Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Evet hepsini söyledim,daha fazla içimde tutamazdım. Hakkımı da sevgimi de helal etmiyorum sana dedim mesajın sonunda öyle sinirlendim ki ağlayarak yazdım hepsini o an da.
Evet ona anlam veremiyorum. Kuzeniyle de yakındık,bugün kuzeniyle de son kez konuştum. Eski sevgilimle bu konuşmuşlar benim hakkımda. Diyormuş ki "kafam çok karışık seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ama belki tekrar olabilir" demiş ilişkimiz için. Çok sinirlendim. Kuzeni de daha yeni öğrendi bu kızı sevdiğini bilmiyormuş o da.. Arada da mesajlar atardı bana,özledim napıyosun iyimisin diye sürekli. Şimdi o yüz kaldı mı onda merak ediyorum.. :50:

canım yaa, en güzelini yapmışsın. cevap gelirse paylaşırsan sevinirim.
kafasının karışık olmasının sebebi o kızdan karşılık alamama ihtimali olabilir biliyorsun, seni cepte tutmak istemiş olabilir.
ne kadar aşağılık bir davranış. çok sinirlendim bunları duyunca.
bence sıcak bir banyo yap gözyaşların silinsin, sonra da uyumaya çalış.
yarın daha sakin daha güzel bir gün olacak.

Allah ıslah etsin bunları gerçekten çoğu erkek aynı olmak zorunda mı? sinirlendim ki sorma eski yaşadıklarım aklıma geldi. aynısı başıma geldi... gidecek başkasına önceleri iyi her şey güzel olacak ama tıkanacak bir yerde mutlaka şundan çok eminim birinin hayatını alt üst edip gidip kendine güzel hayat kurmak diye bir şey yok. Allah kimsenin hakkını da ahını da kimsede bırakmaz. sana şunu diyorum senin yanında olmayan ve sorunları aşmaya çalışmayarak kendini yeni yola atan için sakın kendini bırakma ben bıraktım ne oldu kendimi üzdüğümle kaldım. unutma onun yaptığını içinde sadece sen hafifletebilirsin bu durmu istersen 2 hafta da istersen 2 ayda atlatırsın yani tek şey kabullenip kendini düşünmen. ben bana döndüğünde şunu demiştim. ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR HAYATIMA DEVAM EDİYORUM NE OLACAKTI.Onunda içi acımış o an öyle dedi. benim içim acırken keyfi yerindeydi. şimdide benim keyfim yerinde. İnş Allahım içindeki sıkıntıyı hafifletsin. Kimse de yaptığını çekmeden ölesin çünkü insan kalbi kırmak bu kadar kolay ve ucuz olmamalı..

Beni çok iyi anlıyorsundur o halde,öyle kötü bir şey ki bu. Onca yılını veriyorsun,her şeyini paylaşıyorsun gerektiğinde beraber ağlıyorsun.
Ama sonucuna bakar mısın? Başka bir kızı seviyor,açılacak cesareti bekliyor. Kimsenin mutsuz olmasını istemem,o kızı da gördüm bugün facebooktan. Adı da benim adım.
Kendimi o kadar tuhaf hissettim ki anlatamam. Geceleri başını yastığa koyduğunda belki beni düşünüyordur diyordum da o kızı düşünüyormuş meğersem.
Çok doğru söylüyorsun,kabullenmem gerek en kısa zamanda.Zaten öyle gözümden düştü ki o yerlere göklere sığdıramadığım adam.. Çok güzel cevap vermişsin,bir gün geri dönerse eğer kabul edeceğimi hiç sanmıyorum ben de. Tabi pişman olur mu,olmaz mı kızla güzel bir hayat mı kurar bilemiyorum. Ama gönlümü bu kadar kırdı ya.. Bilemiyorum.
Mesajımda da "Rabbim benim yaşadığım acının aynısını sana yaşatsın,ne eksik ne fazla. Sadece aynı acıyı" dedim. İçimde kalmasın diye son kez mesaj attım.
Amin inşallah,tek dileğim bir an önce toparlanıp dimdik ayakta durabilmek..

canım yaa, en güzelini yapmışsın. cevap gelirse paylaşırsan sevinirim.
kafasının karışık olmasının sebebi o kızdan karşılık alamama ihtimali olabilir biliyorsun, seni cepte tutmak istemiş olabilir.
ne kadar aşağılık bir davranış. çok sinirlendim bunları duyunca.
bence sıcak bir banyo yap gözyaşların silinsin, sonra da uyumaya çalış.
yarın daha sakin daha güzel bir gün olacak.

