Ayrılıktan sonra erkekler neden adileşir?

evet bir diğer konuda 2 aydır beraberiz sevgilimle demişsiniz bu konuda da ayrıldığınız nişanlıınızdan bahsetmişsin bana durumunuz pek samimi gelmedi şu anda:31:

Sağlam duruşunuzu ben de takdir ettim , umarım hak ettiğiniz mutluluğu yaşarsınız. Benim de evlenmeden önce ilişkim oldu ve en büyük korkum bundan sonra hayatıma giren kişinin istediğini elde edemediği an bunları önüme getirmesi.. sizi çok iyi anlıyorum

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir sıkıntım var ve sizlerin fikrini almak için yeni konu açmak istiyorum ama forumu nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir sıkıntım var ve sizlerin fikrini almak için yeni konu açmak istiyorum ama forumu nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

yukarıda ki "Bir derdim var :(" yazan yere tıkla.
açılan sayfada yukarıda "yeni konu aç" butonu var koyu pembe renkte.
ona tıkla.
bir ekran açılacak oraya yazabilirsin sıkıntını.

Kesınlıkle dayak olayından sonra pısman degılım kızlar, ama bana dıyorkı kımse senı sevmez, sadece ben kabullenırım kımse kabullenmez dıyor. Hıc cevap dahı yazmadım. Babama abıme soylersem kesın kıyamet kopar. Ama kararlıyım. Gerı donmeyecegım.

Yalvararak seni geri döndüremeyeceğini anlamış. Aklınca seni böyle döndürmeye çalışıyor. Çok sinir oldum ya!

Hem seni o kadar seviyorsa (!) nasıl dövebilir? Nasıl kıyabilir? Bunu nişanlılık döneminde yaşadığın için şanslısın aslında. Ya evlendikten sonra bu yüzünü görseydin... :50:

Bu gibi durumlarda erkeğin karakterini, seviyesini gösterdiğini düşünürüm. Ve göstermiş de...

değiştir numaranı hiç muhattap olma tabi caizse resmen yem atıyor ortaya gelir belki diye hiç birsey bildigi yoktur eminim rahat ol kazıma hiç...

değiştir numaranı hiç muhattap olma tabi caizse resmen yem atıyor ortaya gelir belki diye hiç birsey bildigi yoktur eminim rahat ol kazıma hiç...

o zaten karakterini daha nişanlıyken seni dövmekle göstermiş :50::50::50: canım böyle bir erkekten daha ne beklenirki sakın dönme ona:20:

Seni geri alma ihtimalinin olmadığını görüp içindeki kini kusuyor sana çamur atarak.

Kedi ciğer olayı

Hiiç umursama, nişanlıyken bunu yapan evlenince ne yapardı Allah bilir. Ardına bile bakma

değiştir numaranı hiç muhattap olma tabiri caizse resmen yem atıyor oltaya gelir belki diye hiç birsey bildigi yoktur eminim rahat ol kazıma hiç...

Son düzenleme:
sen seni bildikten sonra başkaalrına kulak verme bak işde iyiki ayrılmışsın böyle kişiliksiz insandan kocada olmaz babada olmaz bırak takma hazreti mevlananın bir sözü var derki beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir , bırak o karalama politikasına devam etsin senin anlıyacagın sende şükret bu adamdan erkenden kurtuldum diye

Back
X