- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
Ama aileme muhtacım çocuğuma kim bakacak![]()
Bakıcı bulun.
Tayini daha uygun yere isteyin kira açısından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama aileme muhtacım çocuğuma kim bakacak![]()
Bi bakici 1+1 ev le duzen kurun. Ailenizden umudu kesip kendi ayaklariniz üstünde durun..Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
Devlet memurusunuz, muhtaç değilsiniz ki. Lüks olmasa da geçinirsiniz. Aileniz öyle dedi diye eşinize geri dönüp ya da çocuğun velayetini verip çocuğu öyle bir adama mahkum mu edeceksiniz?!Ailem çocuğuna bakmayız tut bakıcı ev de kira o yüzden
28 aylıkÇok mu küçük bebek![]()
Evet çocuğumdan vazgeçemem çünkü ölümden döndüm erken doğum yaptım eşimin yaşattıkları yüzünden Rabbım bilir ama çocuğu baba olmayı haketmedigini düşünüyorumDevlet memurusunuz, muhtaç değilsiniz ki. Lüks olmasa da geçinirsiniz. Aileniz öyle dedi diye eşinize geri dönüp ya da çocuğun velayetini verip çocuğu öyle bir adama mahkum mu edeceksiniz?!
Şu an tek düşünmeniz gereken çocuğunuzun geleceği.
Herkesin ailesi bakmıyor tabii yanınızda olsalar güzel olurdu ama şükür siz varsınız işiniz var. Bence yardımcı bulabilirsiniz bi düşünün yine deAma aileme muhtacım çocuğuma kim bakacak![]()
Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorumMemurmuşsunuz daha ne...
Küçük bir sahil iline tayin isteyin boşanma durumunda tayin yapiliyor hemen. Zaten çocuğa nafaka da bağlanır. Bakıcı tutarsınız yeni bir hayat kurarsınız.
Allah ıslah eylesinEvet kapi sürahi kırdı hamile kaldım çocuğumu istemedi kendin yaptın dedi Bi insan eşine nasıl bunu der senle evlendiğimde pişmanım senden önceki hayatımda daha mutluydum sana yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum insanlar karısını niye dönüyormuş şimdi daha iyi anladım diyor
Birleşmek istemiyorum ki zaten o hep benden boşanmak istedi evi bile tert etti küçük bebekle beni yalnız bırakıp gurbette. Ben ailemin yanına gelerek onun ekmeğine yağ sürmüş oldumSen zaten memurdun ailen destek verse iyi olurmuş ama olmuyorlarsa da çok şart değil sen kendine yetersin ama sen kocanla birleşmek istiyorsan onu bilemem
Ne saçma insanlar bunlar yaaaa .ula hayat ne hale geldi millet sadece kendini düşünür olmuş . Neyi niçin yüzüne vuracak hangi yüzyılda yaşıyor kaçıncı yıldan takip ediyorlar hayatı.bitak Allah aşkına sıyrık kocandan da ailendende huzura er yav . Nafakani al maaşını al çocuk çokda küçük değil kreş çağı gelmiş nerdeyse ver kreşe işe giderken ver gelirken al .çorba içsen bile huzurla keyifle içersin yaAblam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum![]()
Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum![]()
Ailen de toplu şekilde paçalardan cahillik akıyor, böyle aileye sırtımi döner kendi hayatımı kurardım.Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum![]()
Birleşmek istemiyorum ki zaten o hep benden boşanmak istedi evi bile tert etti küçük bebekle beni yalnız bırakıp gurbette. Ben ailemin yanına gelerek onun ekmeğine yağ sürmüş oldum
Ona ne ki?
Ailene de yazıklar olsun niye haciz gelsin ki?
Ablacım küçük bir kasabaya tayin iste mümkünse sahil kenarı olsunBu b.k heriften aldığın nafakayla da bakıcı tutarsın, maaşınla da geçinirsin.
Mis gibi geçinirsin memursun hiiiiiiiic korkma.
Senin yerinde olsam da ailemi silerdim toptan. El kadar bebeği sığdıramadınız yazıklar olsun derdim.
Evet acele karar aldım pişmanım hsta bir insanla evlendimEvde kaldım diye korkuyla çok yanlış bi evlilik yaptın bekarlığından biliyorum seni, bu sefer ne yapacaksan oturup iyice düşün çok fevri kararlar alıyorsun, onu boşver artık kendi hayatına odaklan
profilinde uzun zaman:babasının gözbebeği yazıyordu imrenmiştim hatta.meğerse o baba kızını zerre sevmiyormuş ne gözbebeği.insan evladını ateşe geri yollar mı?yazıklar olsunnOna ne ki?
Ailene de yazıklar olsun niye haciz gelsin ki?
Ablacım küçük bir kasabaya tayin iste mümkünse sahil kenarı olsunBu b.k heriften aldığın nafakayla da bakıcı tutarsın, maaşınla da geçinirsin.
Mis gibi geçinirsin memursun hiiiiiiiic korkma.
Senin yerinde olsam da ailemi silerdim toptan. El kadar bebeği sığdıramadınız yazıklar olsun derdim.
Evet acele karar aldım pişmanım hsta bir insanla evlendim
Evet yedi insanın ailesinden kimsenin düzgün akıllı olmaması ne kötü. Evet biliyorum çok zor olacak sancılı olacak yeni ni hayat kurmak ama olacak .Bu abla para para diye beynini yedi bu kızın yıllarca ben zaten konusahibinin yerinde olsam o ablaya selam vermem
Yani annem.ablam baris diyor Babam Bi nebze bosan diyor ama çocuğu istemiyor gecinemezsin cocukla diyor ver onlara diyorprofilinde uzun zaman:babasının gözbebeği yazıyordu imrenmiştim hatta.meğerse o baba kızını zerre sevmiyormuş ne gözbebeği.insan evladını ateşe geri yollar mı?yazıklar olsunn