Tabi ki paylaşırım,ama cevap vereceğini sanmıyorum. Cevap verse de yine beni kıracak bir şey söyler kesin.
kesinlikle,hiç ama hiç beklemezdim.
Ben sanıyordum ki,o da beni hala seviyor sadece kafasını dinlemeye ihtiyacı var biraz yalnız kalmaya.
Ama maşşallah yalnız kalmak bir yana bir kız bulmuş bile. Hiç ama hiç tahmin etmezdim bunu.
Dediğin gibi birazdan duşa gireceğim.
Umarım dediğin gibi olur canım benim :25:

Son düzenleme:
Tabi ki paylaşırım,ama cevap vereceğini sanmıyorum. Cevap verse de yine beni kıracak bir şey söyler kesin.
kesinlikle,hiç ama hiç beklemezdim.
Ben sanıyordum ki,o da beni hala seviyor sadece kafasını dinlemeye ihtiyacı var biraz yalnız kalmaya.
Ama maşşallah yalnız kalmak bir yana bir kız bulmuş bile. Hiç ama hiç tahmin etmezdim bunu.
Dediğin gibi birazda duşa gireceğim.
Umarım dediğin gibi olur canım benim :25:

umarım cevap vermez o zaman canım,
yeter bence verdiği acı.
lütfen kendine daha fazla işkence etme ve ne kıza bak ne de ona.
bırak yaşayacağı ne varsa yaşasın, hiç merak etme senin acının hesabı sorulur ondan.
sen kendini düşün bundan sonra, kendin için hayaller kur. :16:

Son düzenleme:
umarım cevap vermez o zaman canım,
yeter bence verdiği acı.
lütfen kendine daha fazla işkence etme ve ne kıza bak ne de ona.
bırak yaşayacağı ne varsa yaşasın, hiç merak etme senin acının hesabı sorulur ondan.
sen kendini düşün bundan sonra, kendin için hayaller kur. :16:

Doğru söylüyorsun,bakmayacağım zaten artık. Ne halleri varsa görsünler.
Rabbim büyük,döktüğüm gözyaşlarını görüyor. Umarım dediğin gibi bir gün bunun hesabını verir.
Öyle yapacağım yarın dimdik ayakta durup,işime konsantre olacağım inşallah. :16:
Bu arada sende bir gelişme var mı? Benim sorunumdan dolayı hiç birinizi dinleyemedim:26:

Doğru söylüyorsun,bakmayacağım zaten artık. Ne halleri varsa görsünler.
Rabbim büyük,döktüğüm gözyaşlarını görüyor. Umarım dediğin gibi bir gün bunun hesabını verir.
Öyle yapacağım yarın dimdik ayakta durup,işime konsantre olacağım inşallah. :16:
Bu arada sende bir gelişme var mı? Benim sorunumdan dolayı hiç birinizi dinleyemedim:26:

karşı taraf sessizliğini koruyor, ben de sessiz kalıyorum.
iyiyim bugün sadece bir kere ağladım canım yani konuşmaya değer birşey olmadı,
bugün senin ihtiyacın var konuşmaya sen dök içini.
bizimle konuşmana da gerek yok aklından geçenleri de yazabilirsin.
ben deftere yazıyorum çok iyi geliyor inan ki, insan kendiyle kalmak istemiyor biri duysun söylediklerini istiyor.

canım inan ki başıma geldi çok iyi anlıyorum ben, o kendi face inden kıza yazarken okudum bende zannediyordum ama sonra her şeyin değişmesi bir dk sürer bu hayatta bana etmediğini bırakmayan kuyruğum oldu yine insanlıktan anlamadı bende sustum artık kabul ettim olmuyorsa kabul etmek en iyisi. Erkekler ne geçmiştekini ne de gelecektekini tam alır hayatına düşün sana özlemeli şeyler yazmış o kıza ilgisi ne kadar sağlam. yok sana sadık kalamamış başlamak istediği şeye de sadık değil. şuAn senden iyisini arıyor deniyor yanlış anlama ne olur, başkası olacak gibi ama gelen gideni unutturmuyor emek harcamış bir insanı kimse kolay unutamaz yeri gelir vicdanı mutlaka hatırlatır. onun hayatından kendin kes at yaran çok acıyacak ama her şey zamanında yapılmalı. ben çok duşta ağladım kimseyle paylaşamadım bir yerden sonra hep aynı noktaya geliyorsunuz sürekli aynı şeyy. ama sakın kendini üzme bende şans verme bir gün çıkarda karşına derse yeniden diye. Kendine saygın olmazsa başka kimsenin sana saygısı olmaz.

