Ayrılma kararı

Evet o var . Bir de annemle sorunlar yasadı son zamanlarda hastalık vs onunda etkisi var yoksa nişanlısı ile bir sorunu yok
Nişanlısıyla sorun yoksa düğünü geciktirmeninde pek bi anlamı yok
Yan sokak bile olsa ilk evlendiginde herkes bocalıyor belki cocugu vs olursa yurtdısında olacagı icin herşey daha güzel olur hem arada sizde gidersiniz vs diyerek rahatlatın kızı :)

Nişanlısıyla sorun yoksa düğünü geciktirmeninde pek bi anlamı yok
Yan sokak bile olsa ilk evlendiginde herkes bocalıyor belki cocugu vs olursa yurtdısında olacagı icin herşey daha güzel olur hem arada sizde gidersiniz vs diyerek rahatlatın kızı :)
Konuştum ama Kafamı dinlemek istiyorum dedi o Yüzden çokta bunaltmak istemedim zaten ne kadar verirse versin arkadasındayım ama o düşünmek istiyorum dedi

Şimdi düğün olur , bu kafa karışıklığı yine olur bu sefer de başka bir konu açılmış olur burada diye düşünüyorum ben .. nikah yapılmışsa zaten evliler ha şimdi ayrılmışlar ha düğün olunca aynı mantık oluyor sadece düğün için ekstra masraf yapılmış olacak ... iyi düşünmek lazım diyeceğim ama kafa karışıksa bu iş olmaz
Kafam Karışık düşünmek istiyorum diyor ama ailemde insanlara ne diyeceğiz diyor

Şimdi kafası karışık amenna

Karar verdi diyelim birlikte olmayacak dedi

Etrafa nişanı attım diyecek ama resmen boşanacak

Aradan 3-5 Zaman geçecek X ile tanışacak X soracak ona anlatacak etrafa soracaklar nişan attı diyecekler vs vs

Bir süre garip konuşma geçecek

Dedikodu olacak vs

Bunlar düğün yapıp boşansa da olacak

Adamla sıkıntısı yoksa bu belirsizlik de gerer insanı eşiyle ortak hayatını kursun olmazsa yine olmaz ama alışırsa bu tedirginlikleri geçer huzurlu yaşar

Nişanlısı ile sorunu yoksa tedirginlik sebebi ne ?
Bence altında yatan sebebi öğrenin.
Yoksa mutlu olan kişi tedirgin olmaz.

Şimdi kafası karışık amenna

Karar verdi diyelim birlikte olmayacak dedi

Etrafa nişanı attım diyecek ama resmen boşanacak

Aradan 3-5 Zaman geçecek X ile tanışacak X soracak ona anlatacak etrafa soracaklar nişan attı diyecekler vs vs

Bir süre garip konuşma geçecek

Dedikodu olacak vs

Bunlar düğün yapıp boşansa da olacak

Adamla sıkıntısı yoksa bu belirsizlik de gerer insanı eşiyle ortak hayatını kursun olmazsa yine olmaz ama alışırsa bu tedirginlikleri geçer huzurlu yaşar
Şu an sadece kafa dinlemek istiyorum diyor hemen düğün yapmak istemiyor br süre sevgili nişanlı olarak devam etmek istiyor

E ama “ayrılma kararı “ diye başlık açmıştınız
Net olarak ne düşündüğünü bende bilemiyorum konuşuyorum ama kafam Karışık düşünmek istiyorum diyor ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyor düğün mü istemiyorsun diyorum istiyorum diyor sorun ne diyorum bilmiyorum diyor

anladigim kadaryla nikah kiyildi beraber yasamiyolar. dugun de olmadigi icin millet hala nisanli saniyor. bu durumda kardesn vazgecerse sadece dugun iptal olmicak. ustune bosanma islemleri de gerekecek.

Net söylemeliyim bitirsin.Elalem ne der diye evlenilmez.Sonra aynı eve girip ayrılmak isterse asıl elalem çok şey der.Aklını kurcalayalar varsa o iş olmuyor.Sonra düzelir diye başımızı yakıyoruz hep.Düzelen birşey olmuyor

Back
X