Madem donmesini bekleyeceksiniz neden ayriliyorsunuz, madem ayrildiniz neden donmesini bekliyorsunuz
Gercekten anlam veremiyorum bu bir ayrilip bir barismalari. Artik onemi kalmiyor ki ayriligin da, barisik olmanin da. Suyu cikiyor bir nevi. Saygi desen zaten...
Olmuyorsa zorlamayin, yok facebookta takipteyse soyle yapayim yok arkamdan bakiyorsa amuda kalkayim gereksiz ve cocukca
Ayrıl barış ayrıl barış ilişkiler laçkalaşır ve sonunda tamamen biter.
Sizinki de bitmiş,kabullenmekten başka seçeneğiniz var mı ?
Zaman her şeyin ilacı zamanla unutacaksınız.
Şu Facebook a neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz Anlayamadım gitti face kullanmadığım için mi acaba ?
Insanin cocukca taraflarinin olmasi guzeldir ancak iliskiler cocukca tavirlarla yurutulmez. Iliskilerde sorunlar ayrilip barisarak duzeltilmez ancak ustu ortulur, asil onemli olan ayrilma kaprislerine basvurmak yerine cozum yollarini denemektir, ayrilmak bu is olmuyor bitsin denilen kisimdir iliskiyi adam etme yontemi degil. Belki dikkate alirsiniz ilerisi icin...evet biraz çocukça taraflarım vardır. tşkler.
Bitmiştir bitmiştir ayrıl barış ayrıl barış nereye kadar ? Yalama yapmış artık bence barışsanız bile tekrar ayrılırsınız ilişki tarzınız böyle anlaşılantamam facebooku geç diğer soruya odaklan
bittiğine göre amasına gerek de yokyakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut varsize de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?
Canim benim anlasarak ayrildigim nisanlim hemen hemen hergun aradi beni seni unutmak cok Zor olacak sana cok alistim cok sevdim ama sevmek yetmiyormus senin ne yaptigini merak etmeden duramiyorum bilmem neler neler.. Sonra ne oldu biluyormusun.. Korkutmak gibi olmasin ama bi gunde degisti sevgili yapmis meger yani seninkide oyle olabilir..yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut varsize de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?