karşı taraf sessizliğini koruyor, ben de sessiz kalıyorum.
iyiyim bugün sadece bir kere ağladım canım yani konuşmaya değer birşey olmadı,
bugün senin ihtiyacın var konuşmaya sen dök içini.
bizimle konuşmana da gerek yok aklından geçenleri de yazabilirsin.
ben deftere yazıyorum çok iyi geliyor inan ki, insan kendiyle kalmak istemiyor biri duysun söylediklerini istiyor.

İnşallah sizinki de hayırlısıyla olumlu bir şekilde sonuçlanır inşallah.
Neden ağladın peki? Aslında ağlamak insanı rahatlatıyor,içine atınca insan daha kötü oluyor.
Benim içimden geçen öyle çok şey var ki. Söyleyemediğim..
Bende defter tutsam iyi olur sanırım,kimseyle paylaşamazsam bile yazmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Ben gerçekten öyle yoruldum ki,bana bunu neden yaptı bilmiyorum. Tamam hadi bitiriyor,ama neden ümit veriyorsun da bana özledim diyorsun?
Kuzenine de tekrar olabilir demiş,hem de o kızı severken. Gönül bu diyormuş bir de. Nasıl bir gönül nasıl bir kalp bu Allah aşkına.
Bir anda her şey nasıl böyle olabilir anlayamıyorum. Bende pişman olur belki diye bekliyordum birde. Kuzeni de erkek, "hiç beklemezdim ondan bunu,tam salak yemin ediyorum senin gibi seveni bulmuşta.. başka yelkenlere açılıyor sen içini ferah tut kimse senin gibi de olamaz o anlar bunu bir gün" dedi. Çok kafam karışık:50:
Dua ediyorum,Rabbim ona beslediğim sevgiyi içimden al artık diye.

çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle oldu :31:

tatlımm, lütfen kendini üzme..
bu sana birşeyleri kabullenip hayatına yeniden başlama gücü versin.
ben de istemezdim böyle olmasını, böyle öğrenmeni, fakat oluyor maalesef şimdi olmasa daha sonra olacaktı :50:
artık onunla ilgili hiiiç birşeye bakma, açılmış mı neler yaşamış görme duyma.
ortalıkta bıraktığın onunla ilgili ne varsa topla ki sana hatırlatıp umut vermesinler.
bir belirsizlik vardı kafanda, belki bitirmiştiniz ama senin aklında çözülmemiş şeyler vardı.
artık unut hepsini görmezden gel, önünde çok güzel bir hayat var sadece yaşamanı bekliyor.

Bak bu sana en geçerli işaret..

Artık onun aşkının zerresini tutma kalbinde.

Bu sana yeni bir hayat kurmak için açılan yol..

Şimdi ağla istediğin kadar.. ona o kadar öfkelisin ki şu an..

Kus içindeki öfkeni gözyaşlarınla..

Ve at onu kalbinin een üst köşesinden.

Çünkü bi umutla hala en özel yerindeydi

Ama o kendi hikayesine son verdi.

Sakin olmaya çalış olur mu.. Geçicek bunların hepsi.. Yalnız değilsin unutma canım..

Bu söylenenlere kulak ver ve artık uygula lütfen canım.

Dediğin gibidir umarım.. Umarım tersine döner hepsi, beni bu kadar üzdü ya Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
Haklısın kendi halinde o içindeki rahatlıkla ne yapıyorsa yapsın.:50: bu kadarmış onun sevgisi..

