Anladim .Maalesef coğu erkek sorunlari cözmek konuşmak yerine susmayi seciyor.Ailem başka bir şehirde yaşıyor ve ben istedim annemin kalmasını çünkü ben kendimi burada inanılmaz yalnız hissediyorum sanmayın ana kuzusu olduğumdan.. her tartışmada eşim beni umursamadan hayatına devam ediyordu adeta ev arkadaşı gibi konuşmadan küs kalarak en basit şeylerde bile hep gönül alanın ben olmamı istiyordu ben de adım atmayınca günlerce sessiz kaldığımız oluyordu bunu çok konuştum aşamadım hep sen beni bu hale getirdin der dururdu.. buraya üye olduğum ilk gün aramızdaki ilişkiyi güçlendirebilmek adına neler yapabilirim diye başlık açmıştım evet erkekleri tanımıyordum vs düzeltebilirim belki diyerek kendimi geliştirmeye çalışıyordum talihe bakın ki o gün öyle bir şey yaşadık ki eşim bana nefretini kustu resmen ve 6gün boyunca yine konuşmadan hayatına devam edip umursamazsılığını görünce 1.5yıldır düzelmeyen şimdi mi düzelecek dedim ailelere yansıttım yani ben bir karar verdim de öyle yansıttım anneme de ihtiyacım var destek olsun diye yanımda kalmasını ben istiyorum
Bu ne kadar sinir bozucu ve öfkeliyeci davraniş olduğunu biliyorum benim eşimde öyledir .Önceleri bende duramazdim hep arkasina koşar çok üzülürdüm artik bende ona aynisini yapiyorum.
Ama çözülen birşey olmuyor lakin belkide şimdi siz doğrusunu yaptiniz .