Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

her kelimesini kendime defalarca söyledim.
ayrıldıktan sonraki konuşmalarımızda ilişkimizdeki gibiydi.
bir şey giysem kıskanır bir şey yazsam kime falan diye didiklerdi bildiğin.
bir anda başka birini bulmuş olması çok koydu.
yarım kaldığım için önüme bakamıyorum sanırım.
9 ay geçti,belki daha fazla. ama ben devam edemiyorum.
o gittiğinden beri birileriyle konuşmak bile istemiyorum artık.
bilmiyorum ya amacım barışmak değil zaten, içimdekiler bitsin istiyorum. :5: :5: :5:

canım onunla konuşman yada görüşmen seni rahatlatmayacak bence çünkü bu duygularını anlatsan ters bi cevap alabilirsin.
ki konuşmak ilişkinizin gidişatını da değiştirmeyecek,
o yüzden gerek yok bence daha fazla düşünmene.
sen kendi hayatına devam edebilirsin aynı onun gibi.
başka birisiyle görüşmek zorunda değilsin, zaten aklında o varken yapma bunu.
içindekilerin bitmesi için senin onu düşünmeyi bırakman gerek.

canım onunla konuşman yada görüşmen seni rahatlatmayacak bence çünkü bu duygularını anlatsan ters bi cevap alabilirsin.
ki konuşmak ilişkinizin gidişatını da değiştirmeyecek,
o yüzden gerek yok bence daha fazla düşünmene.
sen kendi hayatına devam edebilirsin aynı onun gibi.
başka birisiyle görüşmek zorunda değilsin, zaten aklında o varken yapma bunu.
içindekilerin bitmesi için senin onu düşünmeyi bırakman gerek.

haklısın canım ya.. ne yapalım artık. :/

Tek kaybedeceğim şey ona duyduğum sevgi..
Ha bide gururum kırılır birazcık. Bana gereken tek şey cesaret.. onun gösteremediği..

ben gurur taraftarı değilim canım,
seviyorsan ve konuşmak birşeyleri çözecekse konuşmalısın.
mantıksız bir şekilde sadece gururdan susmak gereksiz.
bence gerçekten daha iyi olacağını düşünüyorsan mesaj at.
konuşabilir miyiz de, bu sefer tartışmadan konuşun aklınızda ne varsa.
olursa hep birlikte burda kutlarız, olmazsa da senin kafandaki belirsizlik son bulmuş olur.
online olup olmadığını kontrol etmekten ders çalışmıyorsun, zarar verme böyle kendine.
kaybedeceğin birşey de yok, mesaj atmak gurursuzluk değil çözüm arayışı.
sonuçta nolur dööön filan demeyeceksin niye gururun kırılsın.

haklısın canım ya.. ne yapalım artık. :/

kendini oyalayacak biii sürü şey bulabilirsin,
ne güzel beraber spor yapıyoruz :122:
başka hobiler edinebilirsin, okul kulüpleri vs.
kafanı oyalayacak ne varsa yap,
ama onu izleme onunla ilgili birşeyler öğrenmeye çalışma olur mu.

kendini oyalayacak biii sürü şey bulabilirsin,
ne güzel beraber spor yapıyoruz :122:
başka hobiler edinebilirsin, okul kulüpleri vs.
kafanı oyalayacak ne varsa yap,
ama onu izleme onunla ilgili birşeyler öğrenmeye çalışma olur mu.

haklısın ya, ben kendime bakayım da o kaybettiğine üzülsün. :p

bu kilolar onun eseri zaten :26:
bundan sonraki değişimler benim eserim olsun. :9:

ben gurur taraftarı değilim canım,
seviyorsan ve konuşmak birşeyleri çözecekse konuşmalısın.
mantıksız bir şekilde sadece gururdan susmak gereksiz.
bence gerçekten daha iyi olacağını düşünüyorsan mesaj at.
konuşabilir miyiz de, bu sefer tartışmadan konuşun aklınızda ne varsa.
olursa hep birlikte burda kutlarız, olmazsa da senin kafandaki belirsizlik son bulmuş olur.
online olup olmadığını kontrol etmekten ders çalışmıyorsun, zarar verme böyle kendine.
kaybedeceğin birşey de yok, mesaj atmak gurursuzluk değil çözüm arayışı.
sonuçta nolur dööön filan demeyeceksin niye gururun kırılsın.

Ne kadar iyi anlattın beni ya aynen böyleyim sürekli kontrol halinde..
Çok sinir bozucu bi durum kendimi derslere veremiyorum, yazıyorum ama anlamadan.
Tek korktuğum ne biliyor musun, onunla karşılaşacak olmam. Ben o zaman donup kalırım böyle :53:
Veya ona en kısa zamanda bi mail atıp cevaba göre kapatırım facemi falan derslere sarılırım.
Bak o kadar umutsuzum ki hemen olumsuzu düşündüm :1:
Mesaj at kurtul diyor içimdeki ses. Mantığım hayır diyor kalbim eveeet. İkisini de duymadan bu işi halletmem gerek :36:

haklısın ya, ben kendime bakayım da o kaybettiğine üzülsün. :p

bu kilolar onun eseri zaten :26:
bundan sonraki değişimler benim eserim olsun. :9:

kesinlikle :34::34:
sen olumlu bakmaya başlarsan zaten o mutluluk yerleşir içine bi süre sonra.

