- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Zaten takim kapanalı coşmuşsunuz dediğine göre önceden gerçek hesabından görüşmüşüzDün katılmışsın foruma görüşmüş müydük ki

bu da buraya yazmak için yeni açtığı  çakma hesabı olyr

Son düzenleme: 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten takim kapanalı coşmuşsunuz dediğine göre önceden gerçek hesabından görüşmüşüzDün katılmışsın foruma görüşmüş müydük ki

İşte bu siyahın aseletinde sarışın seksi yellowumuz. Kuzum sendeki bu değişim maşallah maşallah nazarlar uzak olsun sana mükemmel bir fiziğin olmuş. Bir ara gene mükemmeldi de şimdi daha bel oyuntusu ortaya çıkmış.

tsekr edrm canm benim sensin o mükemmel
 tsekr edrm canm benim sensin o mükemmel  gerçekten eski halime bakınca değişimim baya büyük oldu
 gerçekten eski halime bakınca değişimim baya büyük oldu  2-3 kilo daha versem rahatlıycam
 2-3 kilo daha versem rahatlıycamYaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu
Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww

teşekkür ederim canm benim
 teşekkür ederim canm benim  senin izinden geliyorym
  senin izinden geliyorymAy allahım üşenmedin mi diye sormak istiyorum sevgili kardeşimizeZaten takim kapanalı coşmuşsunuz dediğine göre önceden gerçek hesabından görüşmüşüzbu da buraya yazmak için yeni açtığı çakma hesabı olyr

Maşallah canım bravoYaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu
Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww

insanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi
  insanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi

Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diyeNe çok takipçimiz varmış bizde k.k da fenomen olmuşuzvay arkadaş Millet buraya yazabilmek için habire fake hesap açıyor
bağımlılık yapmışız galiba kendi hesaplarından konuşamayacak olanlar gerekirse sahte hesapla yine konusabilme pesinde
vayy bee...
 anam megersem benim gibi ne çok insan varmış
 anam megersem benim gibi ne çok insan varmış 
Yok canm bunlar başkaBen yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diyeanam megersem benim gibi ne çok insan varmış

bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar
 bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlarBu niki şifresini bile zor biliyomYok canm bunlar başkabizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar
 başka nik alamam ben
 başka nik alamam ben kapanirsa kalırım açıkta
kapanirsa kalırım açıkta

Aa oldumu simdiBu niki şifresini bile zor biliyombaşka nik alamam ben
kapanirsa kalırım açıkta

Bak millet habire hesap alıyor 2şer 3er hesap açmışlar hatta laf söylemek için bile yeni hesap açıyorlar
 Bak millet habire hesap alıyor 2şer 3er hesap açmışlar hatta laf söylemek için bile yeni hesap açıyorlar  mesela arkadaşın biri hesabı açmış direk buraya girmş
 mesela arkadaşın biri hesabı açmış direk buraya girmş hesabında tek bir adet mesajı var oda şuan buraya yazdığı msj
 hesabında tek bir adet mesajı var oda şuan buraya yazdığı msj  sırf bize zincirinizi kopardınız takımı kapatıp iyice coştunuz yazmak için hesap açmış maşallah laf mı soktu ne yaptı artk aklınca
 sırf bize zincirinizi kopardınız takımı kapatıp iyice coştunuz yazmak için hesap açmış maşallah laf mı soktu ne yaptı artk aklınca 

Öyle gerçekten canım senin kadar zayf olup öyle kalabilsek hele uçarz keyiftenMaşallah canım bravoinsanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi

Gerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel

Evt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyorGerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel
 bide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor
 bide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor 
Ay ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasınaEvt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyorbide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor

Az kalms canmAy ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına
 eve döndükten sonra aksiyon tam gaz devam etsede en azın dan okuldaki o 4 saat sana kalıyor
 eve döndükten sonra aksiyon tam gaz devam etsede en azın dan okuldaki o 4 saat sana kalıyor 
İmkansızAy ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına
Ben 28 beden kot giyiyorum berbas 20 felan giyiyordur heralde

Kizin iki lafindan biri tubiYok yok nazar değmez bizden mütevazi olmana gerek yok. ( tubiiiii duy beni duy )