♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

İşte bu siyahın aseletinde sarışın seksi yellowumuz. Kuzum sendeki bu değişim maşallah maşallah nazarlar uzak olsun sana mükemmel bir fiziğin olmuş. Bir ara gene mükemmeldi de şimdi daha bel oyuntusu ortaya çıkmış. :KK68: :KK37:
🤩 tsekr edrm canm benim sensin o mükemmel :KK60: gerçekten eski halime bakınca değişimim baya büyük oldu 😂 2-3 kilo daha versem rahatlıycam
Yaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu 😍😍😍

Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz :KK5:

Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww 😍😍😍😍
😍🤗 teşekkür ederim canm benim :KK19: senin izinden geliyorym

Yaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu 😍😍😍

Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz :KK5:

Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww 😍😍😍😍
Maşallah canım bravo 👍👍👍💞💞💞 insanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi🤗🤗🤗

Ne çok takipçimiz varmış bizde k.k da fenomen olmuşuz :KK70: vay arkadaş Millet buraya yazabilmek için habire fake hesap açıyor :KK70: bağımlılık yapmışız galiba kendi hesaplarından konuşamayacak olanlar gerekirse sahte hesapla yine konusabilme pesinde :KK70: vayy bee...
Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diye :confused: anam megersem benim gibi ne çok insan varmış :-)

Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diye :confused: anam megersem benim gibi ne çok insan varmış :-)
Yok canm bunlar başka 😂 bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar

Yok canm bunlar başka 😂 bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar
Bu niki şifresini bile zor biliyom😂 başka nik alamam ben:KK70:kapanirsa kalırım açıkta😄😄😄

Bu niki şifresini bile zor biliyom😂 başka nik alamam ben:KK70:kapanirsa kalırım açıkta😄😄😄
Aa oldumu simdi 😂 Bak millet habire hesap alıyor 2şer 3er hesap açmışlar hatta laf söylemek için bile yeni hesap açıyorlar 😂 mesela arkadaşın biri hesabı açmış direk buraya girmş🤭 hesabında tek bir adet mesajı var oda şuan buraya yazdığı msj 😂 sırf bize zincirinizi kopardınız takımı kapatıp iyice coştunuz yazmak için hesap açmış maşallah laf mı soktu ne yaptı artk aklınca 😂🤣

Kızlar bunu plates hocam atmış ;) bende size atayım sabah kalkınca görürsünüz 😊🏋️‍♀️
IMG-20191021-WA0000.webp

Gerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel :KK72:
Evt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyor 👍 bide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor 😌

Evt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyor 👍 bide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor 😌
Ay ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına 😂

Back
X