İçten içe hala bir şeyler umuyorsun onun için. Şu an çok kötü durumdasın anlayabiliyorum, inan böyle bir acıyı hepimiz yaşadık zamanında. Ama hala tersine dönsün, aynı acıyı o da yaşasın diye bişeyler umut etmen beni hem kızdırıyor hem üzüyor.
Aynı acıyı yaşarsa bile emin ol o kız tarafından yaşar.
O da aldatılır ve terkedilir.
Sana dönerek yaşamaz yani.

Kimse 8 yıllık düzenini bozmazdı. Eğer "başkası" olmasaydı. En başta yazacaktım ama seni daha fazla üzmek istemediğimden yazmadım. Belliydi böyle bir sebepten ayrıldığı.
Bu canını daha fazla acıtacak belki ama başka bir kız yüzünden seni bıraktı.
Böyle bir utanmazı hala gündemde tutmayı mı yoksa artık kendi hayatına yön vermeyi, kendi değerini kabul edip yoluna devam etmeyi mi seçeceksin?
Lütfen olanları kabullen ve geride bırak.
Kendini heba ediyorsun.
Üzüntünü taa buradan hissediyorum.
Vakti zamanında aynılarını ben de yaşadığım için.

Kendine yapma artık bunu.

hakkımda. Diyormuş ki "kafam çok karışık seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ama belki tekrar olabilir" demiş ilişkimiz için. Çok sinirlendim. Kuzeni de daha yeni öğrendi bu kızı sevdiğini bilmiyormuş o da.. Arada da mesajlar atardı bana,özledim napıyosun iyimisin diye sürekli. Şimdi o yüz kaldı mı onda merak ediyorum.. :50:

Hem karnı doysun hem pastası dursun istemiş.
Hepsi bu.
Altında fazla mana aramaya gerek yok.

Allaha havale et, kendini yıpratma artık bu şahıs için.
Bu konuyu devamlı gündemde tutarak ta uzatıyorsun sancılı sürecini.

Son düzenleme:
canım inan ki başıma geldi çok iyi anlıyorum ben, o kendi face inden kıza yazarken okudum bende zannediyordum ama sonra her şeyin değişmesi bir dk sürer bu hayatta bana etmediğini bırakmayan kuyruğum oldu yine insanlıktan anlamadı bende sustum artık kabul ettim olmuyorsa kabul etmek en iyisi. Erkekler ne geçmiştekini ne de gelecektekini tam alır hayatına düşün sana özlemeli şeyler yazmış o kıza ilgisi ne kadar sağlam. yok sana sadık kalamamış başlamak istediği şeye de sadık değil. şuAn senden iyisini arıyor deniyor yanlış anlama ne olur, başkası olacak gibi ama gelen gideni unutturmuyor emek harcamış bir insanı kimse kolay unutamaz yeri gelir vicdanı mutlaka hatırlatır. onun hayatından kendin kes at yaran çok acıyacak ama her şey zamanında yapılmalı. ben çok duşta ağladım kimseyle paylaşamadım bir yerden sonra hep aynı noktaya geliyorsunuz sürekli aynı şeyy. ama sakın kendini üzme bende şans verme bir gün çıkarda karşına derse yeniden diye. Kendine saygın olmazsa başka kimsenin sana saygısı olmaz.

Ne güzel ifade etmişsin..
Kabullenmek benim için en hayırlısı olacak.Anlaşılamaz kişilikte bu erkekler,bitiriyorsan ya tam bitir ya da geri dön seviyorsan.
Hem o kızı,hem de beni cebinde tutmak istemesi beni deli ediyor. Bir yanda kaç senelik sevgilisi olan ben,bir yanda muhtemelen içinin kıpır kıpır ettiği bir kız..
Yok estağfurullah ne yanlış anlaması.. Doğruları söyüyorsun. Benim de merak ettiğim acaba bir gün pişman olur mu bana bunu yaptığı için,düşünür mü hiç? Yada kızla çok mutlu olur hatta aşık olur da hayatına güzel bir şekilde devam mı eder? Aslında bunlar beni ilgilendirmez ama düşünmüyor da değilim açıkçası:50:
Evet en iyisi şimdiden tam zamanıyken içimdeki bu sevgiyi tüketmek. Yoksa canım daha çok acıyacak düşündükçe. Öyle ağladım öyle üzüldüm ki,değmiyor ama..
Toparlanacağım Allahın izniyle inşallah. :26:

