- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
Haklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süper3ü çok güzel canm bende 2sinde başlarımbende bu haftalar bölgesel hiç yapmadm
sadece arada tv izlerken bisiklet yaptm o yani platese baya ara verdim ama yarn hemen mutlaka plates yapıcam canm bende çok yedim valla bu hafta regle idim karbonhidrat ve tatlılar havada da uçuştu
ama ocak başlamak için harika aman aman ne baharı Allah korusun sakın baharı beklemeyelim bukadar vakit var iken niye bahara fazlalıkla girelim ki
baharda ince kıyafetler hatta yazlık kıyafetler giymeye başlıyoruz bahara fit girelim bence
![]()
Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyormgünaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım
![]()
tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç
![]()
bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra
![]()
magickk
melisa-
ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
@sena zeynep sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahahO regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdırbu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde
2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh
yarın maydonoz mu kaynatsak canm
![]()
schoooonerduuufftttt