Ne kadar iyi anlattın beni ya aynen böyleyim sürekli kontrol halinde..
Çok sinir bozucu bi durum kendimi derslere veremiyorum, yazıyorum ama anlamadan.
Tek korktuğum ne biliyor musun, onunla karşılaşacak olmam. Ben o zaman donup kalırım böyle :53:
Veya ona en kısa zamanda bi mail atıp cevaba göre kapatırım facemi falan derslere sarılırım.
Bak o kadar umutsuzum ki hemen olumsuzu düşündüm :1:
Mesaj at kurtul diyor içimdeki ses. Mantığım hayır diyor kalbim eveeet. İkisini de duymadan bu işi halletmem gerek :36:

mantığın neden hayır diyo tatlım?
siz tartışmışsınız en son, oturup adam gibi konuşmamışsınız ki.
sinirle hareket edip gurur yapıyorsunuz.
bence bi konuşmayı hakediyor ilişkiniz, belki barışacaksınız.
ha tabi tersi de olabilir,
ama sen denemiş olacaksın en azından.
aklın geride kalmadan hayatına devam edebilirsin her iki durumda da.
aynı okuldasınız, her an karşılaşabilirsiniz evet.
aklın ondayken, acaba? derken mi görsen daha iyi yoksa öbür türlü mü.
bence bir düşün ne yapmanın daha iyi olacağını.

Canım elbette aklımda soru işareti kalmamasını istiyorum.
Çünkü geçmişle yaşamaktan bıktım. Anca birisi gelip elimden tutup çekiştirince geçmişe bakmadım.
Ben artık tek başıma da olsa geçmişi unutmak istiyorum, birinin unutturmasını değil.
Mantığım niye hayır diyor; çünkü o en son konuşmamızda resmen vazgeçmişti. Ben onda bi çaba göremedim oda hep beni suçladı. Hatta en son o bana yazmıştı ben ona bu kötülüğünü unutmycam demiştim. İçim rahat değil ben sana bişi yapmadım demişti. Ben onu son ilişkimden sonra mucizem sanmıştım bana herşeyi unutturacak olan. Şimdide böyle bi sebepten bitmesi bana saçma geliyor. Oda yazabilirdi kendine yenilerek. İşte bu yüzden hayır demek daha ağır basıyor. :97:

Canım elbette aklımda soru işareti kalmamasını istiyorum.
Çünkü geçmişle yaşamaktan bıktım. Anca birisi gelip elimden tutup çekiştirince geçmişe bakmadım.
Ben artık tek başıma da olsa geçmişi unutmak istiyorum, birinin unutturmasını değil.
Mantığım niye hayır diyor; çünkü o en son konuşmamızda resmen vazgeçmişti. Ben onda bi çaba göremedim oda hep beni suçladı. Hatta en son o bana yazmıştı ben ona bu kötülüğünü unutmycam demiştim. İçim rahat değil ben sana bişi yapmadım demişti. Ben onu son ilişkimden sonra mucizem sanmıştım bana herşeyi unutturacak olan. Şimdide böyle bi sebepten bitmesi bana saçma geliyor. Oda yazabilirdi kendine yenilerek. İşte bu yüzden hayır demek daha ağır basıyor. :97:

birbirinizi kırmışsınız tatlım, ama kim kırmıyor ki?
kesinlikle kararlarına etki etmeye çalışmıyorum, sonuçta sen biliyorsun ilişkini en iyi.
sadece fikrimi söyledim böyle tartışarak ayrılan insanlar için düşünüyorum konuşsalardı değişir birşey miydi diye. :26:
madem ki çok kırıldın ve ondan birşeyler bekliyorsun atma mesaj, eşşek olmasa da yapsa keşke.

birbirinizi kırmışsınız tatlım, ama kim kırmıyor ki?
kesinlikle kararlarına etki etmeye çalışmıyorum, sonuçta sen biliyorsun ilişkini en iyi.
sadece fikrimi söyledim böyle tartışarak ayrılan insanlar için düşünüyorum konuşsalardı değişir birşey miydi diye. :26:
madem ki çok kırıldın ve ondan birşeyler bekliyorsun atma mesaj, eşşek olmasa da yapsa keşke.

Ah tatlım ya, o kadar karışığım ki anlatamam. Ona söyleyecek çok lafım varda herşey daha da kötü olur diye engelliyorum kendimi. Bi kaç gün beklicem belki haftasonu bişiler yazıp atarım. Bana herhangi olumsuz bişi söylediği halde onu unutmam için sebep olur. Böyle kendi kendime senaryo yazmaktan sıkıldım çünkü.

