..

noldu peki arayınca ?

Ayrılmak demek bir daha aramamak, aranmamak demek değil mi? Sizin için ayrılmak bir oyun gibi olmuş sanırım. Alıştığınızdan farklı bir sonla karşılaşmak sizi afallatmış.

Back
X