Ayrilirlar mi

Ay evet gerçekten nasılım diyen kızsın sennn 😄😄

Avını bekleyen sırtlan gibi tövbe estağfurullah
Adam evli olsa boşanırlar mı diye mi konu açacaktın

Ya böyle konuları görünce inanılmaz sinirleniyorum. Düşünsenize elalemin kızları kocalarımıza, sevgililerimize bakıp iç geçiriyor, acaba ayrılırlar mı diye düşünüyor. Bir de utanmadan burada konu açıyorlar, ay evli ama aşık oldum, ay sevgilisi var ama keşke ayrılsa. Hayır ne dememizi istiyorsunuz bu kötü niyetli istekleriniz karşısında? "Ay inşallah ayrılırlar ve kız kahrolur" mu? Hayret bir şey ya. Sanki dünyada bir erkek var.

kendinizi nasıl bu durumlara düşürüyorsunuz anlamıyorum. evet hoşlanma olabilir ama sevgilisi olduğunu bildiğiniz birine açılma düşüncesi nedir? biraz empati kurun

Yani o kızdan ayrılır ayrılmaz siz kapacaksınız. Akbaba mısınız?

Ayrılırsa akbaba gibi çökeceksin heralde adamın başına.Sevgilisi varmış uzak dur yapman gereken bu çok zor değil.

Yani ablacım ayrılabilirler ayrılmayadabilirler ne adamı ne kızı tanıyoruz...bu olasılık üstüne hayat tüketme bence.

İşte genç yeni nesil kızlarımızın hali...

Defalarca yorum yaptim buraya evli adamlarin pesini birakin diye. Sevgilisi olanlarin pesini de birakin nisanlilari da yahu nasil bi tarikatsiniz siz ya. Allah islah etsin sizi

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi

Sen şimdi ayrılırlar mı diye aylarca beklersin.
Sonra bir gün bakarsın ayrılmışlar. Sevinir, işte o gün, benim günüm geldi dersin...
Sonra bir bakarsın çocuk başkasını bulmuş yine :D
Öyle sayılı gençlik günlerini platonik aşklarla heba edeceğine git kendine seni seven, mutlu olup hayatın tadını çıkaracağın birisini bul...

Sen şimdi ayrılırlar mı diye aylarca beklersin.
Sonra bir gün bakarsın ayrılmışlar. Sevinir, işte o gün, benim günüm geldi dersin...
Sonra bir bakarsın çocuk başkasını bulmuş yine :D
Öyle sayılı gençlik günlerini platonik aşklarla heba edeceğine git kendine seni seven, mutlu olup hayatın tadını çıkaracağın birisini bul...
Umarım... bulursam birakmam :D

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Kendi mutluluğunu başkasının ayrılığına bağlamak çok çirkin. Hemen bu düşünceden vazgeçin açılmayın , kendi yolunuza bakın.

Ayrılsalar bile onu unutup sana gelmesi tabiki gelirse baya bi zaman alır bence sen kafandakini unut başka insanlara yönelmeye çalış derim

Cocugum hem erkeksin
Hem ozelden bana sacma mesaj atmissin
Bi de kalkip konulara mi yorum yapiyorsun?

Mune Mune erkek uyeymis bu arkadas , olgun kadinlardan hoslaniyormus , bula bula da beni bulmus bunu yazacak 😂

Cocugum hem erkeksin
Hem ozelden bana sacma mesaj atmissin
Bi de kalkip konulara mi yorum yapiyorsun?

Mune Mune erkek uyeymis bu arkadas , olgun kadinlardan hoslaniyormus , bula bula da beni bulmus bunu yazacak 😂
Ben arkadaşa bir erkek gözünden yardımcı olmaya çalışmıştım. Sende niyeti olsaydı zaten sana gelirdi boşa bekleme o adamı

Back
X