Ayriliktan sonra calısamıyorum

Ben de önce hapla bi topladım şimdi bıraktım müzik yoga falan takılıyorum :) ama akut dönemde hap şart bence. Allah razı olsun modern tıptan yaaa valla yogaya gezmeye falan kendimi vursam daha çok para harcardım, mesaili çalışamazdım da. Hap candır. :)
valla ben yoga da uyuyorum recep ivedik gibi :) aksiyon insanıyım ama hap iyidir tabi iyi bir doktor eşliğin de :)

Cok cok haklısınız ve evet zorundayım. Daha cok cabalayacagım
Bunları yazarken sizin yaşadıklarınızı basit ya da kolay gördüğüm için yazmadım bu arada. Biliyorum kolay değil ama başarmak elimizde. Yakın bir zamanda ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım. Hem de onunla olursa olur olmazsa başka kimseyle olmasın diyecek kadar çok sevdiğim birinden düşünün yani :) hala gece rüyalarıma girer mesela ama buna teslim olmamaya çalışıyorum ben. Benim de Aralık ayında gireceğim bir sınav var ona hazırlanıyorum. Aslında bu bizim için bir avantaj çünkü o kişileri zihnimizin ve düşüncelerimizin odak noktasından çıkartmak için de bir fırsat aslında. Ne zaman aklıma gelse; derse ve kitaplara sarılıyorum ben mesela. Sizin için de bu uğraşlar yaparken zevk almıyorsanız bile bir nevi can simidi olsun. Yeni hayatın başlangıcına açılan kapıların anahtarı olsun. Kendiniz için bir şeyler yapın yeter ki salmayın kendinizi..

Depresyonda olmanız çok muhtemel. “İstesen yaparsın” “hadi daha sıkı asıl” laflarına kulak asmayın. Daha çok deneyip daha çok yenilip daha çok üzülmeniz olası. Çare antidepresan. Şak diye düzeltiyor, kesin bilgi.
Antidepresandan biraz korkuyorum acikcasi. Iyilestim sanip ilacları biraktigimda başa dönmekten.

Bunları yazarken sizin yaşadıklarınızı basit ya da kolay gördüğüm için yazmadım bu arada. Biliyorum kolay değil ama başarmak elimizde. Yakın bir zamanda ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım. Hem de onunla olursa olur olmazsa başka kimseyle olmasın diyecek kadar çok sevdiğim birinden düşünün yani :) hala gece rüyalarıma girer mesela ama buna teslim olmamaya çalışıyorum ben. Benim de Aralık ayında gireceğim bir sınav var ona hazırlanıyorum. Aslında bu bizim için bir avantaj çünkü o kişileri zihnimizin ve düşüncelerimizin odak noktasından çıkartmak için de bir fırsat aslında. Ne zaman aklıma gelse; derse ve kitaplara sarılıyorum ben mesela. Sizin için de bu uğraşlar yaparken zevk almıyorsanız bile bir nevi can simidi olsun. Yeni hayatın başlangıcına açılan kapıların anahtarı olsun. Kendiniz için bir şeyler yapın yeter ki salmayın kendinizi..
:) sanirim ayrilik sizi hirslandirmis beni de amaannn saldim cayira moduna sokmus. Sizinki cok daha iyi tabii ki kend
Birinden ayrılınca sadece ayrılık acısı olmuyor ki sorun aileler o yaşanan tartışmalar entrikalar sürekli gergin kendini sıkma hali herşey bitince bi salıyosun kendini ama rahatlamıyorsun da ben neler yaşamışım hali oluyor yaşanan kendini tuttuğun söyleyemediğin her söz sonrasında fena çıkıyor ben bi köşede oturup saçlarımla oynuyordum en son düğüm düğüm yapmıştım annem banyoda açamayınca kesildi saçlarım tabi anında doktora ruh gibiydim ama mutsuz değilim ki ya diyordum böyle yatsam hep uyusam hep bir türlü silkelenip kendime gelememiştim 1 yıl sürdü o halim doktora gidince ağır depresyon teşhisi konuldu çok şaşırmıştım sanırım uzun zaman sonra verdiğim ilk normal tepkiydi
Aaa bende saclarimi kopariyorum kökünden tek tek. Cok haklisiniz aayni sürecleri yasayacagim sizinle sanirim. :)

Farkında değilsin belki ama ağır tranva yasamıssn... İnşallah biran önce toparlanırsın..

Bi cocuk bana ben senin yuzunden universite sinavlarini kazanmistim dedim..
Ben durumun ciddiyetini anlamamistim iyi ne güzel iste adam olacaksin diye dalga gecmistim ergenlik zamanlarinda...
Ne aptalmisim sevda ile şaka olmazmış

Antidepresandan biraz korkuyorum acikcasi. Iyilestim sanip ilacları biraktigimda başa dönmekten.
Yoo hiç öyle olmuyor. Bence kullanıcı yorumlarıyla hareket edin sağdan soldan duyduğunuz başka yorumlardansa. Çoğu hurafe. Kullanıp da faydasını görenler kullanıp da faydasını görmeyenlerden çoook daha fazla. Antidepresan hakkında en çok atıp tutan kişiler de nedense antidepresan kullanmamış kişiler, hayret ediyorum :) Bana aşı karşıtlığı gibi cahilce geliyor bu. (Lafım size değil!!)

:) sanirim ayrilik sizi hirslandirmis beni de amaannn saldim cayira moduna sokmus. Sizinki cok daha iyi tabii ki kend
Aaa bende saclarimi kopariyorum kökünden tek tek. Cok haklisiniz aayni sürecleri yasayacagim sizinle sanirim. :)
Umarım en kısa süre de atlatırsın yıllar sonra geriye dönüp baktığında bu insan için mi ben fırsatları teptim dememek için şimdi güçlenmeye başlamalısın yine aşık olucaksın çünkü emin ol :)

Back
X