- Konu Sahibi Minikkelebek136
-
Yani demek istediğim masrafini odemeyeceksen sormanin bir alemi yok. Gereksiz yere sohbet acmissin gibi olacak.Masrafini niye odeyim ? Bunu yapan insanlar cok belliki madde kullanmisti yani o arabadan inse ya bicaklarlardi ya da gasp ederlerdi . Belki bana bile bisey yaparlardi . Gecenin 1 inde issiz bi yerde boyle biseyle karşılaştık
Şey yazın bence. Zambiya'da deprem olmuş. İyi misin?
Eki Görüntüle 2572357
Ne harika bir tespit.
ben de gecen ay eski sevgilimden gelen "turkiyede deprem olmus,iyi misin" mesajiyla uyanmistim. Aklim cikti ben uyurken buyuk bir deprem mi oldu diye.
Internette bir araytim, arnavutluk depremi :))
Olsun,ayni kitadayiz neticede
Seviyorum keratayiCevap almış ama
Yani demek istediğim masrafini odemeyeceksen sormanin bir alemi yok. Gereksiz yere sohbet acmissin gibi olacak.
kaldi ki olaydan sonra konusmus,hatta ayrilmissiniz bile. Sağ olduğunu, iyi oldugunu biliyorsun. Bosver hic yazma...
Karşılıkli oturup konuşup "anlasamiyoruz en iyisi birbirimizi yipratmadan ayrilmak" diye vedalasmis bir cift olsaniz arayin elbet derdim ama adam terketmis. Bosverin ne hali varsa görsün. Siz insanliktan ararsiniz o sohbet etmek icin bahane sanar
Aklıma kedi takıldı desem
Ne yapıyordu o pislik kediye
Bıraktı mi hayvani
onun sana sorması gerekmez mi centilmenlik icabı?
arabadaki şoför o olduğuna göre götürdüğü mühitin kötü olması da onun suçu dolaylı olarak
şu erkeklerin d.tünü kaldırmayın rica ediyorum. adam sarılıp sakinleştirceğine bi de kavga etmiş.
Ya git ara sen aramadan rahat etmiyecen bu gece anladık durup durup konu aciyon ara sor sende rahatla bizde
Aslinda o butun bunlari acti ama illede o konulari ben actim cunku zaten bu konulari konusmaya gitmistim aramiz kotuydu o hic bisey olmamis gibi davrandi ama ben actim. Defalarca sordu iyimisin fln diye . Adamın hem arabasi pert oldu hemde ben ustune gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?