- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Haklısın.Ailemin yanına taşınmayacağım. Çocuklarım istemiyor. Burayı çok seviyorlar.Ailemde sağolsunlar madden manen destek olmaya hazırlar. Yıllardır çektin bu adamdan, bizde çok üzüldük. Kesinlikle istemiyoruz artık kendisi diyorlar. Bu gün yavrularımla ev baktık. Yarında bakacağız. Küçük bize yetecek bir eve geçeceğiz. Net kararımı verdiğim için iyi hissediyorum. Arada kalmak insanı yoruyor. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir hakikaten.
Benim de eşim içiyordu. Benzer şeyler. Aileme söylüyorsun o bu. Şimdi evi terkettim aileler herşeyi öğrendi. Birde mikser gibi ortalığı karıştırdı. Şimdi barışmak istiyor. Sizin eşinizde pişman olacak ama içkiden vazgeçmiyorlar. Ya karışmayacaksınız ya boşanacaksınızToparladık diye düşünüyordum ama eşim 4 gün üstüste içmeye başladı yine. 4.gün yeter artık bu evde içki içilsin istemiyorum dedim. Gizliden at yarışı sitesine girdiğini de gördüm. İçkisine laf edince hiç anlayış göstermiyorsun dedi. Sonra mesajkaştık tartışma olmasın diye. Ben tahammül edemediğimi... yazdım. Küstü gitti. Ara sıra küsüp gidip geliyor şu aralar birşeyine müdahale edince. Bende ne küsüp gidip geri geliyorsun dedin. Gelmeyeceğim falan dedi. Dün geldi ben dedim bu ne ya bir küsüyorsun bir gidiyor bir geliyorsun. Bana küsmesinin temelinde yatan şey ben ailelere herşeyi anlattım. Bu kadar detaylı bilmezlerdi yaşadıklarımı. Ama artık bıktım alttan almaktan. Bunu rezil etmişim herkese. Dedim ben baskım yetmedi sana hep batırdın herşeyi. Demek toplum baskısına ihtiyacın vardı. Dün de eve bankadan ihbarname geldi.Eve kağıt gelince istemsizce oh yine kağıt geldi. Evi satarken bu ihbarnamelerden eve geliyordu. Bir daha bunu sana yaşatmayacağım diyordu yine yaşadım. Kahvaltı hazırlıyorum. Kızım okumuş anladı tabi yani geldi kuzucuklarım sarıldılar öptüler. Anne oyuncaklarımızı satıp babamızın borcunu ödeyelim dediler. Çok üzüldüm. Onlara babanız çalışıyor halledecek dedim( Bitkisel hayatta gibiyim.
Hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursunuz. Kararınız çok doğru.Ailemin yanına taşınmayacağım. Çocuklarım istemiyor. Burayı çok seviyorlar.Ailemde sağolsunlar madden manen destek olmaya hazırlar. Yıllardır çektin bu adamdan, bizde çok üzüldük. Kesinlikle istemiyoruz artık kendisi diyorlar. Bu gün yavrularımla ev baktık. Yarında bakacağız. Küçük bize yetecek bir eve geçeceğiz. Net kararımı verdiğim için inşallahiyi hissediyorum. Arada kalmak insanı yoruyor. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir hakikaten.
Ben olsaydım ailemin yayına dönerdim.İki çocuğum var memurum. Boşandıktan sonra ailenin bulunduğu şehre, yanına taşınanlar var mı?
Teşekkürler inşallah sizde çok mutlu olursunuz. Huylu huyundan vazgeçmiyor. İnşallah sizde en doğru kararı verirsiniz.Hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursunuz. Kararınız çok doğru.
Desteklerse giderim.
Kösteklerse gitmem.
Çok destekler Allah bin kere razı olsun uzun, sağlıklı ömürler versin hepsine. İlk etapta taşınma, kira, depozito, emlakçı için para gerekecek gönderecekler sağolsunlar. Çocuklar 11-6 yaş.
Ozellikle cocuklar kucukse alabildigince destek almali, ama cocuklar buyukse birz aileden de bagimsiz olmak iyi olabilir.
Bu arada neden bosandiniz ? Cocuklarin babalarindan uzak yasamalarini cocuklar nasil karsilarlar sizce?Ailemin yanına taşınmayacağım. Çocuklarım istemiyor. Burayı çok seviyorlar.Ailemde sağolsunlar madden manen destek olmaya hazırlar. Yıllardır çektin bu adamdan, bizde çok üzüldük. Kesinlikle istemiyoruz artık kendisi diyorlar. Bu gün yavrularımla ev baktık. Yarında bakacağız. Küçük bize yetecek bir eve geçeceğiz. Net kararımı verdiğim için iyi hissediyorum. Arada kalmak insanı yoruyor. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir hakikaten.
yapma, etme. memnun olanı duymadım.İki çocuğum var memurum. Boşandıktan sonra ailenin bulunduğu şehre, yanına taşınanlar var mı?
Bitip tükenmek bilmeyen borç harçlar, at yarışı, borsa.Tedaviyi kabul etmedi. Çok iyi bir insan. Çocuklarım babalarına çok düşkünler. Bu gün geldi. Oturtup sohbet ettik. Çocuklarım babalarını öpüp, sarılıp gözümün içine bakıyorlar . Babamızı çok Seviyoruz...Boşanmadım daha. Gidip ağladım mutfakta geri döndüm. Çocuklarıma çok üzülüyorum.Tabi eşime de çok acıyorum.Bu arada neden bosandiniz ? Cocuklarin babalarindan uzak yasamalarini cocuklar nasil karsilarlar sizce?
Seytanin tuzaklari cok iste. Allah yardimciniz olsun, uzulmeyin en azindan ayaklari uzerinde duran anneleri varBitip tükenmek bilmeyen borç harçlar, at yarışı, borsa.Tedaviyi kabul etmedi. Çok iyi bir insan. Çocuklarım babalarına çok düşkünler. Bu gün geldi. Oturtup sohbet ettik. Çocuklarım babalarını öpüp, sarılıp gözümün içine bakıyorlar . Babamızı çok Seviyoruz...Boşanmadım daha. Gidip ağladım mutfakta geri döndüm. Çocuklarıma çok üzülüyorum.Tabi eşime de çok acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?