Gecen hafta pazartesi isten sonra bana annesine gidecegini söyledi. Babasiyla bir isi oldugunu söyledi. Bende esimi arabayla ailesine birakip, eve gittim. Aksam gec vakitte eve geldi, tavirli vede sinirliydi. Sordum sebebini, bana neden bugün annesinin yanina ugramadigimi sordu. Bende evde isim oldugunu belirttim. Sonra benimle konusmamaya basladi. Bende fazla üstelemedim sustum. O gece benimle bi kelime konusmadi. Ertesi gün dayanamayip sordum esime, neden böyle yaptigini. Sanki gitmedigim yermi dedim, her ikinci gün annenlerdeyim dedim. Iyi niyetligimi gösteriyorum dedim, acaba sen benim ailemi nezaman arayip ta sordun?? Esimde bana söyle bisey dedi: Onlarin ailesinde yokmus öyle herseferinde kiz tarafini aramak yada gitmek. Annesinin ve Babasinin rahatsiz oldugunu belirti bana. Ya hangi devirde yasiyoruz, oraya gidilmez diye? Bende dedimki esime ben kendi ailemi silemem, senin ailen nasil senin icin degerliyse benimkiler benim icin degerli. Oda sinirlernip annesi gile gitti, ve Babasina anlatmis tartismamizi. Ertesi günde bende bizimkilere anlattim durumu, onlarda geldiler aldilar beni