- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
canım böyle olmaz çok zor sizin için ben de eşimden ayrıldım oğlum ilkokula gidiyordu ben de çalışıyordum ilk işim oğlumu servise verdim ben 5 te işten çıkıyordum o 4 te evde oluyor ben gelene kadar evde tek başına idare edebiliyordu şu an 2. evliliğimi yaptım aynı düzen devam ediyoruz bence ev tutun kendinize çocuğunuz büyük korkmayınArkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum
yavaş yavaş alırsınız eşyaları şimdilik temel ihtiyaçlarınızı alın yeter yatak buzdolabı çamaşır makinesi tv olsa yeter annenizde ufak tefek evden bişiler verir sanırım vermese de boşverin taksitle eşya satan çok yer var lütfen bu eziyeti çekmeyin daha fazla empati yaptım ve çok üzgünüm şu anTeşekkürederim eşyalarım artık annemin oldu bilmiyorum biriken parayla nekadr değirmen döner.bende oğlumla akşam yatma saatimize kadar dışarıda takılıyoruz yada odamıza gidip ders yapıyoruz
Bunu bende hep dusunmusumdur allah korusun ayrılsam esimden uada baska b sebebden sanırım ailemle yasayamam bazen olmuyor eski bekarkenki haliylede olmuyor insan kaldramıyor ailedekiler maddi olarakda zaten somuruluyorsun en guzeli ev tutmam ek iş felan yap ama cıkArkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum
Zordur arkadaşım hepiniz için zordur.
Aslında kısa süreli gittiğinizde de benzer şeyler yaşanır ama gözünüze batmaz,şu anki durumda ufak şeyler bile içinize dokunur.Oğlum ve ben 8 yılı aşkın Annemlerle kaldık,şimdiki aklım olsa en fazla 8 gün!
Hemde ne zor.bile bile geldim ilk başta herşey çok iyidi.param yetmediğinde işler değişti.Sonra ne yaptınız nasıl taşındınız?
Gerçekten boşan demek çok kolay insanlara ama yaşayan bilir.arada büyük şeyler yoksa aldatma ve dövmek gibi asla boşanmayın derimyavaş yavaş alırsınız eşyaları şimdilik temel ihtiyaçlarınızı alın yeter yatak buzdolabı çamaşır makinesi tv olsa yeter annenizde ufak tefek evden bişiler verir sanırım vermese de boşverin taksitle eşya satan çok yer var lütfen bu eziyeti çekmeyin daha fazla empati yaptım ve çok üzgünüm şu an
Ek işi kafama koydum zaten yeterki çocuğa baksınlar ama ben onun yanında olmazsam kim ilgilenebilirki.şimdilik yaşamaya çalışıyoruz.annemle muhattap olmuyorum.ama bu yüzden evlenenleri iyi anlıyorum.size tavsiyem asla büyük bi sebep yoksa ayrılmayı düşğnmeyin bile.ve bayanlar kenarına hep para atsınlarBunu bende hep dusunmusumdur allah korusun ayrılsam esimden uada baska b sebebden sanırım ailemle yasayamam bazen olmuyor eski bekarkenki haliylede olmuyor insan kaldramıyor ailedekiler maddi olarakda zaten somuruluyorsun en guzeli ev tutmam ek iş felan yap ama cık
ben boşanalı çok oldu canım hatta 2. evliliğimi yaptım mutluyum çok şükür ama gerçekten çok zor dediğiniz gibiGerçekten boşan demek çok kolay insanlara ama yaşayan bilir.arada büyük şeyler yoksa aldatma ve dövmek gibi asla boşanmayın derim
Nekadar zaman sonra evlendiniz?nasıl şuan çocuğunuzla sorun olmadımı 2.evlilik?canım böyle olmaz çok zor sizin için ben de eşimden ayrıldım oğlum ilkokula gidiyordu ben de çalışıyordum ilk işim oğlumu servise verdim ben 5 te işten çıkıyordum o 4 te evde oluyor ben gelene kadar evde tek başına idare edebiliyordu şu an 2. evliliğimi yaptım aynı düzen devam ediyoruz bence ev tutun kendinize çocuğunuz büyük korkmayın
1 yıl sonra evlendimNekadar zaman sonra evlendiniz?nasıl şuan çocuğunuzla sorun olmadımı 2.evlilik?
1 yıl sonra evlendim
yok canım sorun olmadı çünkü ben zaten yakın arkadaşımla evlendim oğlumlada doğduğundan beri zaten vakit geçiriyordı çok seviyorlardı birbirlerini şu an çok mutluyuz başka türlü bir evliliğe cesaret edemezdim zaten çevremdeki tüm dedikodulara kulaklarımı kapattım ailelerimizde onayını alıp evlendik
[/QUOTE
Ne güzel ya ben hep bigün biticeğini biliyordum.ergen büyütür gibi uğraşıp durdum.adam gibi olgun bi kişiyle evlenip hayatı paylaşmayı ne çok isterdim.Bilmiyorum tek istediğim aile olmaktı çok üzülüyorum çok.
Kesinlikle yemin ederim o kadar doğru yazdınız ki mesleğim olsam mesela hiç düşünmeden bosanicam ben meselaayrıca burda kocasıyla geçinemeyen bir çok kişiye BOŞAN bu adamı çekme deniliyor o işler öyle kolay değil arkadaşlar mangal gibi değil yanardağ gibi yürek lazım..
gerçekten ölümcül sebepler yoksa boşanmaya karşıyım, kurtarmak için çok çok çabalamalı. şiddet gibi önemli sebepler yoksa yok kayınvalide onu dedi yok görümce yan baktı yok kocam kumandayla evli gibi diyip yola çıkmayın pişman olursunuz tabi maddi durumunuz varsa hiç birşey için pişman olmazsınız
hayaller ve hayatlarr ve para gerçeğiii
Ölümcül sebep ne dir ya bi insanın evinde huzuru yoksa aldatiliyorsa veya ilgi sevgi gormuyorsa laf duyyorsa sürekli karın tokluğuna mi kalsın o elin adamının evinde karnı doyup mutsuz olacağına babasının evinde mutsuz olsun karnı doysun daha iyi sonuçta onların bi emeği var uzerinde. Her kadın kocasına susup oturacagi yere çalışıp kendi parasini kazansın demek daha dogruayrıca burda kocasıyla geçinemeyen bir çok kişiye BOŞAN bu adamı çekme deniliyor o işler öyle kolay değil arkadaşlar mangal gibi değil yanardağ gibi yürek lazım..
gerçekten ölümcül sebepler yoksa boşanmaya karşıyım, kurtarmak için çok çok çabalamalı. şiddet gibi önemli sebepler yoksa yok kayınvalide onu dedi yok görümce yan baktı yok kocam kumandayla evli gibi diyip yola çıkmayın pişman olursunuz tabi maddi durumunuz varsa hiç birşey için pişman olmazsınız
hayaller ve hayatlarr ve para gerçeğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?