- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
aslında şöyle, burada okuyoruz mesela adamlar çok seviyor gibi gözüküp karşısındakini hiç bırakmayıp gidip aldatıyor. yani bir erkeğin bırakıp gitmemesi onun çok sevdiğini göstermez. ya da dönmüyor oluşu sevmediğini göstermez.3 hafta oldu. böyle bakınca kısa gibi geliyor ama bana aylar gibi geldi. çünkü her ayrılıkta hep ben dönüyordum. özledim diyordum. üzme beni diyordum. biz ayrı yapamayız diyordum.bazıları beni hem ayrılmış hem de adam dönsün diye beliyor ego tatmini bla bla demiş. oysa her defasında gururumu çiğneyip adım atan bendim. şimdi istenmediğimi görmek kalbimi acıtıyor.
tabi ki kendini tutamayıp dönüyor olması duygularının yoğunluğundandır. ancak bazı erkekler malesef çok mantıklı oluyor. ya da dediğim gibi alışıyor karşı taraf nasılsa dönecek diye kendini yormuyor.
3 hafta olmuş bak sana aylar gibi gelmiş muhtemelen de bir gün dayanamayıp yine mesaj atıcaksın.
çünkü bende ilişkilerimde hep zoru seçtiğim için, beni seveni , peşimden koşanı değil de , koşturanı sevdiğim için aslında genelde bende senin olduğun moddayım.
ego tatmini değil ancak değer gördüğünü bilmek isteği olabilir. çünkü ego tatmini için dönmesini isteyen biri üzülmez. sadece zevkle bekler. ama sen seviyorum ve özlüyorum diyorsun.
sonuçta şu aşamada ben sana bir soru sorayım o zaman :)
peki diyelim ki aylar geçti ve dönmedi sen de hala unutamadın, aramaz mısın yine de?