Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

ben ağlamak üzereyim şu an..
anneme henüz söylemedim çünkü ona anlatmak tamamen bitmesini kabul etmek demek, bi daha barışırsak asla kabul etmez.
buna henüz hazır değilim, ama annemin en yakın arkadaşı biliyor ona anlattım hani öz teyzem gibidir.
kadın beni merak ediyor biliyorum iyiliğimi istiyor ama hergün arayıp nasılsın diye soruyor, başka birşey düşünürken yine hatırlıyorum.
dün nasılsam bugünde öyleyim yani bir günde ne değişebilir.
biliyorum nankörlük ediyorum çook seviyorum teyzemi hani ama ne yapayım daha çok üzülüyorum, konuşmak istemiyorum.
bana geri dönse bile kabul etme dedi, ben annen gibi olamam annene anlat bak o da sesin kötüymüş seni merak etmiş üzülmüş dedi.
hani iyisin hoşsun da bi dur teyzecim ne olur üstüme gelme demek istedim diyemedim.
ben iyiyim birşey olursa sana haber veririm dedim. yarın ararsa da açmayayım diyorum ne yapacağımı şaşırdım. :50:

ben ağlamak üzereyim şu an..
anneme henüz söylemedim çünkü ona anlatmak tamamen bitmesini kabul etmek demek, bi daha barışırsak asla kabul etmez.
buna henüz hazır değilim, ama annemin en yakın arkadaşı biliyor ona anlattım hani öz teyzem gibidir.
kadın beni merak ediyor biliyorum iyiliğimi istiyor ama hergün arayıp nasılsın diye soruyor, başka birşey düşünürken yine hatırlıyorum.
dün nasılsam bugünde öyleyim yani bir günde ne değişebilir.
biliyorum nankörlük ediyorum çook seviyorum teyzemi hani ama ne yapayım daha çok üzülüyorum, konuşmak istemiyorum.
bana geri dönse bile kabul etme dedi, ben annen gibi olamam annene anlat bak o da sesin kötüymüş seni merak etmiş üzülmüş dedi.
hani iyisin hoşsun da bi dur teyzecim ne olur üstüme gelme demek istedim diyemedim.
ben iyiyim birşey olursa sana haber veririm dedim. yarın ararsa da açmayayım diyorum ne yapacağımı şaşırdım. :50:

dayanamadım annemle konuştum, herşeyi anlattım böyle böyle diye.
hiç beklediğim gibi bir tepki vermedi çok güzel bir konuşma yaptık ve inanılmaz rahatladım.
bana babamdan önceki sevgilisinden örnekler filan verdi güldürdü beni.
anneler candır bunu bir kez daha anladım :16:
bu moralle artık uzuuuun süre sessiz kalabilirim diye düşünüyorum canın sıkıldıkça beni ara dedi annem,
bir an için de olsa mutluyum kızlar :)

Bu sessiz kalmanın dışında bide mutlu görünmek var.

Hani içten olmasa bile mutluymuş gibi yapmak, başarabiliyorsak gerçekten mutlu olmak..

Şöyle ki, ayrılık durumlarında karşımızdaki mutluysa biz hüzne boğuluyoruz bu durumda

E kısasa kısas diyip biz mutlu gözüksek, öyle yansıtsak olur mu ki acaba?

Veya onun başka kızlarla konuştuğunu düşünüp ondan nefret etmek :113:

Aslında bunları aştığımı düşünüyordum ama çok pozitifken bi anda içimi kötü bi his kaplıyo :26:

Mevsimdendir mevsimden.. diyip geçiştiriyorum kendimi bende :ssz:

Kızlar telefondan giriyorum,hepinizin yazdıklarını okuyacağım..
Ben inanılmaz kötüyüm:5: sevdiği bir kız varmış,adı da ne sizce? Benim adım,adaşım! Arkadaşıyla konuşmuşlar tesadüfen okuyayım dedim de okumasaydım keşke. Kıza daha acilamadigini yazmış bekliyormuş hala.. Çok kötüyüm:5:

Ben inanılmaz kötüyüm:5: sevdiği bir kız varmış,adı da ne sizce? Benim adım,adaşım! Arkadaşıyla konuşmuşlar tesadüfen okuyayım dedim de okumasaydım keşke. Kıza daha acilamadigini yazmış bekliyormuş hala.. Çok kötüyüm:5:

Canım benim ya sakin ol,ne kadardır ayrıydınız ?