Son düzenleme:
İnşallah sizinki de hayırlısıyla olumlu bir şekilde sonuçlanır inşallah.
Neden ağladın peki? Aslında ağlamak insanı rahatlatıyor,içine atınca insan daha kötü oluyor.
Benim içimden geçen öyle çok şey var ki. Söyleyemediğim..
Bende defter tutsam iyi olur sanırım,kimseyle paylaşamazsam bile yazmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Ben gerçekten öyle yoruldum ki,bana bunu neden yaptı bilmiyorum. Tamam hadi bitiriyor,ama neden ümit veriyorsun da bana özledim diyorsun?
Kuzenine de tekrar olabilir demiş,hem de o kızı severken. Gönül bu diyormuş bir de. Nasıl bir gönül nasıl bir kalp bu Allah aşkına.
Bir anda her şey nasıl böyle olabilir anlayamıyorum. Bende pişman olur belki diye bekliyordum birde. Kuzeni de erkek, "hiç beklemezdim ondan bunu,tam salak yemin ediyorum senin gibi seveni bulmuşta.. başka yelkenlere açılıyor sen içini ferah tut kimse senin gibi de olamaz o anlar bunu bir gün" dedi. Çok kafam karışık:50:
Dua ediyorum,Rabbim ona beslediğim sevgiyi içimden al artık diye.

teşekkür ederim canım inş. ağladım çünkü birisiyle konuşmaya ihtiyacım vardı içime sığmıyordu duygularım, az kalsın yine sessizliğimi bozacaktım sonra annemi aradım işte.
kuzeni de konuşacaktır onunla belki suçlu hisseder vicdanı varsa, kendini sorgular.
bak buraya yazdıklarını deftere yaz, sonra düşünmeye başlayınca açar okursun kendinle kalırsın biraz.
ben son konuşmamızdan aklımda kalanları falan filan yazdım hep, üç gün boyunca bir konuşmayı düşünüp düşünüp not aldım.
şimdi aklıma bile gelmiyor ne konuştuğumuz.
sürekli kendime tekrar ettiğim çözemediğim ne varsa yazıyorum, sonra bir bakmışım gitmiş aklımdan.
beni çok rahatlatıyor belki sen de seversin yazmayı, denemeye değer.

Bu söylenenlere kulak ver ve artık uygula lütfen canım.

İçten içe hala bir şeyler umuyorsun onun için. Şu an çok kötü durumdasın anlayabiliyorum, inan böyle bir acıyı hepimiz yaşadık zamanında. Ama hala tersine dönsün, aynı acıyı o da yaşasın diye bişeyler umut etmen beni hem kızdırıyor hem üzüyor.
Aynı acıyı yaşarsa bile emin ol o kız tarafından yaşar.
O da aldatılır ve terkedilir.
Sana dönerek yaşamaz yani.

Kimse 8 yıllık düzenini bozmazdı. Eğer "başkası" olmasaydı. En başta yazacaktım ama seni daha fazla üzmek istemediğimden yazmadım. Belliydi böyle bir sebepten ayrıldığı.
Bu canını daha fazla acıtacak belki ama başka bir kız yüzünden seni bıraktı.
Böyle bir utanmazı hala gündemde tutmayı mı yoksa artık kendi hayatına yön vermeyi, kendi değerini kabul edip yoluna devam etmeyi mi seçeceksin?
Lütfen olanları kabullen ve geride bırak.
Kendini heba ediyorsun.
Üzüntünü taa buradan hissediyorum.
Vakti zamanında aynılarını ben de yaşadığım için.

Kendine yapma artık bunu.

Hem karnı doysun hem pastası dursun istemiş.
Hepsi bu.
Altında fazla mana aramaya gerek yok.

Allaha havale et, kendini yıpratma artık bu şahıs için.
Bu konuyu devamlı gündemde tutarak ta uzatıyorsun sancılı sürecini.

Dediklerini epey dikkate alıyorum Medcezir. Tavsiyelerin,düşüncelerin için de çok teşekkür ederim sana, ilgilenip yazıyorsun..
Bu haberi alınca yine tutamadım kendimi malesef. Bende kendime çok kızıyorum inan,ne oluyor böyle bana diyorum.
Gerçekten bana ne oldu böyle anlayamıyorum. Çok haklısın,bir başkasının olacağını hiç düşünmemiştim. Konduramıyordum aslında ona bunu.
Öyle güvenmişim ki..

