- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Tamam çok teşekkürederimBoşanan Kadınlara Devlet Yardımı 2023 Maaş Başvuru Şartları (4250 TL)
Boşanan Kadınlara Devlet Maaşı ve Yardımlar 2023 yılında çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından, ayni, nakdi ve maaş olarak sağlanmaktadır. Bu içeriğimizde Boşanan Kadınlara Devlet Destekleri Ve Maddi Yardımlar nelerdir araştırdık.www.devletdestekli.com
suraya bir goz atin isterseniz
belki durumunuza uygun birseyler olabilir en azindan basvuracaginiz yerleri ogrenirsiniz
Babamla annem ayrı babama telefon atığımda bananı sordun evlendin dedi kapattı vicdansız adamın biri zaten keşke babam olsaydıBabanız yok mu her şeyi neden siz karşılıyorsunuz? Ayrı bir eve çıkabilirsiniz durumunuz varsa .
Amin teşekkürederim Allah düşürmesin çok zor çokNasıl vicdansız anneniz var üvey sandım biran . Evi taşı canım bu kadın çekilmez Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin öz babamiza bile
Canım çalışanlara verilmiyorBoşanan Kadınlara Devlet Yardımı 2023 Maaş Başvuru Şartları (4250 TL)
Boşanan Kadınlara Devlet Maaşı ve Yardımlar 2023 yılında çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından, ayni, nakdi ve maaş olarak sağlanmaktadır. Bu içeriğimizde Boşanan Kadınlara Devlet Destekleri Ve Maddi Yardımlar nelerdir araştırdık.www.devletdestekli.com
suraya bir goz atin isterseniz
belki durumunuza uygun birseyler olabilir en azindan basvuracaginiz yerleri ogrenirsiniz
Bitti artık sabrım insan kötü bi evlilik daha yaparım diye korkuyor sırf kaçmak için.Allah yardım etsin
Aile evinde huzur bulamamak çok zor olmalı
Şuan için başka yapılacak birşey yok gibi
Sabır sabır sabır
Bilmiyorum bi bakınıyımOğlunuz 10 yasında acaba okuldan sonra evde yalnız kalamaz mı? (ben evde tek basıma idare ediyordum o yaslarda tabi her cocuk bir değil) Düşük kiralı bir ev bulmanız sart. Annenize yakın olsa ev okuldan sonra oraya da gecebilir. Semt de cok önemli. İstanbulda kiralar cok fazla, hak veriyorum size. Eve iş alıyor bazı kadınlar. Cevrenize bir sorusturun bakalım. Aksamları yatana kadar yaparsınız. 200 300 de oradan gelse mesela, fena olmaz.
Fakat 4000gelir olmayınca istanbul gerçekten çok zorBilmiyorum bi bakınıyım
Babasından ayıramam malesefİstanbul’da asgari ücretle geçinmek çok zor. Daha küçük şehirlerde iş bakıp taşınmayı düşünebilirsiniz.
öyle de geçinemiyorsunuz ama maddi olarakBabasından ayıramam malesef
Babasından ayıramam malesef
Biriktiremiyorumki faturaları ödüyorum yol param derken askari ücret bitiyor bi evin yoksa geçinmek çok zor gerçektenBöyle konulara cok üzülüyorum gerçekten.İlk asamada biraz sabirli olup para biriktirmeye bakin.Bu sirada nispeten uygun fiyatli ev arastirip bulmaya calisin.Eski esiniz makul biri ise nafakayi biraz arttirnasini isteyebilirsiniz.Sonucta ortak cocugunuzun huzuru icin böyle bir talepte bulunacaksiniz.
Vallahi bıktım en sonunda 2.işi bulup taşınıcam.düşmeye gör herkes vuruyo çocuğu hassas dönemde diyen yokBu durumda babayi deilde, once evladimin sonra kendi piskolojimi dusunurdum. Anlattiginiz kadaryla huzur yok evde.
Eski eşinizle gorusun bu konuyu.
Size yardimci olsun ev tutsun.
Yada kucuk bir yere yerlesip orda yasayacaginizi soyleyin..
Ben sizin de bencillik yaptığınızı düşünüyorum, öyle yada böyle sürmeyen evliliğinizi bitirmiş ve annenize güvenip boşanmışsınız. Yıllardır eşinden ayrı yaşayan ve kendince düzen kurmuş bi kadına"öte kay, biz geldik" demişsiniz.Orası öyle ama annemi rahatsız etmiyoruzki haftada 1 bi tv açmak çokmu zor.bilmiyorum gerçekten kimi torunun üzerine titrerken kimide bencil oluyor anlam veremiyorum
Ben zaten kanunende boşandım.ama çocuğa ufak bişey için bağırdığında tahammül edemiyorum.bencillikse bencilim evet ama ben çocuğumu bu şekilde büyütmek istemiyorum.ayrıca zaten yük olmuyorum çalışıyorum.faturalarını ödüyorum.maaşı olanlara yardım yapılmıyorBen sizin de bencillik yaptığınızı düşünüyorum, öyle yada böyle sürmeyen evliliğinizi bitirmiş ve annenize güvenip boşanmışsınız. Yıllardır eşinden ayrı yaşayan ve kendince düzen kurmuş bi kadına"öte kay, biz geldik" demişsiniz.
Bu anneniz için de kolay bi süreç değil, empati yapmak zorundasınız, her anne şefkatli değildir maalesef.
Ben de ilk boşandığımda ailemin evine geldim, üstelik benim iki küçük çocuğum vardı ve babam sizin annenizin erkek haliydi.
Ağız dalaşına girmiyordum fakat babamı anlayabiliyordum.
Asgari ücretli bi işe girip kısa zamanda toparladım ve 3 ay içerisinde bi ev tutup kendime ve çocuklarıma bi hayat kurdum, oturduğunuz yerden söylenmekle olmuyor bu işler madem boşandınız kararınızın arkasında durun ve çareler arayın. Sıkıştığınız yerde eski eşime döeneceğim derseniz tümden kaybetmiş olursunuz.
Sosyal yardımlaşma, kaymakamlık vs sizin gibi hanımlar için yardımlar dağıtıyor, hiç araştırdınız mı?
Boşanmak dava açıp, protokolün onaylanmış halini elinize almakla olmuyor, asıl hayat boşandıktan sonra başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?