Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

bikusolsam

kalbin bana şifa..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1.318
29
48
Bursa

Dert değil aslında ama merak ettiğim için sizlere de sormak istedim.
Sizce ayrılıktan sonra sessiz kalmak en iyisi midir? Bugün bir gazetenin köşe yazısında okudum. "en iyisi sessiz kalmak" diye.
Sizce ne kadar doğru? Veya siz ne yaptınız,yapıyorsunuz? O kişiyle iletişim kurmak mı,yoksa sessizliğe gömülmek mi?
:44:
Uzun bir ilişkiden sonra hiç iletişim kurmayıp,ortalıkta onun gözüne görünmeyince karşı taraf merak ediyor mudur sizce?
Giden gitsin,boşver diyenler olacaktır muhtemelen. Bende bunun farkındayım ama sadece merak ediyorum :17:

Dert değil aslında ama merak ettiğim için sizlere de sormak istedim.
Sizce ayrılıktan sonra sessiz kalmak en iyisi midir? Bugün bir gazetenin köşe yazısında okudum. "en iyisi sessiz kalmak" diye.
Sizce ne kadar doğru? Veya siz ne yaptınız,yapıyorsunuz? O kişiyle iletişim kurmak mı,yoksa sessizliğe gömülmek mi?
:44:
Uzun bir ilişkiden sonra hiç iletişim kurmayıp,ortalıkta onun gözüne görünmeyince karşı taraf merak ediyor mudur sizce?
Giden gitsin,boşver diyenler olacaktır muhtemelen. Bende bunun farkındayım ama sadece merak ediyorum :17:

Seven insan elbet merak eder...
Dayanamaz çünkü..

Aslında sessiz kalmak zaman bırakmak oluyor bir bakıma.
Bir ilişki bittiyse sorunlu zamanlar geçirip bu noktaya gelmiştir.En güzeli de sessiz kalıp bu ilişkiye zaman tanımak.

Merhaba canım, bence de en iyisi ne olursa olsun sessiz kalmak. Ben mesela sessiz kalamadığım ayrılıklarımla ilgili gerçekten pişmanım. Terk edildiğimde kabullenemedim veya kaybetmek istemedim, sessiz kalamadım, bir şekilde kontakta olmaya çalıştım bir süre. Ki bunlardan biri gerçekten aşık olduğum çok sevdiğim biriydi ve sessiz kalmak inan çok zordu :) Ama üstünden yıllar geçti şimdi bakıyorum da, sessiz kalsaydım hem kendimle daha çok gurur duyacaktım güçlü olabildiğim için hem de kimsenin gözünde kendimi düşürmeyecek kimseyi rahatsız etmeyecektim. O kişiye şu an inan hiçbir şey hissetmiyorum. Değmezmiş yani. Ki zaten bir insan gerçekten ayrılmak istiyorsa ne yaparsan yap onu döndüremezsin çünkü kararını vermiştir. Bir şeylerden vazgeçmiş bir seçim yapmıştır. En iyisi sessiz kalmak, o kişinin kararı yanlışsa zaten bir süre sonra anlayacak ve geri dönecektir ama bu senin hemen kabul edeceğin anlamına gelmez tabii. Ayrılıktan sonraki süreçte bence kararı kendi kendine kabullenmeye çalışıp kendi önüne bakmak çünkü uzun vadede mutluluk, güç olarak geri dönecek sana bu :)

Kesinlikle sessiz kalmak diyorum !
Sessiz kaldığımda beni terkeden eski sevgilim geri dönmüştü :ssz:
İstersen acıdan öl meraktan öl ama yinede SESSİZLİK :)

Son cümlen inan hep aklımda olacak:81:
O halde sonuna kadar SESSİZLİK :34:
peki ne kadar bir süre sessiz kaldın?

Son düzenleme:
Son cümlen inan hep aklımda olacak:81:
O halde sonuna kadar SESSİZLİK :34:
peki ne kadar bir süre sessiz kaldın?

Belki uzun gelebilir ama ilk dönmesi yaklaşık 3 ay sonunda
İkinciside ondan 2 ay sonra falan oldu
Tabi bu dönemde ben onu kabullenemediğim için tartışmalar oldu sonuç itibariyle yine bitti , ama iyiki susmuşum diyorum
Bu dönemde telefonuma bilinmedik numaralardan mesaj ve çağrılar gelmişti ama oralı bile olmadım , cevap vermedim ...

Eğer isteseydim onu şuan sevgiliydik hala ama ben yapamadım bu sefer malesef ... :34:

Sessiz kalmak aslında bir nevi vazgeçmektir

Hani ilk başlarda susmak istemezsin ona söyleyecek ne çok şeyin vardır ama cümle kuramazsın

Kursan da o anlamaz :ssz:

Sonra onun yaptığı gibi sessizliğe bürünürsün

Ama hala beklersin, hep beklersin o umut hiç ölmez..

