Ayrılırken öpüşme

Yanından usulca yürü ve kendi hayatına git..Yazıp da elini yormaya, düşünüp de zihnini yormaya değmez..

Bunlara erkekler inaniyor mu bilmiyorum ama biz kadinlar, bircogumuz bu salakliklari zamaninda yaptigimiz icin inanmiyoruz, o opusme devam edip sensiz olamiyorum gibi bir sonla noktalansaydi, hayatinda biri olmasini umursamayacaktin kuzum, kendini kandirma.

Ararsan alacagin cevabi soyleyim, "ne icin ozurdileyecek misim? Sende gayet mutluydun ben operken? (Bak cok kibarlastirdim)"

Deger mi kendini boyle küçültmeye ? O yuzden evet yanina kar kalacak, cunku "hayir" demedin, cunku istedin ama istedigin sekilde sonuclanmadi, opustum gectim de bak yoluna.

bunu erkeklerin çoğu yapıyor bence ayrılsamda beni unutamadı düşüncesi onları tatmin ediyor

Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak ama
En azından bi mj bi ozur bısey yapamaz mıydı
Şimdi keyfi istedi öptu gitti diyıp yanına mı bırakmalıyım
Mecbursun çünkü istemiyor. Adam daha arabada pişman olmuş sence özür diler mi?
Israrcı olursan o da çirkinleşir boşver bırak gitsin

Erkekler oyle ince dusunmez bakmis sen zaten razisin opusup koklasmis daha ilerisine izin verseniz onuda yaoardi firsat bu firsat zaten istemedigni soylemis ama onune gelen firsatida teomemis uzak durun yani siz ebir duygusu yok kullanildiniz gibi düşünün

Konunun hepsi bu kadar ve gercek
Suan hisselerim hissettıklerim hepsi birbirne girdi ne yapmam gerekıyor yaptıgı seye anlam veremıyorum beynim susmuyor
abaza kalmış da ondan
ilerletseydiniz belki yüzeysel belki başka şeyler yaşamak isteyecekti

hayatımda biri var diyen adamla ne kafede oturursunuz ne arabasına binersiniz!
dediği anda ortamdan uzaklaşacaktınız

"Özsaygın ve duygusal zekan" gelişmeli yoksa şunları anlardın;

-3 aydır ara sıra yazman bile aslında taciz sayılıyor.

-Adam önce yok diyip sonra görüşmeyi kabul ediyor demek gönlü yok sende demek

-Adam ilişkim var diyor yani seninle ilişkim olamaz diyor

-Adam ilişkim var diyor eğer olmasa bile seni istemiyorum demekle aynı şey

-Adam kolunla oynayınca eğer empati sahibi olsaydın " benim sevgilim başkasının koluyla oynasa bu sevgilimin nasıl biri olduğunu " gösterirdi diyip oğlanın ne yaptığını anlamaya çalışman lazımdı

-Arabaya bindin oğlan öptü ıslak ıslak zevk aldıda " sen zevk almadın mı" adam senden et koparmadı neden kendini çilekli pasta" gibi görüyorsun.Hiçbir şeyi yapmayacaksın eğer zevk almıyorsan.

-Oğlan öptü sonra yazmadı. "Sen birini öpsen sonra neden yazmazdın
diye bir düşün bakalım" istemediğin için yazmazsın"

Ayrıca olgun insan(doğru insan) özellikleri arasında;

Karşı tarafa karışık sinyal vermemek vardır. Bu kişi olgun ve doğru insan değil.

erkekler bizim gıbı değil herşeye anlam yüklemezler o an onun oluru varmış onu yapmış sonrası yok önünüze bakınn

Çünkü siz daha çok asiksiniz.O siz olmadan durabiliyor .Siz hatayi yapan ben çok yordum desenizde zaten ayrılmak istemeyen tarafsiniz.Bulusmak son kez görüşmek istemeniz de bu yüzden .Her zaman dayanamayan kaybeder.Birsey tekrar başlasa bile ilk kavga ilk hata ilk küslük te ben seni hayatımdan çıkardım sen geldin lafıni duyarsınız Îşîn sırrı bitenin bitmesine izin vermek zaten devamı gelecekse hayat buluşturuyor.Birakın bir yol aramayı bittiğini kabul edin.En acısız yöntem bu.Yoksa zaten gözündeki değerinizi iyice yitireceksiniz uğraşan taraf olarak bir hoşluğunuz kalmayacak zaten peşimde duygusunu yasatmayin tüm ilişkilerde en büyük yanılgı bu.

kendi de demiş zaten
o an öyle gelişti diye
eğer ararsan yine aynısını yaşarsın
ama bundan bir ilişki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…