Ayrılırken öpüşme

yesileelmaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
531
103
103
Yargılayacak ve fikir vermek dışında yorum yapacaklar yazmasın lütfen
Eski gorustugum kişiyle bazı sebeblerden belki benım bi tık fazla yormamdan ötürü ayrıldık ardaan uc ay falan gecmesinenragmen ben atamadım biturlu aklımdan gecen aylarda da bılac kez yazmıstım ama sonucsuz kalmıştı en son bugun yuzyuze konusmak istedığimi soyledım once yok desede kabul etti ve kafede uc saatten fazla oturduk
Eski ilişkiyi hataları falan filan konustuk bana gorustugu birisi oldugunu soyledi ama onu da tanıdıgım için hem soyleme tarzından hemde gorustugu birisi oldugunu soyledıgı halde buluşmaya gelmeyecegını tahmın ediyprdum bna inandırıcı gelmedi yani bu
Neyse kalktık kafeden beni eve o bırakcaktı
Kolumla oynamaya başladı dedi alışkanlık malum once hergun birlikteydık falan dedi bende ses etmedim cunku zaten ayrılmak istemıyorum
Sonra arabada oturduk bıraz konusuyoduk yok dememe ragmen zorla kendine çekti ve sarıldı sonra bnde kendimi bıraktım tabi daha sonra öpüştük o biraz daha devam ettircekti kendimi çektim ve sordum
Ne şimdi bu bişey demicek misin hiç dedim o da
Neyse haklısın hata ettk yapmamalıydık bi anda oldu zaten bişey de yapmadık falan demeye başladı bnde o an şokla sadece ciddi miisn diyebildim
Evet hataydı diyınce evden ıki sokak otedeydik ve aç kapıyı gidicem ben dedim ve cidden beni orda indirdi ve gitti
Bunlar aksam oldu daha ve suana kadar ses yok ondan
Fikir verin lütfen ne yapmalıyım şimdi yani bir tarafım yani barışma niyetin yoktu yada barışcak kafar hissin yoltu neden yakınlaştın gibisiine ara söyle diyor
Diğer tarafım tamamen sessiz kalmak
Ne yapmalıyım
Onun barışma nıyetı yoktuysa hissiyatı yoktuysa neden boyle bısey yaptı

Bu aralar açılan konular film tadında ,konunun devamını okuyup tam yorumu yapicam

Sonra arabada oturduk bıraz konusuyoduk yok dememe ragmen zorla kendine çekti ve sarıldı sonra bnde kendimi bıraktım tabi daha sonra öpüştük o biraz daha devam ettircekti kendimi çektim ve sordum

Eee tipik leş erkek anlam aramaya gerek yok fırsatını bulmuş değerlendirmiş.Asıl sevgilisi olduğunu söyleyen sadakatsiz biriyle sizin ne işiniz var??? Çok seviyorsunuz böyle toksit ilişkileri onu değil beni seçti saçmalığını.....

Hayır gorustugun birisi yok buna emin gibiyim
Cunku o anki soyleme seklınden anlıyorum bunu o an benim de gorustugum var ayrıldık senle de gibisine soyledi

Barışma niyeti yok zaten. Siz onu aramış görüşmeye davet etmişsiniz reddedince ısrar etmişsiniz onun egosunu okşayıp şımartmışsınız. Sizin onu sevdiğinizi bildiği için de yakınlaşmış bir nevi oyun oynamış. Belki gerçekten hayatında birisi vardır söylediği gibi. Ona hiç yazmayın engelleyin gitsin. Herkes kendi yoluna baksın. Bu toksik ilişki sizi yorar. İstenmediğiniz yerde durmayın.

Evet benim duygum oldugu ıcın onun biyerlerini kaldırdıgımı bıle bile bu teklifte bulundum ben
Ama o istemeyen taraf sozde ama yakınlaşmayı zorla başlatan daa o sorunca hata diyip bırakan da o ne perhiz ne lahana turşusu yani
Ya sonradan bi mj atılmaz mı bi acıklama falan kala kaldım böylece
Ben arayıp agzıma geleni saysam cok mu sacma olur

Veda busesi kondurmuş!
Daha iletişim kurma.

Hayır gorustugun birisi yok buna emin gibiyim
Cunku o anki soyleme seklınden anlıyorum bunu o an benim de gorustugum var ayrıldık senle de gibisine soyledi
Ya hu adam yalan gerçek görüştüğüm biri var diyorsa en basit mantıkla size yol veriyor bana bağlanma yalan söyleyecek kadar seni hayatımda istemiyorum diyor,neyi zorluyorsunuz????

Evet çok saçma olur. Bence hiç aramayın direkt her yerden silin,engelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…