Bu gece son. Gerçekten son. Kendime söz veriyorum öncelikle,bana bunu yapan birisini düşünerek kendimi üzmeyeceğim böyle.
Bugün iyice kafamı toparlayacağım,yarın da mis gibi bir gün olacak inşallah benim için..

Dediklerini epey dikkate alıyorum Medcezir. Tavsiyelerin,düşüncelerin için de çok teşekkür ederim sana, ilgilenip yazıyorsun..
Bu haberi alınca yine tutamadım kendimi malesef. Bende kendime çok kızıyorum inan,ne oluyor böyle bana diyorum.
Gerçekten bana ne oldu böyle anlayamıyorum. Çok haklısın,bir başkasının olacağını hiç düşünmemiştim. Konduramıyordum aslında ona bunu.
Öyle güvenmişim ki..

Bu gece son. Gerçekten son. Kendime söz veriyorum öncelikle,bana bunu yapan birisini düşünerek kendimi üzmeyeceğim böyle.
Bugün iyice kafamı toparlayacağım,yarın da mis gibi bir gün olacak inşallah benim için..

Sen çok değerlisin.
Unutma bunu.
Her şeyden önemli ve değerli sensin.

Bir süre daha kalbin acıyacak, sıkışacak..Ağlama krizlerine gireceksin. Haketmediğini düşünüp eziyet edeceksin kendine.
İsyan etme.
Sadece geçeceğini düşün...
Geçiyor çünkü..
Toz tanesi kadar bile kalmıyor izi..

Beni çok iyi anlıyorsundur o halde,öyle kötü bir şey ki bu. Onca yılını veriyorsun,her şeyini paylaşıyorsun gerektiğinde beraber ağlıyorsun.
Ama sonucuna bakar mısın? Başka bir kızı seviyor,açılacak cesareti bekliyor. Kimsenin mutsuz olmasını istemem,o kızı da gördüm bugün facebooktan. Adı da benim adım.
Kendimi o kadar tuhaf hissettim ki anlatamam. Geceleri başını yastığa koyduğunda belki beni düşünüyordur diyordum da o kızı düşünüyormuş meğersem.
Çok doğru söylüyorsun,kabullenmem gerek en kısa zamanda.Zaten öyle gözümden düştü ki o yerlere göklere sığdıramadığım adam.. Çok güzel cevap vermişsin,bir gün geri dönerse eğer kabul edeceğimi hiç sanmıyorum ben de. Tabi pişman olur mu,olmaz mı kızla güzel bir hayat mı kurar bilemiyorum. Ama gönlümü bu kadar kırdı ya.. Bilemiyorum.
Mesajımda da "Rabbim benim yaşadığım acının aynısını sana yaşatsın,ne eksik ne fazla. Sadece aynı acıyı" dedim. İçimde kalmasın diye son kez mesaj attım.
Amin inşallah,tek dileğim bir an önce toparlanıp dimdik ayakta durabilmek..

inş canım Allahım güç versin sana. O kişiye en büyük ceza onu umursamamak iişte günlerdir konuştuğumuz sessizlik amacına ulaşacak... Bir gün kapında köpekte olsa asla şans verme. birinciyi yapan yine yapar gel beni üzmeye devam et deme. onu seçimiyle başbaşa bırak ki kaybettiği kişinin dönüp onun hayatına müdahele etmeycek kadar güçlü olduğunun farkına varsınn..

Arkadaşlar bu dönemde sizde değişiklik oldu mu ?Misal ben hiç arabesk dinlemeyen insan arabesk dinliyorum deli gibi....hem ağlıyorum hem dinliyorum bu nedir ? Şu aralar felsefesine daldığım parça....

Şimdi Düşünüyorum Da
Giderken Beni De Almışsın
İstemeye, istemeye
Belkide inatla Ayrıldım
Ayıplanmam Üzülmem
Zor Olan Seni Düşünmem
Belkide Çektiğim Bu
Sancı Senin Yüzünden

Mesele Ne Senin Benden Ayrılman
Nede Benşm Sana Darılmam
Ne Aramaman Nede Sormaman
Mesele Şuki Hala Bitmedi Sevdan
Nede Benim Sana Darılmam
Mesele Şu ki Bende Bitmedi Sevdan

Ne diyorsunuz benim bu vahimiyetime ?

