Ayrilirlar mi

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
yüksek ihtimal ilişkilerinin başlama tarihine kalp koymuş, belki de liseden beri sevgilidirlerdir.

Aklıma eskiden yaşadığım bir olay geldi, çalışıyordum bir müşteri geldi birbirimizi yakından gördük o bana ben ona bakıyorum mal mal, böyle ağzım açık bakakaldım oda öyle o kadar belli ki etkileşim aldığımız, sonra bir ürünü iade etmek istedi iade bilgilerine telefonunu aldım, belkide bilerek iade etti telefonunu yazdı, numarasını kaydettim ki baktım profilinde bir kızla resmî var hiç yazmadım aramadım zaten oda bir daha gelmedi :))

Benimde bir seneye yakın aşık olduğum biri vardı sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün bütün duygularım bitti. Hatırladıkça gülümsüyorum onunla olmayı çok çok isterdim ama ayrılmasını değil çok mutlu olmasını istiyorum her zaman o kadar çok sevmiştim çünkü

şimdi arkadaşı tanımıyorum.diğer paylaşımlarınıda bilmiyorum.yalnız bazı söylemlerinize hak vermekle birlikte biraz acımasızca buluyorum.şöyle ki arkadaş çocuğa karşı zamanında bir şeyler hissetmiş.bunu içinde büyütmüş.uzunca bir sürede görmeyince özlemde eklenmiş.duygular pat diye değişmez ki.bence şu anda inkar döneminde.duygular öyle kolay değişmez ki.şu anda acı çekiyor.biraz toparlarsa kendini önüne bakabilecektir.aksi olsa zaten buraya yazmaz bence.yapar yapacağını.

Back
X