Ayrılınca ailenin olduğu şehre dönmek mantıklı mı?

Haklısın.
İçinize sinen güzel bir ev bulursunuz umarım
Yeni hayatın güzellikler dolu olsun :)

Benim de eşim içiyordu. Benzer şeyler. Aileme söylüyorsun o bu. Şimdi evi terkettim aileler herşeyi öğrendi. Birde mikser gibi ortalığı karıştırdı. Şimdi barışmak istiyor. Sizin eşinizde pişman olacak ama içkiden vazgeçmiyorlar. Ya karışmayacaksınız ya boşanacaksınız

Hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursunuz. Kararınız çok doğru.

Eşinizle aynı şehirde kalmanız mantıklı bence de. Çocuklar babalarını görürler hiç olmazsa. Bir de bir an önce dava açın yoksa eşinizin borçlarından dolayı sizin maaşınıza da haciz gelir.

Ben gitmezdim
Şu anda da ailemden farklı şehirdeyim tayin için yakınlarını bile düşünmedim
Ailem arkamda bana çok destek bir aile olmasına rağmen istemedim
İnsan kendi düzenini kurunca, o düzene alışıyor ve aile de olsa müdahale edilmesi rahatsız edebilir.

Ozellikle cocuklar kucukse alabildigince destek almali, ama cocuklar buyukse birz aileden de bagimsiz olmak iyi olabilir.
Çok destekler Allah bin kere razı olsun uzun, sağlıklı ömürler versin hepsine. İlk etapta taşınma, kira, depozito, emlakçı için para gerekecek gönderecekler sağolsunlar. Çocuklar 11-6 yaş.

Sicak karsilayacaklarsa yargilamayacaklarsa ailenizin yanina degil yakinina tasinmanizi tavsiye ederim.

eğer destek olacaklarsa, aranız iyi ise yakın bi muhite taşınabilirsiniz. aynı ev değil ama.

Bu arada neden bosandiniz ? Cocuklarin babalarindan uzak yasamalarini cocuklar nasil karsilarlar sizce?

Bu arada neden bosandiniz ? Cocuklarin babalarindan uzak yasamalarini cocuklar nasil karsilarlar sizce?
Bitip tükenmek bilmeyen borç harçlar, at yarışı, borsa.Tedaviyi kabul etmedi. Çok iyi bir insan. Çocuklarım babalarına çok düşkünler. Bu gün geldi. Oturtup sohbet ettik. Çocuklarım babalarını öpüp, sarılıp gözümün içine bakıyorlar . Babamızı çok Seviyoruz...Boşanmadım daha. Gidip ağladım mutfakta geri döndüm. Çocuklarıma çok üzülüyorum.Tabi eşime de çok acıyorum.

Seytanin tuzaklari cok iste. Allah yardimciniz olsun, uzulmeyin en azindan ayaklari uzerinde duran anneleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…