Hemen ayrılmayı istemek biraz absürd yalnız. iki yetişkin insan olarak erkek arkadaşını karşına alıp düşündüklerini söyleyip onun da ne düşündüğünü ne istediğini öğren bi önce.Fikirleri sana uymazsa ben buyum gibi şeyler söylerse ayrılırsın, ama belki adam bende seni boğmak istemedim daha yeniyiz diye sıkmaktan çekindim filan dicek yani.Lap diye ayrılmak niye?
kesin ayrılacaksan duygularını anlatmaya gerek yok ki..
o ısrar ederse neden diye, o zaman söylersin içindekileri
Genelde çok konuşmaz zaten ben daha çok konuşuyorum aradığında. Ama yapısı böyle bence biraz soğuk ya da benim kadar ilgi duymuyor banaönce bir konuş bunları bence belkide o çok konuşmayı seven biri değildir telefonda madem olumlusunda kestirip atma
Bir ay çok kısa bir süre. Bence hiç sesini çıkarmadan biraz daha dene. Bak bakalım arayıp soracak mı? Sen biraz sık ara. Bakalım o zaman arayacak mı. Ama ilgisizliğinden hiç söz etme, çünkü öyle biri ise yapay olarak sadece bir süreliğine değişir. İyice test et. Baktın hareketleri istediğin gibi değil o Zaman tekrar şans vermeksizin ayrıl. Şimdi dersen böyle böyle diye seni kandırır.
Genelde çok konuşmaz zaten ben daha çok konuşuyorum aradığında. Ama yapısı böyle bence biraz soğuk ya da benim kadar ilgi duymuyor bana
Bence karar vermek icin erken.suanki esim bir yillik sevgililik donemimizde toplasan 20 taöğreninceda arama anca yapmisti.simdi cenesi durmuyobelki agir basli gorunmek istiyo belkide kacirmak istmiyo.bi konusun once huyunu suyunu ogrenin
Kesin ayrılacaksan bize anlattığın gibi anlat. UymuyoruZ benim beklentilerim farklı de. Ama seni ikna etmesine izin verme. Bi yufka yürekliyiz, sonra sen çekersin.Ama bekledikce acı çekiyorum. Çok aramak da benim yapima ters. Evet ilgisizliginden şikayetçi olursam bi süre ilgili olur sonra yine aynı devam eder, biliyorum. Mesaj cekmistim dayanamayip yarın bişey konuşmak istiyorum diye ama o uyuyor galiba mesaj atmadı. Bu durumda ne konusmaliyim ne demeliyim sizce?
Bence onun akli baska birinde yada baskasinda kaldi eger oyleyse hic bulasma kalbini tamamen sana vermemis bi erkekle mutluluk olmaz.evet onun ilgi alaka gostermesi gerekir tabi gonlu varsa.
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Benim de eşim ilk zamanlarda bir cooldu. Hiç işi olmamasına rağmen buluşmaya yeltenmezdi, ne olduysa sonra oldu. Rolleri değiştik. Şimdi dengeyi kurduk ama.
Sabrın sonu selamettir arkadaşım bekle biraz daha ayrılma kararı verme hemen. Bazı erkek böyle oluyor.
İlgi beklediğimi söylemek istemiyorum. Bu durumda bi süre gösterecek sonra yine aynı olacak belki. Ne konusmsliyim tam olarak fikir verir misiniz
Peki sen nasıl dayandın 1 yil? Ben dayanamıyorum ki gazyaslarimi Tutamıyorum artık. Ne konusmaliyim ne demeliyim bilmiyorum. İlgi beklediğimi söylemek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?