Ayrılıp annesinde yaşayan varmı?

Nasıl vicdansız anneniz var üvey sandım biran . Evi taşı canım bu kadın çekilmez Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin öz babamiza bile

Tamam çok teşekkürederim

Allah yardım etsin
Aile evinde huzur bulamamak çok zor olmalı
Şuan için başka yapılacak birşey yok gibi
Sabır sabır sabır

Canım çalışanlara verilmiyor

Oğlunuz 10 yasında acaba okuldan sonra evde yalnız kalamaz mı? (ben evde tek basıma idare ediyordum o yaslarda tabi her cocuk bir değil) Düşük kiralı bir ev bulmanız sart. Annenize yakın olsa ev okuldan sonra oraya da gecebilir. Semt de cok önemli. İstanbulda kiralar cok fazla, hak veriyorum size. Eve iş alıyor bazı kadınlar. Cevrenize bir sorusturun bakalım. Aksamları yatana kadar yaparsınız. 200 300 de oradan gelse mesela, fena olmaz.

Bilmiyorum bi bakınıyım

Böyle konulara cok üzülüyorum gerçekten.İlk asamada biraz sabirli olup para biriktirmeye bakin.Bu sirada nispeten uygun fiyatli ev arastirip bulmaya calisin.Eski esiniz makul biri ise nafakayi biraz arttirnasini isteyebilirsiniz.Sonucta ortak cocugunuzun huzuru icin böyle bir talepte bulunacaksiniz.

Babasından ayıramam malesef

Bu durumda babayi deilde, once evladimin sonra kendi piskolojimi dusunurdum. Anlattiginiz kadaryla huzur yok evde.

Eski eşinizle gorusun bu konuyu.
Size yardimci olsun ev tutsun.
Yada kucuk bir yere yerlesip orda yasayacaginizi soyleyin..

Biriktiremiyorumki faturaları ödüyorum yol param derken askari ücret bitiyor bi evin yoksa geçinmek çok zor gerçekten

Bu durumda babayi deilde, once evladimin sonra kendi piskolojimi dusunurdum. Anlattiginiz kadaryla huzur yok evde.

Eski eşinizle gorusun bu konuyu.
Size yardimci olsun ev tutsun.
Yada kucuk bir yere yerlesip orda yasayacaginizi soyleyin..
Vallahi bıktım en sonunda 2.işi bulup taşınıcam.düşmeye gör herkes vuruyo çocuğu hassas dönemde diyen yok

Orası öyle ama annemi rahatsız etmiyoruzki haftada 1 bi tv açmak çokmu zor.bilmiyorum gerçekten kimi torunun üzerine titrerken kimide bencil oluyor anlam veremiyorum
Ben sizin de bencillik yaptığınızı düşünüyorum, öyle yada böyle sürmeyen evliliğinizi bitirmiş ve annenize güvenip boşanmışsınız. Yıllardır eşinden ayrı yaşayan ve kendince düzen kurmuş bi kadına"öte kay, biz geldik" demişsiniz.
Bu anneniz için de kolay bi süreç değil, empati yapmak zorundasınız, her anne şefkatli değildir maalesef.

Ben de ilk boşandığımda ailemin evine geldim, üstelik benim iki küçük çocuğum vardı ve babam sizin annenizin erkek haliydi.
Ağız dalaşına girmiyordum fakat babamı anlayabiliyordum.
Asgari ücretli bi işe girip kısa zamanda toparladım ve 3 ay içerisinde bi ev tutup kendime ve çocuklarıma bi hayat kurdum, oturduğunuz yerden söylenmekle olmuyor bu işler madem boşandınız kararınızın arkasında durun ve çareler arayın. Sıkıştığınız yerde eski eşime döeneceğim derseniz tümden kaybetmiş olursunuz.
Sosyal yardımlaşma, kaymakamlık vs sizin gibi hanımlar için yardımlar dağıtıyor, hiç araştırdınız mı?

Boşanmak dava açıp, protokolün onaylanmış halini elinize almakla olmuyor, asıl hayat boşandıktan sonra başlıyor.

Ben zaten kanunende boşandım.ama çocuğa ufak bişey için bağırdığında tahammül edemiyorum.bencillikse bencilim evet ama ben çocuğumu bu şekilde büyütmek istemiyorum.ayrıca zaten yük olmuyorum çalışıyorum.faturalarını ödüyorum.maaşı olanlara yardım yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…