• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

3ü çok güzel canm bende 2sinde başlarım :KK5: bende bu haftalar bölgesel hiç yapmadm :KK43: sadece arada tv izlerken bisiklet yaptm o yani platese baya ara verdim ama yarn hemen mutlaka plates yapıcam canm bende çok yedim valla bu hafta regle idim karbonhidrat ve tatlılar havada da uçuştu :oops: ama ocak başlamak için harika aman aman ne baharı Allah korusun sakın baharı beklemeyelim bukadar vakit var iken niye bahara fazlalıkla girelim ki :KK66: baharda ince kıyafetler hatta yazlık kıyafetler giymeye başlıyoruz bahara fit girelim bence :KK36::KK36:
Haklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süper 🥰 bende kupkuru olmak istiyorum görenler desin ay ne bu zayıflık 😂
günaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım :D :D
tugbaFB tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç :D :D bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra :D
magickk magickk melisa- melisa- ucukgenclik ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
@sena zeynep sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyorm
O regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdır 😂 bu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde :KK70: 2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh :KK70: yarın maydonoz mu kaynatsak canm :olamaz:
Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahah

Haklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süper 🥰 bende kupkuru olmak istiyorum görenler desin ay ne bu zayıflık 😂

Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyorm

Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahah
Ahahaahaa 😄😂😅😂 biz sadece ekside diil artıda da kapışırız diyosun :KK70: nasıl güzel rakipler bulmuşum kendime böyle :KK70: inersek beraber iniyoruz çıkarsak beraber çıkıyoruz :KK4: 3ümüzün sürekli aynı bandda olması nasl güzel bir kader eşlerimizi kaptırmayz diyoruz remsen 62 isekde 3lü 60sak yine 3lü 😅😂 maşallah bize magickk magickk bak berkasda bizi bırakmaya kıyamadı yine biz nereye o oraya :KK74: canlarım benim yaaaa hiç beni bırakıp 59a geçerlerlermi :KK4: beni de götürmek için hemen peşimden yukarı doğru gelmişler :KK70:

CUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- melisa- = 62.4
magickk magickk =62.3
Y yellow = 62.2
:KK11:

SchonerDuft SchonerDuft = 65,70
tugbaFB tugbaFB =
htc71 htc71 =

ucukgenclik ucukgenclik = 74.3
Kizilbodur Kizilbodur =
drdotty drdotty = 74.3

Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım :rolleyes:
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlar 🙄😱🤦‍♀️ haftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba :KK43:
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft SchonerDuft :rolleyes::KK200: sen listenin gurur kaynağı oldun 👏
Haftanın tek kilo vereni 😅 listenin bu haftaki 1.si :sampiyon: schoooonerduuufftttt 🎊🎊🎊🎉

melisa- melisa- = 62.4
magickk magickk =62.3
Y yellow = 62.2

tugbaFB tugbaFB =
htc71 htc71 =

Kizilbodur Kizilbodur =
drdotty drdotty = 74.3

inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlar 🙄😱🤦‍♀️ haftaya başlyrz tamam mı
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
Haftanın tek kilo vereni 😅 listenin bu haftaki 1.si :sampiyon: schoooonerduuufftttt 🎊🎊🎊🎉
Yüzümde gülümseme oldu hepinizi bekliyorum diyete kızlar normalde tam.tersi olurdu :D demek artık zaman benim zamanım

melisa- melisa- = 62.4
magickk magickk =62.3
Y yellow = 62.2

tugbaFB tugbaFB =
htc71 htc71 =

Kizilbodur Kizilbodur =
drdotty drdotty = 74.3

Inanamiyorum ya 🙈 sende mi 62 oldun hepimiz cuvalladik desene :KK70: aramızda 100 gr var 😂 canım sanki bizim kilocuklar birbirine danışıyor hadi beraber çıkalım hoop inelim şimdi 😂😂 SchonerDuft SchonerDuft senide tebrik ederim tatlım harikasın :KK9:

Inanamiyorum ya 🙈 sende mi 62 oldun hepimiz cuvalladik desene :KK70: aramızda 100 gr var 😂 canım sanki bizim kilocuklar birbirine danışıyor hadi beraber çıkalım hoop inelim şimdi 😂😂 SchonerDuft SchonerDuft senide tebrik ederim tatlım harikasın :KK9:
Teşekkür ederim canım

Back
X