- 24 Nisan 2020
- 531
- 103
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Ya istemeyebilir zaten ben sadece son kez bunu yuzyuze konusmak istedimYa hu adam yalan gerçek görüştüğüm biri var diyorsa en basit mantıkla size yol veriyor bana bağlanma yalan söyleyecek kadar seni hayatımda istemiyorum diyor,neyi zorluyorsunuz????
Ya istemeyebilir zaten ben sadece son kez bunu yuzyuze konusmak istedimYa hu adam yalan gerçek görüştüğüm biri var diyorsa en basit mantıkla size yol veriyor bana bağlanma yalan söyleyecek kadar seni hayatımda istemiyorum diyor,neyi zorluyorsunuz????
Ama bu şekilde kalması da dogru mu yaEvet çok saçma olur. Bence hiç aramayın direkt her yerden silin,engelleyin.
Bak canım bu leş erkek tipi damacanaya bile hallenebiliyor yani senin hissinin olup olmaması onu ilgilendirmiyor dürtüyle yaşayan bu tipler gelirde ,buluşurda öperde ,mıncırırda onun için nefsi önemlidir mantık,aşk aramak sadece sizin gibi kızlara zarar verir,adam cinsel ilişki bile yaşar sonra alır ceketini çıkar gider anlamı bile olmaz onlar için .....Bunu bilerek adım at arasan sövsen " karı aranıyor yeni benimle iletişim yolu bu " der oturur arkadaşlarıyla dalganızı geçer.Silkinin kendinize gelin böyle adamların peşinde koşmak yerine kendinize kıymet vermeyi öğrenin işte o zaman gerçek adamların ilgisi üzerinizde olur.....Ya istemeyebilir zaten ben sadece son kez bunu yuzyuze konusmak istedim
Olmayacaksa yıne olmazdı daha bişey demicektim kafamda aldıgım karar buydu
Ama onun yaptıgı normal mi yani
Madem istemıyor benım de hissettiklerimi bile bile yakınlaşması
Sonradan bi açıklama yapar ınsan oda yok
Şuan arayıp sayıp sovmek istiyorum ama yeniden hata yapmakta istemıyorum buraya sorma amacım bu
Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak amaBak canım bu leş erkek tipi damacanaya bile hallenebiliyor yani senin hissinin olup olmaması onu ilgilendirmiyor dürtüyle yaşayan bu tipler gelirde ,buluşurda öperde ,mıncırırda onun için nefsi önemlidir mantık,aşk aramak sadece sizin gibi kızlara zarar verir,adam cinsel ilişki bile yaşar sonra alır ceketini çıkar gider anlamı bile olmaz onlar için .....Bunu bilerek adım at arasan sövsen " karı aranıyor yeni benimle iletişim yolu bu " der oturur arkadaşlarıyla dalganızı geçer.Silkinin kendinize gelin böyle adamların peşinde koşmak yerine kendinize kıymet vermeyi öğrenin işte o zaman gerçek adamların ilgisi üzerinizde olur.....
Allahım sen şu kızlara akıl fikir ver hala ne diyor yahu seni çocuk zorlamı öptü?Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak ama
En azından bi mj bi ozur bısey yapamaz mıydı
Şimdi keyfi istedi öptu gitti diyıp yanına mı bırakmalıyım
Erkek bu, libidosuyla yasiyor son kez şansını denemis.Konunun hepsi bu kadar ve gercek
Suan hisselerim hissettıklerim hepsi birbirne girdi ne yapmam gerekıyor yaptıgı seye anlam veremıyorum beynim susmuyor
Ben saklamıyorum ki bunu orayada yazdım zaten ben ayrılmak istemıyordum diyeSon kez konuşmak diye birşeyin olmadığını hepimiz biliyoruz hele 3 ay sonra son kez ayağına barışmaya çalıştın oda sadece oynaşmak istedi bu kadar erkekler için gayet basit bir olay benim içinde öyle ama konumuz ben değilim
Bunu bir ders bir daha yapmamanız gereken bir hata olarak beyninize mıh gibi çakıp,o leşi her yerden engelleyip kendinize odaklanacak neden bu leş tipin peşinde koştum bende neyin eksikliğ var diyip sıkıntıyı bulup sorunu halledeceksiniz çünkü adamın canı yine bir şeyler çekerse ilk aklına siz gelirsiniz ve bu sefer hayatınızın içine edip gider....Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak ama
En azından bi mj bi ozur bısey yapamaz mıydı
Şimdi keyfi istedi öptu gitti diyıp yanına mı bırakmalıyım
Evet once zorla çekip sarıldı istememe ragmen ama ondan sonra bnde barışcagımızı dusunerekten bende bıraktım kendimi sonra geri cekılıp sorunca olanları anlattım zatenAllahım sen şu kızlara akıl fikir ver hala ne diyor yahu seni çocuk zorlamı öptü?
Arayıp hic bişey demeyip yanına mı kalmalıErkek bu, libidosuyla yasiyor son kez şansını denemis.
Uzun uzadiya dusunup kendinizi heder etmeyin.
Ilk mesajinizda opusme kisminda kendinizi koyverdiginizi yazmissiniz, su an aramak demek ben ne halt ettigimi bilmiyorum gel devam ettir demek olur, siz bilirsiniz. Hazir kurtulmussunuz, tekrar zorlamanin anlami nedir?Arayıp hic bişey demeyip yanına mı kalmalı
Hayır madem barısmak niyetin yoktuIlk mesajinizda opusme kisminda kendinizi koyverdiginizi yazmissiniz, su an aramak demek ben ne halt ettigimi bilmiyorum gel devam ettir demek olur, siz bilirsiniz. Hazir kurtulmussunuz, tekrar zorlamanin anlami nedir?
Boşuna yazıyorsun ne dersek diyelim arayacak çünkü her türlü olayı kullanıp barıştırmaya çalışıyorIlk mesajinizda opusme kisminda kendinizi koyverdiginizi yazmissiniz, su an aramak demek ben ne halt ettigimi bilmiyorum gel devam ettir demek olur, siz bilirsiniz. Hazir kurtulmussunuz, tekrar zorlamanin anlami nedir?
Arayıp hic bişey demeyip yanına mı kalmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?