Senin adina cok sevindim canimmmm en guzel ve onemli destegi almissin :)

çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle oldu :31:

tatlımm, lütfen kendini üzme..
bu sana birşeyleri kabullenip hayatına yeniden başlama gücü versin.
ben de istemezdim böyle olmasını, böyle öğrenmeni, fakat oluyor maalesef şimdi olmasa daha sonra olacaktı :50:
artık onunla ilgili hiiiç birşeye bakma, açılmış mı neler yaşamış görme duyma.
ortalıkta bıraktığın onunla ilgili ne varsa topla ki sana hatırlatıp umut vermesinler.
bir belirsizlik vardı kafanda, belki bitirmiştiniz ama senin aklında çözülmemiş şeyler vardı.
artık unut hepsini görmezden gel, önünde çok güzel bir hayat var sadece yaşamanı bekliyor.

İnanmıyorum ya çok üzüldüm :26: Nasıl okudun peki senin görebileceğin şekilde mi konuşmuş birde ?

Canım benim ya sakin ol,ne kadardır ayrıydınız ?

Sakin olamıyorum içim çok tuhaf inanılmaz bir his. 2 aydır ayrıydık.. Bu 2 ayın içinde de özlediğini söylerdi bir de.

çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle oldu :31:

tatlımm, lütfen kendini üzme..
bu sana birşeyleri kabullenip hayatına yeniden başlama gücü versin.
ben de istemezdim böyle olmasını, böyle öğrenmeni, fakat oluyor maalesef şimdi olmasa daha sonra olacaktı :50:
artık onunla ilgili hiiiç birşeye bakma, açılmış mı neler yaşamış görme duyma.
ortalıkta bıraktığın onunla ilgili ne varsa topla ki sana hatırlatıp umut vermesinler.
bir belirsizlik vardı kafanda, belki bitirmiştiniz ama senin aklında çözülmemiş şeyler vardı.
artık unut hepsini görmezden gel, önünde çok güzel bir hayat var sadece yaşamanı bekliyor.

Çok haklısın ama gerçekten bunu hiç beklemezdim. Başkası varmış demek ki:14:
Tüm eşyaları toplayıp kaldırdım içim acıya acıya.. Son kez mesaj attım doğru mu yaptım bilmiyorum ama atmasaydım hepsi içimde kalacaktı. Hakkımı da sevgimi de helal etmiyorum ona.
Umarım en kısa zamanda toparlanabilirim,öyle yoruldum ki. Ve bu haber.. :14:

Bak bu sana en geçerli işaret..

Artık onun aşkının zerresini tutma kalbinde.

Bu sana yeni bir hayat kurmak için açılan yol..

Şimdi ağla istediğin kadar.. ona o kadar öfkelisin ki şu an..

Kus içindeki öfkeni gözyaşlarınla..

Ve at onu kalbinin een üst köşesinden.

Çünkü bi umutla hala en özel yerindeydi

Ama o kendi hikayesine son verdi.

Sakin olmaya çalış olur mu.. Geçicek bunların hepsi.. Yalnız değilsin unutma canım..

İnanmıyorum ya çok üzüldüm :26: Nasıl okudun peki senin görebileceğin şekilde mi konuşmuş birde ?

