Ayrılma kararını verdim, tecrübenize ihtiyacım var.

karkedisi35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
51
27
3
32
İzmir
Merhaba bugün benden 14 yas büyük olan ama çok sevdiğim, saydığım evlenmeyi düşündüğüm sevgilimden kesin olarak ayrıldım. (ben 21 yasındayım)
Buraya daha geçen gün konu açmıştım ve sizlerin fikirlerini almıştım. Çocuklu adamla olmaz demiştiniz ve çoğu yorum olumsuzdu.
Bir nevi sizlerin sözünü dinlemiş oldum sanırım.
Ayrılık nedenlerim;
#Şiddet görmek
#Küfür ve hakaret
#Bugün telefonunda eski eşinin fotoğraflarının bulunduğu bir albüm gördüm, dosyayı gizlemiş ama ben tesadüf eseri buldum.
Bardağı taşıran son damla bu oldu.
Açıklama olarak da fotoğrafların arasındaydı olup olmadık karsıma cıkıyordu galeride bende topladım hepsini oraya koydum dedi.
Yalan.
Umrumda da değil.

Sizlerden isteğim ise benimle tecrübelerinizi tavsiyelerinizi paylaşır mısınız.
Bugün ayrılığın ilk günü ve napacağımı bilmiyorum.
Her ne olursa olsun 1 gün önce koynunda yatırdığın birinden 1 gün sonra nefret etmek imkansız oluyor.Onu hala çok seviyorum, ama bitirmek zorunda olduğumun farkındayım.
O artık sevdiğim adam değil, başka biri, canavarın biri..
Napmam lazım? adımlarım nasıl olmalı? hayatıma hiç girmemiş, son 1 senemi hiç ziyan etmemiş gibi olsun istiyorum.
Bu dönemi en acısız sızısız güçlü bir kadın gibi nasıl atlatırım ?
Sevgiler hepinize.

Son 1 senede ne var yahu? Ömrünüz ziyan olmadı bu yönden bakın bence. Çooook gençsiniz
Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmış gibi geliyor.
Umudumu kaybettim.
21 yasındayım ama yemin ederim 40 gibi hissediyorum. Sanki her şey bitti..ne bileyim ya..

Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmış gibi geliyor.
Umudumu kaybettim.
21 yasındayım ama yemin ederim 40 gibi hissediyorum. Sanki her şey bitti..ne bileyim ya..
Ohooo asıl yeni başlıyor herşey.
Böyle karamsar olma.
Şiddet diyorsun, çocuklu adam diyorsun.
Yakışıyor mu yahu,21 yaşında gencecik kızsın.Çiçek gibisindir.
Geçmiş değil,gelecek önemli.
Bundan sonrasında mutluluklar.

Evet kimse onun gibi sevmez. Her erkek şiddet göstermez sevdiğine orda haklısınız (!). Bardağı taşıran son damla fotoğraflar değil şiddet olacaktı sanırım orda paragraf kayması oldu diye düşünüyorum. Gençsiniz ve daha iyülerine gençlerine layıksınız. Böyle adamı unutmak üçin baya bir sebebiniz var acı çekmenize gerek yok yeni ve güzel bir hayat sizi bekliyor

Umudumu kaybettim.
E şiddet varmış yere batsın öyle sevgi. Sizi kimse böyle sevmesin zaten dovecekse. Alelade bir şey gibi yazmissiniz. Üzülmeyin evlenmeden daha ileri gitmeden bitmiş. Umarım dönmezsiniz. Daha çok gencsiniz. Önümüzde uzun güzel bir hayat var böyle arabesk düşünmeyin.

Tekrar seversin, hemde daha fazla ve hatta bukdar sevdiysem öncekiler neymiş dersin.. Hayat şasırtmayı çok sever, kaybettim sandığın aslında kurtulduğundur bazen . Yaşadığından pişman olma ama mutluda olma derin bi nefes al ve gülümse kimse vazgeçilmez değildir onunla doğmadın ki yokluğunda ölesin kendini sev kendine değer ver.

Konuyu hatrlıyorum olumsuz yorum yapanlardan biri bendim.
Şiddet bile tek başına yeterli ayrılık için.hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendinize hobi edinin kitap okuyun gezin arkadaşlarla buluşun kafanızı dağıtın.inşallah gün gelir kurtuldum diye sevinirsiniz...

Şiddet var ve ayrılmanızın asıl sebebi "fotoğraflar" mı? Aklınızla bin yaşayın.

Senin adına sevindim. Hayırlısı olsun. Eski eşinin fotoğrafları hiç önemli değil. Şiddet varsa gerisi ayrıntı.

Ayrılman ıcın Bı cok bahanen var zaten aklın Varsa skin geri donme ama sende o ısık yok uzgunum

ohh inan senin adina cok sevindim! aklini basina al tatlim sakin bi iki guzel soze kanma.

ayrilik acisini hic yasamadim ama eminim zordur ama bak yaz geliyor, gunesli gunler var onunde arkadaslarinla cik gez eglen hayatini yasa artik kurtuldun o adamdan :) sana tavsiyem asla yanliz kalmaman surekli ailen ve arkadaslarinla zaman gecir 1-2 haftaya unutacaksin eminim ;)

Yapabilirsin!

#Şiddet görmek
#Küfür ve hakaret
#Bugün telefonunda eski eşinin fotoğraflarının bulunduğu bir albüm gördüm, dosyayı gizlemiş ama ben tesadüf eseri buldum.
Yaş yada çocuğu olması falan bence bunlar sorun değil, zira bunlar sevgiye aşka saygıya engel değil. Fakat su saydiğın maddeler varsa sevgi saygi aşk soz konusu olamaz. Yani zor olsada ayrilman dogru karar. Allah yardımcın olsun.

Valla sakin kararindan donup de ileriki hayatinin agzina s..cma..
Ayrilmissin kendine 1hafta sure verm sonra o 1hafta dayandiktan sonra bunu 1aya cikar. Sonra unutacaksin. Okumana etmene bak calisiyorsan calismana bak. Onceki konuna da yorum yapmistim. Yasanmisliklariniz farkli. Aranizda sevgi yok sacmalama . Siddet nasil oluyo sevgi varsa?

Back
X