- 1 Mart 2014
- 638
- 1.397
- 313
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Yanından usulca yürü ve kendi hayatına git..Yazıp da elini yormaya, düşünüp de zihnini yormaya değmez..Yargılayacak ve fikir vermek dışında yorum yapacaklar yazmasın lütfen
Eski gorustugum kişiyle bazı sebeblerden belki benım bi tık fazla yormamdan ötürü ayrıldık ardaan uc ay falan gecmesinenragmen ben atamadım biturlu aklımdan gecen aylarda da bılac kez yazmıstım ama sonucsuz kalmıştı en son bugun yuzyuze konusmak istedığimi soyledım once yok desede kabul etti ve kafede uc saatten fazla oturduk
Eski ilişkiyi hataları falan filan konustuk bana gorustugu birisi oldugunu soyledi ama onu da tanıdıgım için hem soyleme tarzından hemde gorustugu birisi oldugunu soyledıgı halde buluşmaya gelmeyecegını tahmın ediyprdum bna inandırıcı gelmedi yani bu
Neyse kalktık kafeden beni eve o bırakcaktı
Kolumla oynamaya başladı dedi alışkanlık malum once hergun birlikteydık falan dedi bende ses etmedim cunku zaten ayrılmak istemıyorum
Sonra arabada oturduk bıraz konusuyoduk yok dememe ragmen zorla kendine çekti ve sarıldı sonra bnde kendimi bıraktım tabi daha sonra öpüştük o biraz daha devam ettircekti kendimi çektim ve sordum
Ne şimdi bu bişey demicek misin hiç dedim o da
Neyse haklısın hata ettk yapmamalıydık bi anda oldu zaten bişey de yapmadık falan demeye başladı bnde o an şokla sadece ciddi miisn diyebildim
Evet hataydı diyınce evden ıki sokak otedeydik ve aç kapıyı gidicem ben dedim ve cidden beni orda indirdi ve gitti
Bunlar aksam oldu daha ve suana kadar ses yok ondan
Fikir verin lütfen ne yapmalıyım şimdi yani bir tarafım yani barışma niyetin yoktu yada barışcak kafar hissin yoltu neden yakınlaştın gibisiine ara söyle diyor
Diğer tarafım tamamen sessiz kalmak
Ne yapmalıyım
Onun barışma nıyetı yoktuysa hissiyatı yoktuysa neden boyle bısey yaptı
Bunlara erkekler inaniyor mu bilmiyorum ama biz kadinlar, bircogumuz bu salakliklari zamaninda yaptigimiz icin inanmiyoruz, o opusme devam edip sensiz olamiyorum gibi bir sonla noktalansaydi, hayatinda biri olmasini umursamayacaktin kuzum, kendini kandirma.Hayır madem barısmak niyetin yoktu
Madem ilerisini dusuncek hissiyatın yoktu neden boyle bıseye gırıstın yani
Evet ben kendimi bıraktım ama dedıgım gibi o an barısırız gibi dusundum sonra sorup hataydı lafını alınca cıkıp gittim zaten
bunu erkeklerin çoğu yapıyor bence ayrılsamda beni unutamadı düşüncesi onları tatmin ediyorYargılayacak ve fikir vermek dışında yorum yapacaklar yazmasın lütfen
Eski gorustugum kişiyle bazı sebeblerden belki benım bi tık fazla yormamdan ötürü ayrıldık ardaan uc ay falan gecmesinenragmen ben atamadım biturlu aklımdan gecen aylarda da bılac kez yazmıstım ama sonucsuz kalmıştı en son bugun yuzyuze konusmak istedığimi soyledım once yok desede kabul etti ve kafede uc saatten fazla oturduk
Eski ilişkiyi hataları falan filan konustuk bana gorustugu birisi oldugunu soyledi ama onu da tanıdıgım için hem soyleme tarzından hemde gorustugu birisi oldugunu soyledıgı halde buluşmaya gelmeyecegını tahmın ediyprdum bna inandırıcı gelmedi yani bu
Neyse kalktık kafeden beni eve o bırakcaktı
Kolumla oynamaya başladı dedi alışkanlık malum once hergun birlikteydık falan dedi bende ses etmedim cunku zaten ayrılmak istemıyorum
Sonra arabada oturduk bıraz konusuyoduk yok dememe ragmen zorla kendine çekti ve sarıldı sonra bnde kendimi bıraktım tabi daha sonra öpüştük o biraz daha devam ettircekti kendimi çektim ve sordum
Ne şimdi bu bişey demicek misin hiç dedim o da
Neyse haklısın hata ettk yapmamalıydık bi anda oldu zaten bişey de yapmadık falan demeye başladı bnde o an şokla sadece ciddi miisn diyebildim
Evet hataydı diyınce evden ıki sokak otedeydik ve aç kapıyı gidicem ben dedim ve cidden beni orda indirdi ve gitti
Bunlar aksam oldu daha ve suana kadar ses yok ondan
Fikir verin lütfen ne yapmalıyım şimdi yani bir tarafım yani barışma niyetin yoktu yada barışcak kafar hissin yoltu neden yakınlaştın gibisiine ara söyle diyor
Diğer tarafım tamamen sessiz kalmak
Ne yapmalıyım
Onun barışma nıyetı yoktuysa hissiyatı yoktuysa neden boyle bısey yaptı
Ne yazılmasını istiyorsanız onları da söyleyin de not alalımYargılayacak ve fikir vermek dışında yorum yapacaklar yazmasın lütfen
Mecbursun çünkü istemiyor. Adam daha arabada pişman olmuş sence özür diler mi?Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak ama
En azından bi mj bi ozur bısey yapamaz mıydı
Şimdi keyfi istedi öptu gitti diyıp yanına mı bırakmalıyım
Sende izin verdin gibi yargılama olsun istemedim izin verdim cunku boyle bişey oluyorsa barıstık kafasındaydım ben o anNe yazılmasını istiyorsanız onları da söyleyin de not alalım
abaza kalmış da ondanKonunun hepsi bu kadar ve gercek
Suan hisselerim hissettıklerim hepsi birbirne girdi ne yapmam gerekıyor yaptıgı seye anlam veremıyorum beynim susmuyor
erkekler bizim gıbı değil herşeye anlam yüklemezler o an onun oluru varmış onu yapmış sonrası yok önünüze bakınnHayır madem barısmak niyetin yoktu
Madem ilerisini dusuncek hissiyatın yoktu neden boyle bıseye gırıstın yani
Evet ben kendimi bıraktım ama dedıgım gibi o an barısırız gibi dusundum sonra sorup hataydı lafını alınca cıkıp gittim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?