Ayrılıktan sonra erkekler neden adileşir?

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

öğrendiğin şeylere rağmen benimle devam edebildiysen o senin ayıbın deseydin sen de ona. hiç mi erkeklik gururu yokmuş.

erkeklerin genel durumu canım bu. hazımsızlık. senin onu terketmeni hazmedemiyo saldırıyo işte. boşver.

ama seni takdir ettim. inşallah seni hakeden biriyle çok mutlu olursun.

Dönmeyeceğim deyişindeki kararlılığı görmüş demekki, son anlarda canını yakmaya çalışıyor. Boşver, bunun da işe yaramayacağını görünce yine eskisi gibi dön demeye devam eder ya da vazgeçer...

Tipik türk erkeği ayrılığı hazmedememiş senin ciddi olduğunu anlamış şimdide sallıyor barışalım desen kollarını açar öylede niteliklidir

kedi erişemediği ciğere mındar dermiş.Zaten ilişkiler bittikten sonra kişilerin asıl yüzü ortaya çıkıyor.Bence arasada konuşma mesajınada cevap verme onunlayken iyisin ayrılıncamı kôtü oldun bırak ne hali varsa görsün öyle kişidn hayır gelmez zaten sen kendini biliosan başkalarının ne düşündüğüne kulak asmazsın.:50:

Sen kendini bildikten sonra, bütün dünya arkandan konuşsa ne yazar.
Kimseye verecek hesabın yok.
Adam olamamışın biri kendini tatmin etmeye çalışıyor sadece, takılmana bile değmez.

çirkef herif.. :ssz: hiç korkma ve ona aldırış etme.. bitirmişsin işte.. hattını değiştir en kısa zamanda.. ailene bu durumdan bahset.. bilgileri olsun..

Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

bece hiç kızma,acı ona...zavallı çok zoruna gitmiş ayrılık,en son çare çamur atmaya çalışıyor..belki böyle yaparsa sana olan duyguları nefrete dönüşür sanıyor..napsın,ayrılığı kaldıramamış bünye,ters tepmiş!

Sen kendini biliyormusun bitti aklı sıra geri adım attıracak sana gitsin soda alsın seni dövmeden önce aklı neredeydi ?

İsteyen konuşsun istemeyen konuşmasın.. Millet ilk önce kendi kızlarına baksın sanki onların kızlarının sevgilisi yokmuş gibi davranırlar ama dışarıya açarlar ağızlarını yumarlar gözlerini.. Milleti hiç takma kim ne derse desin..

Ayrıca sormuşsun ya " Ayrılıktan sonra erkekler neden adileşir?" diye, genlerinde var canım :ssz:

Seni suçlayacak şey bulamamış.. Eski şeyleri kurcalayıp malzeme bulmaya çalışıyor..

Yani ben bunu bunu görmezden geldim de sen bi dayakla ayrılıyorsun diyor..

Sanki ikisi aynı şey..:19: Şapşirik şey..

büyük ihtimalle blöf yapıyordur, çok iyi bir karar vermişsin, şiddet gösteren erkek buna devam eder. Bu kötü olay yüzünden her erkek böyledir diye düşünme ve erkekleri genelleme. İyisi, kötüsü var işte, kadınlar da olduğu gibi.
Mutlu olmanı dilerim.

terk ederek iyi yapmışsın boşver .hattını değiştir sana ulaşamasın kesinlikle .adam yedirememiş terk edilmeyi böyle çirkefleşmiş boşver muhattab olma sakın .

Adam kavgada belli olur :))

Gerçi üzülmedim söylenmesi iyi olmuş iğrenmeni ve pişman olmamanı sağlar böyle şeyler..

Evet yaptığı çok adice,amacına ulaşmasın,buna fırsat verme ve umursama diyeceğim de benimde aklıma alakasız bir şey takıldı.Ağustosun 3'ünde açtığın konuda 2 aylık sevgiliydiniz,bu konuda ise 3 aydır nişanlısınız :S:44:

Kesınlıkle dayak olayından sonra pısman degılım kızlar, ama bana dıyorkı kımse senı sevmez, sadece ben kabullenırım kımse kabullenmez dıyor. Hıc cevap dahı yazmadım. Babama abıme soylersem kesın kıyamet kopar. Ama kararlıyım. Gerı donmeyecegım.

Back
X