Özeli kalmadi pek :))) burda paylasmisdim olay taze.. son 2-3 ayimiz ayri gecdi... biz iliskimizi uzakdan uzaga yurutmeye calisan hir ciftiz bu sebeble baya bi badireler atlattik.. baristikdan sonra benim ona dusunmeden sordugun bi soru yuzunden.. tartisdik altdanda alsam bizimki iyice cosdu nedim uzerine gitmeyeyim buara is sorunlarida var buna baglantili maddi sorunda takilde bizde limonili olinca adam cinnet gecirdi uzerine gitmiyim dedim
..
Seminer dolayisiyla ona yakina gidecekdim supriz olsun dedim bakdim ses yok.. yazdim geliyorum diye. Gelme dedi bir tepgiii sakin gelme gorusmek istemiykrum bitmeliydi falan filan ben sok! Bakdim gergin. Uzerine hitmedim buda gitmicem.sandi.
Dururmuyum gittim.. ya barisicakdik yada ayrilcakdik.. 2. Gun aradim... kizdi bana niye geldin diye zamana ihtiyacim var neden geldin hayal kirikligina ugramani istemiyorum dedi ve gelmedi

Sakoesince gelir dedim... ama nafile kosa kosa arayip iyimisin deyip varligini bello etdi ama gelmedi.
Hep geli diye bekledim ama nafile.
Dondum dedim bu sefer bennarayayim geldigimi bildireyim adam tel. Cikmadi!
Cok sinir oldum.
Mail yazdim tum olanlar icon matikli bi aciklama bekledigimi sorundan kacarak hic birseyi cozemiyecegimiz seklinde bir maildi.
Dusunup kurmamam gerekdigini zamana ohtiyaci oldugunu yazmis..
Birsey saklamiyorum felan!
Ama delirdim 3aydir gorusmedik yakinindayim ve gelmiyor. Sinirden yazdimda yazdim.. patladi tabi ne gecimsizligim kaldi.. mutlu olamayiz bilmemne bitti diye bu sabah mail atti bana
Bende bekledigi iyiliyi yapmamaya karar verdim ve cvp.yazmadim.
Boyle sacma ve anlamsiz bir bitis ama canim cok sikildi
Uzun oldu kusura bakmayin