Yeşil papyoooonn canımmm :26:
ne söylemeliyim bilemiyorum..
Acını hissedebiliyorum,beni geçmişe götürdün biliyormusun..
Şimdi güçlü olma zamanı!Yüce Rabbim hiç birşeyi gizli bırakmaz
herşeyi görmeni sağlamış çok şükürki..
Son mesajınıda atmakla iyi etmişsin.

Bu arada bir arkadaş ne kadar zamandır sessiz kaldığımı sormuş
benim erkek arkadaşım vaar canım:nazar: herhangi bir sessizlik içinde değilim :)
ama sizi anlayabiliyorum elimden geldiğincede destek olmaya çalışıyorum.
çok sevdim buradaki arkadaşları :)

Yeşil papyoooonn canımmm :26:
ne söylemeliyim bilemiyorum..
Acını hissedebiliyorum,beni geçmişe götürdün biliyormusun..
Şimdi güçlü olma zamanı!Yüce Rabbim hiç birşeyi gizli bırakmaz
herşeyi görmeni sağlamış çok şükürki..
Son mesajınıda atmakla iyi etmişsin.

Gerçekten de öyle,Rabbim görmemi istedi demek ki. Yoksa o mesajları okumam gerçekten imkansızdı.
Bugün daha güçlüyüm şükür ki,düşünmemeye çalışıyorum.
Mesaj atıp atmamak da kararsız kalmıştım aslında,ama ne kaybederim ki diye düşündüm. İçimde kalacağına yazıp rahatlayayım diye düşündüm.
Cevap yok,gelmesin de zaten o cevap. Ondan geriye kalan hiçbir şeyi istemiyorum.

Sen nasılsıın canım? Umarım sen iyisindir:82:

Gerçekten de öyle,Rabbim görmemi istedi demek ki. Yoksa o mesajları okumam gerçekten imkansızdı.
Bugün daha güçlüyüm şükür ki,düşünmemeye çalışıyorum.
Mesaj atıp atmamak da kararsız kalmıştım aslında,ama ne kaybederim ki diye düşündüm. İçimde kalacağına yazıp rahatlayayım diye düşündüm.
Cevap yok,gelmesin de zaten o cevap. Ondan geriye kalan hiçbir şeyi istemiyorum.

Sen nasılsıın canım? Umarım sen iyisindir:82:

Canım boşver.
bu saatten sonra cevap vermeye yüzü yoktur zaten
hayatın tadını çıkar..
iyiyim canım :16: sizler biraz daha iyi olun ben daha daha iyi olurum :16:

Arkadaşlar bu dönemde sizde değişiklik oldu mu ?Misal ben hiç arabesk dinlemeyen insan arabesk dinliyorum deli gibi....hem ağlıyorum hem dinliyorum bu nedir ? Şu aralar felsefesine daldığım parça....

Şimdi Düşünüyorum Da
Giderken Beni De Almışsın
İstemeye, istemeye
Belkide inatla Ayrıldım
Ayıplanmam Üzülmem
Zor Olan Seni Düşünmem
Belkide Çektiğim Bu
Sancı Senin Yüzünden

Nede Benşm Sana Darılmam
Mesele Şuki Hala Bitmedi Sevdan
Nede Benim Sana Darılmam
Mesele Şu ki Bende Bitmedi Sevdan

Ne diyorsunuz benim bu vahimiyetime ?

Dünden öncesine kadar bende aynen bu durumdaydım ama dediğim gibi taa ki düne kadar.
Her ayrılık sonrası biz kızlar böyle duygusal oluruz genelde,içimizi daha çok acıtırız bu şarkıları da dinleyerek.
Ama bazı şeylerin farkına varmaya başladım ben. Şu zamana kadar o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki sadece kendimi paralamışım boş yere.
Değmediğini dün anladım,hayat öyle de böyle de geçiyor. Üzülerek ağlayarak geçirmek yerine kendimizi geliştirmeye çalışsak epey avantajımıza olur kesinlikle.

Bence sende dinleme artık,sözleri de çok manidar ama acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor. Yabancı veya hareketli şarkılar dinleme dönemine geç en kısa zamanda:39:

Back
X