Ayrılıp annesinde yaşayan varmı?

canım böyle olmaz çok zor sizin için ben de eşimden ayrıldım oğlum ilkokula gidiyordu ben de çalışıyordum ilk işim oğlumu servise verdim ben 5 te işten çıkıyordum o 4 te evde oluyor ben gelene kadar evde tek başına idare edebiliyordu şu an 2. evliliğimi yaptım aynı düzen devam ediyoruz bence ev tutun kendinize çocuğunuz büyük korkmayın

Teşekkürederim eşyalarım artık annemin oldu bilmiyorum biriken parayla nekadr değirmen döner.bende oğlumla akşam yatma saatimize kadar dışarıda takılıyoruz yada odamıza gidip ders yapıyoruz
yavaş yavaş alırsınız eşyaları şimdilik temel ihtiyaçlarınızı alın yeter yatak buzdolabı çamaşır makinesi tv olsa yeter annenizde ufak tefek evden bişiler verir sanırım vermese de boşverin taksitle eşya satan çok yer var lütfen bu eziyeti çekmeyin daha fazla empati yaptım ve çok üzgünüm şu an

Bunu bende hep dusunmusumdur allah korusun ayrılsam esimden uada baska b sebebden sanırım ailemle yasayamam bazen olmuyor eski bekarkenki haliylede olmuyor insan kaldramıyor ailedekiler maddi olarakda zaten somuruluyorsun en guzeli ev tutmam ek iş felan yap ama cık

Gerçekten boşan demek çok kolay insanlara ama yaşayan bilir.arada büyük şeyler yoksa aldatma ve dövmek gibi asla boşanmayın derim

Ek işi kafama koydum zaten yeterki çocuğa baksınlar ama ben onun yanında olmazsam kim ilgilenebilirki.şimdilik yaşamaya çalışıyoruz.annemle muhattap olmuyorum.ama bu yüzden evlenenleri iyi anlıyorum.size tavsiyem asla büyük bi sebep yoksa ayrılmayı düşğnmeyin bile.ve bayanlar kenarına hep para atsınlar

Nekadar zaman sonra evlendiniz?nasıl şuan çocuğunuzla sorun olmadımı 2.evlilik?

Nekadar zaman sonra evlendiniz?nasıl şuan çocuğunuzla sorun olmadımı 2.evlilik?
1 yıl sonra evlendim
yok canım sorun olmadı çünkü ben zaten yakın arkadaşımla evlendim oğlumlada doğduğundan beri zaten vakit geçiriyordı çok seviyorlardı birbirlerini şu an çok mutluyuz başka türlü bir evliliğe cesaret edemezdim zaten çevremdeki tüm dedikodulara kulaklarımı kapattım ailelerimizde onayını alıp evlendik

Anneye yük olmakla, faturaları falan ödemekle hiç mi hiç alakası YÖK annenizin tavırlarının. Bunca zaman Evde yalnıZdı, küçük çocuğa tahammül etmeyi unuttu, belli yaşta bir insan sonuçta. Hak veriyor değilim ama açıklaması bu şekilde.Allah yardımcınız olsun

Torununa birazcık güzel yüzü çok görmek ne bencilliği ya.. Ben bekar halimle anneme sabredemiyorum, sen yine iyi mesleğin işin var..

canım aynı durumdayız ben sana yaşadıklarımı bir özet geçeyim

kenarda 15 bin kadar para biriktirdim. çocuklar kreşten devlet okuluna geçince sadece servis ücretimiz oldu ve ben o parayı kiraya ayırdım

kira + aidat 1120

faturalar kışın gaz ile 500 yazın 250 anca

servis 400

biraz borçlarım var o yüzden zorlanıyorum ama 3600 tl ile evi döndürüyorum kimseye muhtaç olmadan çocukların giyimi kuşamı sezon sonunu bekliyorum mutfaktan bir şeyden kısmıyorum ki normal bir aileye 1 kilo kıymadan köfte anca yeter bize yarım kilo 2 gün yetiyor tüketim az oluyor yani..

nafaka ile maaşın toplam ne olur mesela?

inan hayatım değişti çok şükür huzura kavuştum çocuklara laf etmesinler diye ben arada telef olmuştum

ayrıca burda kocasıyla geçinemeyen bir çok kişiye BOŞAN bu adamı çekme deniliyor o işler öyle kolay değil arkadaşlar mangal gibi değil yanardağ gibi yürek lazım..

gerçekten ölümcül sebepler yoksa boşanmaya karşıyım, kurtarmak için çok çok çabalamalı. şiddet gibi önemli sebepler yoksa yok kayınvalide onu dedi yok görümce yan baktı yok kocam kumandayla evli gibi diyip yola çıkmayın pişman olursunuz tabi maddi durumunuz varsa hiç birşey için pişman olmazsınız

hayaller ve hayatlarr ve para gerçeğiii

annenizin evi hangi semtte işiniz hangi semtte eski eviniz hangi semtte

yetmez ev tutamam vs diyorsunuz da geçinenler nasıl geçiniyor

tabii 2500 kiralık bir sitede oturamazsınız ama daha uygun miktarlı bri yerde oturabilirsiniz

annenizin eski eşyalarını attınız mı

bunlar annemin oldu artık diyorsunuz attırdı iseniz kendinize yeni almalısınız

1+1 ev bu aşamada size yeter

temel eşyalar ile idare edersiniz

2500 lira ile de geçinirsiniz

evet hayat pahalı evet 10 yaşındaki çocuğun bir sürü masrafı sosyalleşme ihtiyacı vs de var ama başlangıçta yorulmalısınız ki sonrası daha güzel olsun

oğlunuz ergenliğini huzursuz geçirmesin

İnsan yaşını aldıkça kendi düzeni oluşunca olmuyor başka evde anne evide olsa maalesef sığamıyor insan bende ayrılsam eşimden yaşayamam ailemle

Kesinlikle yemin ederim o kadar doğru yazdınız ki mesleğim olsam mesela hiç düşünmeden bosanicam ben mesela

İstanbulun neresinde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama 800 900 lira civarı 1+1 evler olan bi sürü semt var küçük olsun sizin olsun

Ölümcül sebep ne dir ya bi insanın evinde huzuru yoksa aldatiliyorsa veya ilgi sevgi gormuyorsa laf duyyorsa sürekli karın tokluğuna mi kalsın o elin adamının evinde karnı doyup mutsuz olacağına babasının evinde mutsuz olsun karnı doysun daha iyi sonuçta onların bi emeği var uzerinde. Her kadın kocasına susup oturacagi yere çalışıp kendi parasini kazansın demek daha dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…