Bende çok üzüldüm,anlatamıyorum o içimdeki duyguyu..
Yok asla tahmin etmez girip okuyacağımı. Onun arkadaşı benim en yakın arkadaşımın arkadaşı.
Çocuğun şifresi arkadaşım da varmış,arkadaşımda telefondan açtı o da eski sevgilisine bakıyordu o hesaptan..
Hiç beklemediğimiz o mesajları gördük. Eski sevgilimle konuşulmuş.
Adaşım kız,seviyorum gönül bu falan demiş. Açılamadım ama bekliyorum bakalım demiş.
Yıkıldım:14:

Canım üzülme lütfen bu çocuk çok saçmalık yapıyor,o sadece bir heves,bekarlığın verdiği rahatlıkla fink atıyor,bırak ne isterse yapsın,hiç haketmemiş sevgini,üzülme bugünler tersine dönecek !! :47::47:

Sakin olamıyorum içim çok tuhaf inanılmaz bir his. 2 aydır ayrıydık.. Bu 2 ayın içinde de özlediğini söylerdi bir de.

Çok haklısın ama gerçekten bunu hiç beklemezdim. Başkası varmış demek ki:14:
Tüm eşyaları toplayıp kaldırdım içim acıya acıya.. Son kez mesaj attım doğru mu yaptım bilmiyorum ama atmasaydım hepsi içimde kalacaktı. Hakkımı da sevgimi de helal etmiyorum ona.
Umarım en kısa zamanda toparlanabilirim,öyle yoruldum ki. Ve bu haber.. :14:

ne dedin canım gördüğünü söyledin mi? bence doğru yapmışsın şu andan sonra bekleyecek yada gurur yapacak birşey kalmadı.
helal etmiyorum deme sinirle ama özlüyorum diyerek seni oyalaması umut vermesi çok çirkin olmuş. :20:

Bak bu sana en geçerli işaret..

Artık onun aşkının zerresini tutma kalbinde.

Bu sana yeni bir hayat kurmak için açılan yol..

Şimdi ağla istediğin kadar.. ona o kadar öfkelisin ki şu an..

Kus içindeki öfkeni gözyaşlarınla..

Ve at onu kalbinin een üst köşesinden.

Çünkü bi umutla hala en özel yerindeydi

Ama o kendi hikayesine son verdi.

Sakin olmaya çalış olur mu.. Geçicek bunların hepsi.. Yalnız değilsin unutma canım..

Haklısın. Aslında göremezdim bu mesajları ben ama ne olduysa gördüm işte arkadaşım tesadüfen açtı. Dediğin gibi bir işaret sanırım.
O kadar kötü oldum ki bunları okurken elim ayağım titredi. Yıllardır beni seven insan şimdi bir başkasını seviyor uzaktan uzağa.
Açılırsa da muhtemelen kız kabul edecek. Ama bu benim umrumda dahi değil. Yediremiyorum kendimi bunu.
Hiç beklemezdim :14: Evet,bile bile kendi hikayesine son verdi. İçimdeki o umutta öldü.
Belki en iyisi en hayırlısı budur böyle avutuyorum kendimi. Umarım geçer canım,umarım..

Bende çok üzüldüm,anlatamıyorum o içimdeki duyguyu..
Yok asla tahmin etmez girip okuyacağımı. Onun arkadaşı benim en yakın arkadaşımın arkadaşı.
Çocuğun şifresi arkadaşım da varmış,arkadaşımda telefondan açtı o da eski sevgilisine bakıyordu o hesaptan..
Hiç beklemediğimiz o mesajları gördük. Eski sevgilimle konuşulmuş.
Adaşım kız,seviyorum gönül bu falan demiş. Açılamadım ama bekliyorum bakalım demiş.
Yıkıldım:14:

Belki bilerek yapmıştır diyecektim ama görmen imkansızken Rabbim bir şekilde karşına çıkarmış
Sen böyle fedakarca beklerken meğer o başkasını seviyormuş bunu kaldırmak çok zor ...

