• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıliyorumm ama ailem ortada birakti beni

Erkekler evine geleyim diyebilir olabilir yani bekar kız da olsa diyebilir yalnız diye ama iş kadında biter. Ha siz kendinize güveniyorsanız bilemem 😅 ben bana sapıklık yapacak birini hemen şikayet ederim mesela polise ya siz ? Susar oturur musunuz? Bunları boşanmış kadınların yaşadığını biliyoruz hepimiz ama önemli olan savaşmak!
Ben eşimle daha önceki kavgalarımı iş yerindeki müdürüme anlattığımda ayrılmayı düşünüyorum dedim o da ayni bu zihniyet sakın ayrılma adın dul olur erkekler sana kötü gözle bakar yani o kadar üzücü ki boşanacak insana bu zihniyette bakan insan sürüsü

Ben eşimle daha önceki kavgalarımı iş yerindeki müdürüme anlattığımda ayrılmayı düşünüyorum dedim o da ayni bu zihniyet sakın ayrılma adın dul olur erkekler sana kötü gözle bakar yani o kadar üzücü ki boşanacak insana bu zihniyette bakan insan sürüsü
Özel sorunlarınızı iş yerinizde ki insanlarla paylaşmayın tavsiyem. Müdür de saçmalamış.

Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum 😥
Allah Allah bunlar bayağı kafası veri insanlar Allah yardimcini olsun.
Ama şunu unutmayın deli bir kocayı çekip hayatınızı mafetmeyin.
Onalrin ele güne rezil olmasını önemli siz ve çocuğunuzmu.
Memeursun arkana bakmadan başka şehre git hiç korkma b n snein yerind olaydım tozu dumana katardim

devlet ödettirir maaşından keser.sıkıysa ödemesin hapis cezası var
Davalik olmasi gerek, o da bi süreç, ama bu adam gönül rahatlığıyla o cocuga 5 krs yedirmemek icin elinden gele i yapar. Eski konularina baktim simdi, adam kadindan nefret ediyo sanki, cocugu da sanki babasinin evinden getirmis

Davalik olmasi gerek, o da bi süreç, ama bu adam gönül rahatlığıyla o cocuga 5 krs yedirmemek icin elinden gele i yapar. Eski konularina baktim simdi, adam kadindan nefret ediyo sanki, cocugu da sanki babasinin evinden getirmis
boşanma davası açması yeterli konu sahibinin.maaşı olması hiç mühim değil.çocuğa bağlıyor devlet en az 1000 tl alır

Adam devlet memuru, asker hiç öyle büyük bi sürece gerek yok çat diye kesilir maaşından, 657liden nafaka almak daha kolay 🥸

Ama aileme muhtacım çocuğuma kim bakacak:KK43:
Her kadinin cocuguna aile mi bakiyor allah askina bi de memursunuz. Ben memur olucam simdiye 5.yi yapmistim. Kuzenim 3 yildir daireye ugramadi ya:( yok hasta rapor yok sut izni birlesti su kadar yok su izni yok bu izni:) (kiskaniyorum bunu yalan yok:))) ama tek basiniza da bakilir o cocuk. Verin krese. (Cok Kucukken alan kresler var) ya da bulun yaslica bir teyze ona harclik verirsiniz o ele avuca gelene kadar bakar. Doyursa basina bisi getirmese yeter zaten. Tutun bi 1+1 kutu gibi yasar gidersiniz duzeninizi kurana kadar. Benim annem babam bana bunu diyecek mezarlarina gidersem ne olayim nerde kaldi cocuguma bakin diyecegim. Azicik guclu durun cocugunuz icin!

Siz daha önce biryerde boşandım kızımla yaşıyorum çalıştığın kurumda bir kadın benle uğraşıyor demistiniz.
O an ayrılmadiniz mi

Ancak 1,5- 2 yaşındadır. Evde kaldım diye korkuyla yanlış bi kararla evlendi, kk da göz göre göre bu süreci yaşadı, o kadar belliydi ki herşey, ben bekarlağından biliyorum bu üyeyi. Çok güçsüz bi karakter.
Bakin bu konuyu kaydedip ben evlenmek istiyorum evde kaldim diyen uyelere gunde 10 vakit okutmali! Ya bekar olmak daha iyi degil mi boyle manyaklarla ugrasmaktan? Her evlilik instagram storysi gibi mi? Bunlari sosyal medyada ya da arkadas ortaminca canim cicim gorup sonra ben evde kaldim diye uzulen kadinlara cok gicik oluyorum. Ya her dk insan oyle olabilir mi? Ki kadinlar kulubunu okudukca bana daha da bi aydinlanma geldi. Neler neler var diyorum. Insan surda okuduklarindan bi ibret almaz mi?
Tum konulardan cikacak ders su, once kendini sev, kendini ailen de olsa kimseye ezdirme, bi altin bilezigin olsun kimseye koru korune guvenme. Yani burayi okuyan genc kizlar hala nasil hemen koca bulayim pembis salonumda ikiz ogullarimla kocisimi bekleyeyim haseki sultan gibi moduna nasil hala kolayca giriyor hayret!

Bakin bu konuyu kaydedip ben evlenmek istiyorum evde kaldim diyen uyelere gunde 10 vakit okutmali! Ya bekar olmak daha iyi degil mi boyle manyaklarla ugrasmaktan? Her evlilik instagram storysi gibi mi? Bunlari sosyal medyada ya da arkadas ortaminca canim cicim gorup sonra ben evde kaldim diye uzulen kadinlara cok gicik oluyorum. Ya her dk insan oyle olabilir mi? Ki kadinlar kulubunu okudukca bana daha da bi aydinlanma geldi. Neler neler var diyorum. Insan surda okuduklarindan bi ibret almaz mi?
Tum konulardan cikacak ders su, once kendini sev, kendini ailen de olsa kimseye ezdirme, bi altin bilezigin olsun kimseye koru korune guvenme. Yani burayi okuyan genc kizlar hala nasil hemen koca bulayim pembis salonumda ikiz ogullarimla kocisimi bekleyeyim haseki sultan gibi moduna nasil hala kolayca giriyor hayret!
Ailem bana diyor ki iste yarın Bi gün ayrılırsın kocan altına Mercedes araba çeker ikinci hanimi olur yanında sen de aynı şehirde olunca için gider neden ayrıldım diye ah vah edersin diyor bu zihniyetten aileye ne anlatayım ben

Ailem bana diyor ki iste yarın Bi gün ayrılırsın kocan altına Mercedes araba çeker ikinci hanimi olur yanında sen de aynı şehirde olunca için gider neden ayrıldım diye ah vah edersin diyor bu zihniyetten aileye ne anlatayım ben
şu anda eşinizle aynı evdemi yaşıyorsunuz. Döndünüzmü ailenizin yanından

Ailem çocuğuna bakmayız tut bakıcı ev de kira o yüzden
Bakin Bende öğretmenim maaştan ev kredisi ödüyorum bakıcı ödüyorum diger cocugun okul parasını ödüyorum bunlarla birlikte eve harcıyorum. Birikim bile yapıyorum. Gayet güzel kiraya çıkar geçinirsiniz. Gözünüz korkmasın.

Back
X