Meraktan için içini yer, acaba unuttu mu diye düşünürsün kalbin sıkışır

Bi anlık kararla ona uzuunca bi yazı yazmak istersin ama birşey engel olur.. Gurur.. :ssz:

Hani ilk başlarda susmak istemezsin ona söyleyecek ne çok şeyin vardır ama cümle kuramazsın

Bi anlık kararla ona uzuunca bi yazı yazmak istersin ama birşey engel olur.. Gurur.. :ssz:

Güzelmiş...:ssz:

Bizde durum birazcik farkli.
Birkac saat önce ben ayrildim sevgilimden. Suan ciddi anlamda sessizlik icindeyim. Ve meraktan catladigini biliyorum.
Yine de dönmicem.

Belki uzun gelebilir ama ilk dönmesi yaklaşık 3 ay sonunda
İkinciside ondan 2 ay sonra falan oldu
Tabi bu dönemde ben onu kabullenemediğim için tartışmalar oldu sonuç itibariyle yine bitti , ama iyiki susmuşum diyorum
Bu dönemde telefonuma bilinmedik numaralardan mesaj ve çağrılar gelmişti ama oralı bile olmadım , cevap vermedim ...

Eğer isteseydim onu şuan sevgiliydik hala ama ben yapamadım bu sefer malesef ... :34:

Bizimde şuan 2 ay oldu ayrılalı,ama tık yok. Haklısın susmak en güzel cevap her şeye aslında.
Hislerin bitmişti değil mi?

Çok güzel yazmışsın,hepsine katılıyorum. Bende içimdeki bu umudu artık yok etmek istiyorum.
O kadar zor ki.. Her an gelecekmiş gibi.Ama gelse de eskisi gibi olamayacağını bilmek.. :50:
Çok denedim bende yazayım diye ama dediğin gibi "gurur" Her şeyin önüne geçti.

Merhaba canım, bence de en iyisi ne olursa olsun sessiz kalmak. Ben mesela sessiz kalamadığım ayrılıklarımla ilgili gerçekten pişmanım. Terk edildiğimde kabullenemedim veya kaybetmek istemedim, sessiz kalamadım, bir şekilde kontakta olmaya çalıştım bir süre. Ki bunlardan biri gerçekten aşık olduğum çok sevdiğim biriydi ve sessiz kalmak inan çok zordu :) Ama üstünden yıllar geçti şimdi bakıyorum da, sessiz kalsaydım hem kendimle daha çok gurur duyacaktım güçlü olabildiğim için hem de kimsenin gözünde kendimi düşürmeyecek kimseyi rahatsız etmeyecektim. O kişiye şu an inan hiçbir şey hissetmiyorum. Değmezmiş yani. Ki zaten bir insan gerçekten ayrılmak istiyorsa ne yaparsan yap onu döndüremezsin çünkü kararını vermiştir. Bir şeylerden vazgeçmiş bir seçim yapmıştır. En iyisi sessiz kalmak, o kişinin kararı yanlışsa zaten bir süre sonra anlayacak ve geri dönecektir ama bu senin hemen kabul edeceğin anlamına gelmez tabii. Ayrılıktan sonraki süreçte bence kararı kendi kendine kabullenmeye çalışıp kendi önüne bakmak çünkü uzun vadede mutluluk, güç olarak geri dönecek sana bu :)

Sessiz kalmaya dayanmak istesem de bir süre sonra sona eriyor benim sessizliğim. dayanamıyorum. umarım bunu yeri gelince başarabilrim ve bu gidişle öyle olacak die düşünüyorum umarım böyle bi durumla karşılanınca sessiz kalmasına dayanıp ben de sessiz kalabiliim. :( oooff oooofff

Hislerim bitmemişti aslında hala da bitmiş sayılmaz ama güvenemedim malesef , unutmayı seçtim :26:

Çok güzel yazmışsın,hepsine katılıyorum. Bende içimdeki bu umudu artık yok etmek istiyorum.
O kadar zor ki.. Her an gelecekmiş gibi.Ama gelse de eskisi gibi olamayacağını bilmek.. :50:
Çok denedim bende yazayım diye ama dediğin gibi "gurur" Her şeyin önüne geçti.
[/QUOTE]

Çok iyi bilirim o hissi..

Tüm kalbinle gelmesini istersin hatta hayalini kurarsın

Bir tek sevdiğini söylese herşeyi unutacakmışsın gibi gelir..

Ama dediğin gibi, hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını hatırlarsın ve bir de bunun için kızarsın ona..

Ne kadar istesekte o umut ölmüyor malesef..

:( :'( oooff ooofffffffffff

Back
X