Demek ki Rabbim senin daha fazla bu insan için üzülüp umut ederek beklemeni istemedi gerçekleri görmüş oldun
Gerçeklerde her zaman can yakar böyle

İnşallah içinde ki öfke sıkıntı acı bir an evvel son bulur

Canım üzülme lütfen bu çocuk çok saçmalık yapıyor,o sadece bir heves,bekarlığın verdiği rahatlıkla fink atıyor,bırak ne isterse yapsın,hiç haketmemiş sevgini,üzülme bugünler tersine dönecek !! :47::47:

Dediğin gibidir umarım.. Umarım tersine döner hepsi, beni bu kadar üzdü ya Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
Haklısın kendi halinde o içindeki rahatlıkla ne yapıyorsa yapsın.:50: bu kadarmış onun sevgisi..

ne dedin canım gördüğünü söyledin mi? bence doğru yapmışsın şu andan sonra bekleyecek yada gurur yapacak birşey kalmadı.
helal etmiyorum deme sinirle ama özlüyorum diyerek seni oyalaması umut vermesi çok çirkin olmuş. :20:

Evet hepsini söyledim,daha fazla içimde tutamazdım. Hakkımı da sevgimi de helal etmiyorum sana dedim mesajın sonunda öyle sinirlendim ki ağlayarak yazdım hepsini o an da.
Evet ona anlam veremiyorum. Kuzeniyle de yakındık,bugün kuzeniyle de son kez konuştum. Eski sevgilimle bu konuşmuşlar benim hakkımda. Diyormuş ki "kafam çok karışık seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ama belki tekrar olabilir" demiş ilişkimiz için. Çok sinirlendim. Kuzeni de daha yeni öğrendi bu kızı sevdiğini bilmiyormuş o da.. Arada da mesajlar atardı bana,özledim napıyosun iyimisin diye sürekli. Şimdi o yüz kaldı mı onda merak ediyorum.. :50:

Belki bilerek yapmıştır diyecektim ama görmen imkansızken Rabbim bir şekilde karşına çıkarmış
Sen böyle fedakarca beklerken meğer o başkasını seviyormuş bunu kaldırmak çok zor ...

Demek ki Rabbim senin daha fazla bu insan için üzülüp umut ederek beklemeni istemedi gerçekleri görmüş oldun
Gerçeklerde her zaman can yakar böyle

İnşallah içinde ki öfke sıkıntı acı bir an evvel son bulur

Kesinlikle,görmem imkansızdı Allah işte dediğin gibi karşıma çıkardı.
Gerçekten çok zor bunu nasıl atlatacağım hiç ama hiç bilmiyorum.
İnşallah canım:50:

Allah ıslah etsin bunları gerçekten çoğu erkek aynı olmak zorunda mı? sinirlendim ki sorma eski yaşadıklarım aklıma geldi. aynısı başıma geldi... gidecek başkasına önceleri iyi her şey güzel olacak ama tıkanacak bir yerde mutlaka şundan çok eminim birinin hayatını alt üst edip gidip kendine güzel hayat kurmak diye bir şey yok. Allah kimsenin hakkını da ahını da kimsede bırakmaz. sana şunu diyorum senin yanında olmayan ve sorunları aşmaya çalışmayarak kendini yeni yola atan için sakın kendini bırakma ben bıraktım ne oldu kendimi üzdüğümle kaldım. unutma onun yaptığını içinde sadece sen hafifletebilirsin bu durmu istersen 2 hafta da istersen 2 ayda atlatırsın yani tek şey kabullenip kendini düşünmen. ben bana döndüğünde şunu demiştim. ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR HAYATIMA DEVAM EDİYORUM NE OLACAKTI.Onunda içi acımış o an öyle dedi. benim içim acırken keyfi yerindeydi. şimdide benim keyfim yerinde. İnş Allahım içindeki sıkıntıyı hafifletsin. Kimse de yaptığını çekmeden ölesin çünkü insan kalbi kırmak bu kadar kolay ve ucuz olmamalı..

Back
X