Ayrılırken öpüşme

Ya hu adam yalan gerçek görüştüğüm biri var diyorsa en basit mantıkla size yol veriyor bana bağlanma yalan söyleyecek kadar seni hayatımda istemiyorum diyor,neyi zorluyorsunuz????
Ya istemeyebilir zaten ben sadece son kez bunu yuzyuze konusmak istedim
Olmayacaksa yıne olmazdı daha bişey demicektim kafamda aldıgım karar buydu
Ama onun yaptıgı normal mi yani
Madem istemıyor benım de hissettiklerimi bile bile yakınlaşması
Sonradan bi açıklama yapar ınsan oda yok
Şuan arayıp sayıp sovmek istiyorum ama yeniden hata yapmakta istemıyorum buraya sorma amacım bu

Ya hu adam yalan gerçek görüştüğüm biri var diyorsa en basit mantıkla size yol veriyor bana bağlanma yalan söyleyecek kadar seni hayatımda istemiyorum diyor,neyi zorluyorsunuz????
Ya istemeyebilir zaten ben sadece son kez bunu yuzyuze konusmak istedim
Olmayacaksa yıne olmazdı daha bişey demicektim kafamda aldıgım karar buydu
Ama onun yaptıgı normal mi yani
Madem istemıyor benım de hissettiklerimi bile bile yakınlaşması
Sonradan bi açıklama yapar ınsan oda yok
Şuan arayıp sayıp sovmek istiyorum ama yeniden hata yapmakta istemıyorum bur

Evet çok saçma olur. Bence hiç aramayın direkt her yerden silin,engelleyin.
Ama bu şekilde kalması da dogru mu ya
O an arabada şok tan bişey diyemedim ama suan cok agırıma gidiıyor yani tamam barışmak istemeyebilir ama hem ayrılıp hem bunu yapması bende o an barışcagımızı dusunup ses etmedim zaten

Bak canım bu leş erkek tipi damacanaya bile hallenebiliyor yani senin hissinin olup olmaması onu ilgilendirmiyor dürtüyle yaşayan bu tipler gelirde ,buluşurda öperde ,mıncırırda onun için nefsi önemlidir mantık,aşk aramak sadece sizin gibi kızlara zarar verir,adam cinsel ilişki bile yaşar sonra alır ceketini çıkar gider anlamı bile olmaz onlar için .....Bunu bilerek adım at arasan sövsen " karı aranıyor yeni benimle iletişim yolu bu " der oturur arkadaşlarıyla dalganızı geçer.Silkinin kendinize gelin böyle adamların peşinde koşmak yerine kendinize kıymet vermeyi öğrenin işte o zaman gerçek adamların ilgisi üzerinizde olur.....

Ya erkeklerin neyi normal ya da mantıklı da bu kadar takılıyorsun bunu nasıl yapar diye. Adam o an libidosu artmış öpmüş işte, hic senin düşündüğün kadar yok istemiyorum da yapmayım yok açıklama yapayım falan diye dusunmemis, dusunmezdeee. O an istemiş yapmış sonra sallamamış bu kadar basit. Böyle basit canlılara da çok mana yükleyip neden niçin diye düşünmeye gerek yok hiç.

Hic bişey yapılmamış gibi bunu sineye çekip susmam iyi mi olcak ama
En azından bi mj bi ozur bısey yapamaz mıydı
Şimdi keyfi istedi öptu gitti diyıp yanına mı bırakmalıyım

Allahım sen şu kızlara akıl fikir ver hala ne diyor yahu seni çocuk zorlamı öptü?

Ben saklamıyorum ki bunu orayada yazdım zaten ben ayrılmak istemıyordum diye
Ama istemeyen taraf o olup zorla yakınlaşması na anlam veremıyorum
Ben tepki verince de hataydı diyip gitti resmen
Şuan ona nasıl bi tepki gostermem gerekıyor yani istemıyorsa bunu da yapmalıydı bnce

Bunu bir ders bir daha yapmamanız gereken bir hata olarak beyninize mıh gibi çakıp,o leşi her yerden engelleyip kendinize odaklanacak neden bu leş tipin peşinde koştum bende neyin eksikliğ var diyip sıkıntıyı bulup sorunu halledeceksiniz çünkü adamın canı yine bir şeyler çekerse ilk aklına siz gelirsiniz ve bu sefer hayatınızın içine edip gider....

Arayıp hic bişey demeyip yanına mı kalmalı
Ilk mesajinizda opusme kisminda kendinizi koyverdiginizi yazmissiniz, su an aramak demek ben ne halt ettigimi bilmiyorum gel devam ettir demek olur, siz bilirsiniz. Hazir kurtulmussunuz, tekrar zorlamanin anlami nedir?

Ben eski sevgilimle sevişmiştim yanlışlıkla sonra nişan fotoğrafı düştü ve yemin etmişti sevgilim yok diye beterin beteri var yani azmış sana ulaşmış uyudun mu yoklaması gibi

Ilk mesajinizda opusme kisminda kendinizi koyverdiginizi yazmissiniz, su an aramak demek ben ne halt ettigimi bilmiyorum gel devam ettir demek olur, siz bilirsiniz. Hazir kurtulmussunuz, tekrar zorlamanin anlami nedir?
Hayır madem barısmak niyetin yoktu
Madem ilerisini dusuncek hissiyatın yoktu neden boyle bıseye gırıstın yani
Evet ben kendimi bıraktım ama dedıgım gibi o an barısırız gibi dusundum sonra sorup hataydı lafını alınca cıkıp gittim zaten

Boşuna yazıyorsun ne dersek diyelim arayacak çünkü her türlü olayı kullanıp barıştırmaya çalışıyor

Arayıp hic bişey demeyip yanına mı kalmalı

Eee ilişkisi olan adamla bilerek buluşmaya gitmissin, sen cok mu dürüstsün?? Ayrilıyorum senin için deseydi, ondan iyisi olmayacaktı tabi, ayrılmayıp seni kenardan gagalayınca mı sorun oldubir umut gitmişsin tutmamış, sence ahlak seviyeleriniz çok mu farklı??

3 ay geçmiş adamın ayağına gitmişsin yok ilişkideki hataları konuşalım bahanesiyle. Niye sevgiliyken konuşmadınız guzum?
Adam da hemen toto havayaaa oo düşürürüm bunu demiş. Aslında başarmaya da yakınmış ama işte uyanmışsın. Burda hatalı sensin kusura bakma. Yok sarıldı zorla da dayanamadım falan geç bu şekilde olan tüm buluşmalarda bunlar oluyor. Zamanla geçer engeli bas geç de bari avucunda gibi davranma daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…