• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıliyorumm ama ailem ortada birakti beni

Memur öğretmen kadınların boyle çaresizmis gibi konu açmasi beni sinirden deliye döndürüyor ya !!!!! Bebeğim de bebeğim diyordu essek kadar olmuş 2 bucuk yaşında çocukmuş çocuğunuz ! Böyle aileye hala mecburum diyorsunuz ya herseyi yaptıkları muameleyi hak ediyorsunuz hak !

Yani annem.ablam baris diyor Babam Bi nebze bosan diyor ama çocuğu istemiyor gecinemezsin cocukla diyor ver onlara diyor
sakın vermeyin evlattan kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta.babanız size değer vermiyor verse canının canını ver gitsin demezdi kusura bakmayınn

Ailen de toplu şekilde paçalardan cahillik akıyor, böyle aileye sırtımi döner kendi hayatımı kurardım.
Beni üzen de o 3 gün oldu geleli içim zaten kan ağlıyor ne yapicam ne edeceğim diye Bi yandan hakaretler bütün suçlu sen de millete rezil olduk herkes seni suçlayacak

Yani annem.ablam baris diyor Babam Bi nebze bosan diyor ama çocuğu istemiyor gecinemezsin cocukla diyor ver onlara diyor
Olur de sende canim !!!! Ver çocuğu! Onlara ne soruyorsun sen Onlara kim ya senin çocuğu hakkında bir de karar veriyor var ya alnını karışlarım ben o babanın!!!

Evet kapi sürahi kırdı hamile kaldım çocuğumu istemedi kendin yaptın dedi Bi insan eşine nasıl bunu der senle evlendiğimde pişmanım senden önceki hayatımda daha mutluydum sana yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum insanlar karısını niye dönüyormuş şimdi daha iyi anladım diyor
Ya Wanrusun ya Wanrunun düşmanısın diyesim geldi...

The 100 ' u izleyince ben

Memur öğretmen kadınların boyle çaresizmis gibi konu açmasi beni sinirden deliye döndürüyor ya !!!!! Bebeğim de bebeğim diyordu essek kadar olmuş 2 bucuk yaşında çocukmuş çocuğunuz ! Böyle aileye hala mecburum diyorsunuz ya herseyi yaptıkları muameleyi hak ediyorsunuz hak !
İnanın ben de buna şaşkınım memur olduğum da en çok ailem sevindi esin ezemez seni elinde mesleğin var dediler şimdi ise boşanma maaşına icra gelir

İnanın ben de buna şaşkınım memur olduğum da en çok ailem sevindi esin ezemez seni elinde mesleğin var dediler şimdi ise boşanma maaşına icra gelir
O ailen var ya çöp çöp ! Ablan bile çöp! Lanet olsun hepsinin canı cehenneme üzüntüden güçlü dusunemiyorsun. İcra falan gelmez neden icra gelsin kocanın borcu morcu falan bilr olsa gelmez neye dayanarak diyorlar kime gelmiş icra ! Asıl bu devirde kadınlar boşanma davasına 1-0 önde başlıyor

yani çok kolay olmaz tabii ki ama
siz memur bir insansınız annem onu diyor babam bunu diyor ablam bunu diyor

ehhh ama yani
duyan 16 yaşında kaçarak evlendiniz 17 yaşında bebenizle kapıya kondunuz sanacak

gerçekten bu kadar ezik misiniz?

nafakayı bakıcıya verirsin diyen arkadşalara da maşallah demek istiyorum bu arada. burada ne zaman bakcı konusu açılsa "bakıcı tabi ki 2 bin alacak yok 2 bin 500 alacak tabii ki sigorta da yapman lazım" diyenlerle bu "nafakayı bakıcıya verirsin" diyenler genelde aynı kişiler oluyor. biz herhalde aynı ülkede yaşamıyoruz sizinle...

yahu iştirak nafafası dediğiniz şeyi mahkeme 500-600 lira bir şey bağlıyor...nasıl bakıcı tutacak o parayla? o da memursa alır değilse bekle ki yatırsın.

nafakayı tabii ki talep et konu sahibi, ama sanki o hiç yokmuş gibi yap hesabını kitabını. uygun kiralık bir yer bulmaya ve bakıcı-kreş-ev-işyeri lojistiğini en makul şekilde kurmaya çalış zaten 3 yaştan sonra kreşler alıyor.

Allah aşkına dram haline getirmeyin durumunuzu. İşi olmayan nice kadınlar var sizden daha dik duran.
Silkelenin acilen. Aileniz cahil anladıkta siz neden cahil gibi davranıyorsunuz?
Mis gibi mesleğiniz var. Kimseye muhtaç değilsiniz. Sizin elinizdeki imkanların yarısına sahip olan kadınlar kimseye eyvallah etmeden yeni hayat kuruyorlar kendilerine.

Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
İnsanların içkisi yok şusu yok busu yok sabret laflarına sinir oluyorum. Özellikle yaşlı insanlar söylüyor bunu. İki insan hiçbir sorun yokken bile aralarındaki sevgi, saygı, anlayış bittiği için ayrılabilir. Sizin eşiniz size psikolojik olarak zarar veriyor. Tabii ki ayrılacaksınız. Çoğu kadın sizin yaptığınızı yapar. Kendinizi suçlu hissetmeyin.
Memurmuşsunuz. Kendinize küçük bir ev tutun, eşyalı olursa daha iyi olur. Çocuğunuzla orada yaşayın. Çocuğunuzu kreşe yollayabilirsiniz, yaşı çok küçükse bakıcı tutarsınız. Belki tek maaşla tüm bunları yaparken maddi anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kıt kanaat geçinmek bile başkalarına minnet ederek geçinmekten iyidir. Kimseye minnet etmeyin, ailenize bile. Hayat çok garip. Size zor zamanınızda destek olmayan aileniz gün gelir sizin desteğinize ihtiyaç duyar. O günleri görürsünüz. Kimsenin üzüntüsü kimseye mutluluk getirmez.

Hangi hakla çocuğu ver onlara diyebiliyorlar anlamıyorum ,sanki anne baba olmamış anneniz ve babanız.
Al çocuğunu ,misler gibi büyüt,kimseye minnet etme.Bence ailenden kimseyle de görüşme.

Yalniz başına bu kararı almak eminim çok zordur.. acele hareket etmeyip her şeyi düşünerek hareket ederseniz, herşeyin sonunda kazanan siz ve bebeginiz olur. Keşke böyle olmak zorunda olmasa tabi ama öldürmeyen güçlendirecektir.

Aynalara gülümseyerek bakmak umuduyla sarılıyorum size 🥺

Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum 😥
Bencillik parçalardan akıyor.
Kız kardeşim bir psikopatlar yaşıyor, kızın dayak yemesine ramak kalmış, psikolojisi alt üst olmuş demiyor.
Ben kocama ne diyeceğim diyor.
Elinin körü dersin abla derdim ben olsam

Back
X