• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıliyorumm ama ailem ortada birakti beni

Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
Bi bakici 1+1 ev le duzen kurun. Ailenizden umudu kesip kendi ayaklariniz üstünde durun..

Ailem çocuğuna bakmayız tut bakıcı ev de kira o yüzden
Devlet memurusunuz, muhtaç değilsiniz ki. Lüks olmasa da geçinirsiniz. Aileniz öyle dedi diye eşinize geri dönüp ya da çocuğun velayetini verip çocuğu öyle bir adama mahkum mu edeceksiniz?!
Şu an tek düşünmeniz gereken çocuğunuzun geleceği.

Çok mu küçük bebek 🥺
28 aylık
Devlet memurusunuz, muhtaç değilsiniz ki. Lüks olmasa da geçinirsiniz. Aileniz öyle dedi diye eşinize geri dönüp ya da çocuğun velayetini verip çocuğu öyle bir adama mahkum mu edeceksiniz?!
Şu an tek düşünmeniz gereken çocuğunuzun geleceği.
Evet çocuğumdan vazgeçemem çünkü ölümden döndüm erken doğum yaptım eşimin yaşattıkları yüzünden Rabbım bilir ama çocuğu baba olmayı haketmedigini düşünüyorum

Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar

Sen zaten memurdun ailen destek verse iyi olurmuş ama olmuyorlarsa da çok şart değil sen kendine yetersin ama sen kocanla birleşmek istiyorsan onu bilemem

Memurmuşsunuz daha ne...
Küçük bir sahil iline tayin isteyin boşanma durumunda tayin yapiliyor hemen. Zaten çocuğa nafaka da bağlanır. Bakıcı tutarsınız yeni bir hayat kurarsınız.
Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum 😥

Evet kapi sürahi kırdı hamile kaldım çocuğumu istemedi kendin yaptın dedi Bi insan eşine nasıl bunu der senle evlendiğimde pişmanım senden önceki hayatımda daha mutluydum sana yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum insanlar karısını niye dönüyormuş şimdi daha iyi anladım diyor
Allah ıslah eylesin

Sen zaten memurdun ailen destek verse iyi olurmuş ama olmuyorlarsa da çok şart değil sen kendine yetersin ama sen kocanla birleşmek istiyorsan onu bilemem
Birleşmek istemiyorum ki zaten o hep benden boşanmak istedi evi bile tert etti küçük bebekle beni yalnız bırakıp gurbette. Ben ailemin yanına gelerek onun ekmeğine yağ sürmüş oldum

Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum 😥
Ne saçma insanlar bunlar yaaaa .ula hayat ne hale geldi millet sadece kendini düşünür olmuş . Neyi niçin yüzüne vuracak hangi yüzyılda yaşıyor kaçıncı yıldan takip ediyorlar hayatı.bitak Allah aşkına sıyrık kocandan da ailendende huzura er yav . Nafakani al maaşını al çocuk çokda küçük değil kreş çağı gelmiş nerdeyse ver kreşe işe giderken ver gelirken al .çorba içsen bile huzurla keyifle içersin ya

Ailen gözünü korkutmak icin böyle konusuyor. Allahtan mesleginiz yok. O evde can güvenliginiz yok. Acin davanizi. Ailenize de bundan sonra mesafe koyun. Bebeginize ilk bakici tutarsiniz olmadi kres bulursunuz. Umudunuzu kaybetmeyin..bebeginiz sansli siz varsiniz

Ona ne ki?

Ailene de yazıklar olsun niye haciz gelsin ki?

Ablacım küçük bir kasabaya tayin iste mümkünse sahil kenarı olsun :KK50:Bu b.k heriften aldığın nafakayla da bakıcı tutarsın, maaşınla da geçinirsin.

Mis gibi geçinirsin memursun hiiiiiiiic korkma.

Senin yerinde olsam da ailemi silerdim toptan. El kadar bebeği sığdıramadınız yazıklar olsun derdim.

Birleşmek istemiyorum ki zaten o hep benden boşanmak istedi evi bile tert etti küçük bebekle beni yalnız bırakıp gurbette. Ben ailemin yanına gelerek onun ekmeğine yağ sürmüş oldum

Evde kaldım diye korkuyla çok yanlış bi evlilik yaptın bekarlığından biliyorum seni, bu sefer ne yapacaksan oturup iyice düşün çok fevri kararlar alıyorsun, onu boşver artık kendi hayatına odaklan

Ona ne ki?

Ablacım küçük bir kasabaya tayin iste mümkünse sahil kenarı olsun :KK50:Bu b.k heriften aldığın nafakayla da bakıcı tutarsın, maaşınla da geçinirsin.

Senin yerinde olsam da ailemi silerdim toptan. El kadar bebeği sığdıramadınız yazıklar olsun derdim.

Bu abla para para diye beynini yedi bu kızın yıllarca ben zaten konusahibinin yerinde olsam o ablaya selam vermem

Ona ne ki?

profilinde uzun zaman:babasının gözbebeği yazıyordu imrenmiştim hatta.meğerse o baba kızını zerre sevmiyormuş ne gözbebeği.insan evladını ateşe geri yollar mı?yazıklar olsunn

profilinde uzun zaman:babasının gözbebeği yazıyordu imrenmiştim hatta.meğerse o baba kızını zerre sevmiyormuş ne gözbebeği.insan evladını ateşe geri yollar mı?yazıklar olsunn
Yani annem.ablam baris diyor Babam Bi nebze bosan diyor ama çocuğu istemiyor gecinemezsin cocukla diyor ver onlara diyor

Back
X