- 24 Eylül 2010
- 6.202
- 20.291
- 548
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
O zaman istanbul yakınlarındaki küçük bir şehre taşınacaksın ya da eşin nafakanı artıracak. Üstteki arkadaşa katılıyorum, annenin de bir düzeni var ve ne yazık ki ona muhtaçsan boyun eğmek zorundasın.Ben zaten kanunende boşandım.ama çocuğa ufak bişey için bağırdığında tahammül edemiyorum.bencillikse bencilim evet ama ben çocuğumu bu şekilde büyütmek istemiyorum.ayrıca zaten yük olmuyorum çalışıyorum.faturalarını ödüyorum.maaşı olanlara yardım yapılmıyor
Ben zaten kanunende boşandım.ama çocuğa ufak bişey için bağırdığında tahammül edemiyorum.bencillikse bencilim evet ama ben çocuğumu bu şekilde büyütmek istemiyorum.ayrıca zaten yük olmuyorum çalışıyorum.faturalarını ödüyorum.maaşı olanlara yardım yapılmıyor
evlat evden evlenerek ayrıldıktan sonra boşanarak gelirse ve birde çocukla beraber gelirse anne babaya yük oluyor..Arkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum
Konu sahibi calistigi icin haberde ki maasi alamaz,haberin iceriginde de sigortasi olmayacak diyor.Tabi gitsin yinede sorsunBoşanan Kadınlara Devlet Yardımı 2023 Maaş Başvuru Şartları (4250 TL)
Boşanan Kadınlara Devlet Maaşı ve Yardımlar 2023 yılında çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından, ayni, nakdi ve maaş olarak sağlanmaktadır. Bu içeriğimizde Boşanan Kadınlara Devlet Destekleri Ve Maddi Yardımlar nelerdir araştırdık.www.devletdestekli.com
suraya bir goz atin isterseniz
belki durumunuza uygun birseyler olabilir en azindan basvuracaginiz yerleri ogrenirsiniz
Esinizden tazminat aldiniz mi peki evlenirken altın filan takildiysa onlari aldiniz miArkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum
Canım benim eşim asgari ücretle hem kendisine hem bana bakıyor asgari 2bin lira eşim 2300alıyor birde bebeğimiz olacak onun için her ay altın bile alıp kenara atıyoruz. Yani inanır mısın Allah üç kuruş parayı bile öyle bereketlendiriyor ki çok şükür geçim sıkıntımız yok, parasız kalmıyoruz ikimizdeŞuan daha başlamadı.500ödicek yetmiyo bu maaşla asla yetmez askari ücretle istanbulda
Doğru diyosunuzda oralarda nasıl iş bulayım çocuğa kim bakıcakCanım benim eşim asgari ücretle hem kendisine hem bana bakıyor asgari 2bin lira eşim 2300alıyor birde bebeğimiz olacak onun için her ay altın bile alıp kenara atıyoruz. Yani inanır mısın Allah üç kuruş parayı bile öyle bereketlendiriyor ki çok şükür geçim sıkıntımız yok, parasız kalmıyoruz ikimizde
Sen bi bismillah de çok güzel bir evde oturmaya mecbur musun? Esenyurtta 500liraya evler var, orada fabrikalar da var iş de bulursun eşinin verdiği nafaka kiraya gider 2bin lira ile sen çocuğun ve faturalar geçinirsiniz bence Allah doğru kulun yardımcısıdır
Arabam var onlarla araba aldım ama ev tutmaya kalksam bikaç ay anca yeterEsinizden tazminat aldiniz mi peki evlenirken altın filan takildiysa onlari aldiniz mi
Kesinlikle öyle burda çalıştığım bi ablada öyle dedi.seni para makinesi olarak görüyordu istediği olmayınca hesaplar değişti dedievlat evden evlenerek ayrıldıktan sonra boşanarak gelirse ve birde çocukla beraber gelirse anne babaya yük oluyor..
Haklısınız tamam çok teşekkürederimİşte araştırmak, çareler aramak derken bunu kastediyorum.
Direkt netten okuduğunuz bilgilerle "maaşı olana yardım yapılmıyor" demişsiniz.
Ben Sosyal yardımlaşmadan 1 yıl boyunca maddi destek aldım, çalışıyor olmama rağmen. madem vermiyorlardı bunu ben nasıl başardım peki?
Çünkü vermiyorlar deyip çekilmedim, gittim konuştum rica ettim, mağduriyetimi anlattım ve oldu.
Oturduğunuz yerden söylenmekle olmuyor derken tam da bu tavrınızı kastediyorum işte.
Evet boyun eğmemi istiyorO zaman istanbul yakınlarındaki küçük bir şehre taşınacaksın ya da eşin nafakanı artıracak. Üstteki arkadaşa katılıyorum, annenin de bir düzeni var ve ne yazık ki ona muhtaçsan boyun eğmek zorundasın.
Oralarda fabrikalar filan var canım iş bulursun daDoğru diyosunuzda oralarda nasıl iş bulayım çocuğa kim bakıcak
evet okudum oralari ama belki bayanin evine giren kisi basi gelir ve giderler hesaplaninca yapilacak birsey olursa en azindan dogru bir yonlendirme olabilir diye dusundumKonu sahibi calistigi icin haberde ki maasi alamaz,haberin iceriginde de sigortasi olmayacak diyor.Tabi gitsin yinede sorsun
Arabanızın değeri ne kadar.Arabam var onlarla araba aldım ama ev tutmaya kalksam bikaç ay anca yeter
Teşekkürederim eşyalarım artık annemin oldu bilmiyorum biriken parayla nekadr değirmen döner.bende oğlumla akşam yatma saatimize kadar dışarıda takılıyoruz yada odamıza gidip ders yapıyoruzEminim annenizde sizin bir ev tutup gitmenizi istiyordur,bence maasinizi biriktirip annenizin parasıyla geçinin derim,annenizle de konusun bu durumu
"paramı biriktirip ev bark kurmak istiyorum, anlayışlı olursan bı sure idare ederiz bu şekilde, bende birikim yapmış olurum sonra yoluma bakarım"diyin.
anca o şekilde olur sanıyorum, zaten esyalarinizda varmış,bu süre içinde de uygun ev bakın,alabileceğiniz yardımları araştırın,başvurulacak yerlere başvurun falan ama 1 yıl kadar idare Edip tüm bunları halledebilirsiniz bence.allah yardımcınız olsun
Son olarak eski esinize donmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?