Minikkelebek136
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Ocak 2020
- 16
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Minikkelebek136
-
Masrafini mi odeyeceksin?
Sorma bence.
Hala istiyorsan iyi bir bahane ama adana istemiyormus iste sende daha fazla zorlama.
konuyla ilgili cevap vericek ve gene çekilecek. ne gerek yaraya tuz basmaya ?
Tam korku filmi senaryosu gibi olaylar yaşadıktan sonra aşamadığınız konu hakkında tartışacak motivasyonu nerden buldunuz ben de ona takıldım. Ben olsam olanları atlatabilmek için evime koşar, bir duş alır, yatağımda cenin pozisyonunda yatardım 3-4 gün
O zaman yazmalisin ama yine red cevabini alirsan daha cok uzelebilirsin sen bilirsin.Ilk konusmayi kestiğinde kendisi de farkli bir olayin bahanesiyle yazmıştı konu ordan devam etti bende elimde boyle bir fırsat varken degerlendirsem mi diye düşündüm
O zaman yazmalisin ama yine red cevabini alirsan daha cok uzelebilirsin sen bilirsin.
Ankara'da mısınız ?
Orada böyle içki içen, sevgili olanları falan darp eden belediye destekli saçma salak ahlak bekçiliği yapan bi örgüt var A Takımı diye, direkt aklıma o geldi.
Belediye destekli derken o ne ya ne jallere heldik artik her gun dehsete dusuyorumAnkara'da mısınız ?
Orada böyle içki içen, sevgili olanları falan darp eden belediye destekli saçma salak ahlak bekçiliği yapan bi örgüt var A Takımı diye, direkt aklıma o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?