Ah tatlım ya, o kadar karışığım ki anlatamam. Ona söyleyecek çok lafım varda herşey daha da kötü olur diye engelliyorum kendimi. Bi kaç gün beklicem belki haftasonu bişiler yazıp atarım. Bana herhangi olumsuz bişi söylediği halde onu unutmam için sebep olur. Böyle kendi kendime senaryo yazmaktan sıkıldım çünkü.

herşey nasıl daha kötü olabilir ki canım, zaten kötü ayrılmışsınız :50:
bence de kendini yıpratacağına konuş.
kafan rahatlar hem bundan sonra hayatına nasıl devam edeceğin belli olur.
gelecek mi olmayacak mı yazacak mı seviyo mu biri mi var vs vs..
çok iyi anlıyorum durumunu.
yapma bunu kendine, sakinleş önce güzelce sonra bir karar verirsin.

herşey nasıl daha kötü olabilir ki canım, zaten kötü ayrılmışsınız :50:
bence de kendini yıpratacağına konuş.
kafan rahatlar hem bundan sonra hayatına nasıl devam edeceğin belli olur.
gelecek mi olmayacak mı yazacak mı seviyo mu biri mi var vs vs..
çok iyi anlıyorum durumunu.
yapma bunu kendine, sakinleş önce güzelce sonra bir karar verirsin.

Tamam tatlım, haklısın önce biraz sakinleşmem gerek. Ona yazmadan önce burdan fikir almam gerek daha ne yazcağımı ne konuşacağımı bile bilemiyorum. Cümle kuramam çünkü biliyorum. İyi ki varsınız ya burasıda olmasa.. Öpüyorum tatlım gelicem yine görüşürüz :29:

Gunaydin canlarrrr....

Ben bugun iyi değilim:(
Icim burkuluyor..kalbim sıkisiyor..
Cok özledim onu :((( bu cumleyi yazamiyorum bile artik :((((( gozlerim nemli yaslar süzuluyor :(

Kendimi kandirilmis.. aldatilmis.. gibi hissediyorum :(

Onu unutmak artik sevmek istemiyorum.

Gunaydin canlarrrr....

Cok özledim onu :((( bu cumleyi yazamiyorum bile artik :((((( gozlerim nemli yaslar süzuluyor :(

:105: :105: :ssz:

Gunaydin canlarrrr....

canımm :105:
üzülme ama kaldır gözünün önünden onu hatırlatacak şeyleri.
kafanı oyalayacak birşeyler yap.
düşünme mümkün olduğunca.

Onu hatirlaticak herseyi kaldirdim yok ama icime basdirdiklarim arada tasiyor..
Onu hatirlamak/dusunmek istemiyorum hic tanimiyormus gibi devam etmeye calisiyorum.. onumde halletmem gereken birsuru is var... ama arada icimdeki disa yansiyor:confused: gecicek.. biliyorum..
Gecmek zorunda.
Soylediklerini hatirlamak istemiyorum artik fotograflarini gonul rahatligiyla yirtmak.. karsima dikilirse dusuncesinin bi anlami olmasin istiyorum!

Ben çok sıkıldım bu belirsizlikten ya.
Belkide belli herşey ama ben anlamak istemiyorum bilmiyorum..
Napsam ki, atsam mı artık şu mesajı. Bide bunun için bekliyorum :106:

ayrılıktan sonra sessiz kalmak, ama tamamen sessizlik ölüm sessizliği, %90 karşı tarafın aramasını sağlıyor. ama sizi hiçbir yerde göremeyecek ve sizden haber alamayacak, ne facebokta ne ortak arkadaşlarınızdan vs. hiçbir şekilde. yaşadığınızdan bile haberi olmayacak. o zaman çok merak ediyor çünkü. edilmeyecek gibi de değil. fakat dersen ki bir şeye yarıyor mu araması? ha sen mutlu oluyosun, çünkü aylarca acı içinde bekledin. başka da bi halta yaramıyo:ssz: belki barışanlar ve mutlu olanlar da vardır. ama geneli konuşmak gerekirse biten ilişki yeniden başlasa da yine bitmeye mahkum oluyor.

küçük iskenderin bir sözü var, söylemeden geçemiycem:

"aylar sonra eski sevgilinizden gelen nasılsın mesajıyla umutlanmayın. çünkü her katil merak eder, vurduğu kişinin ölüp ölmediğini.."

Kızlar verdim kararımı.
Yazıcam ona. Sonu ne olursa olsun içimdeki o huzursuz eden şeyden kurtulmuş olucam.
Ne olursa olsun hayırlısı olsun dicem.
Ama ne yazmalıyım bilmiyorum. Bana fikir verecek olan var mı? :26:

Back
X