- 4 Ocak 2020
- 2.579
- 6.909
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredeydi ki canımEşim geliyoreeeeeçalıştığı yerde de virüs çıkmış o da işi bıraktı cuma günü burda nasipse
artık normal.hayatimiza dönebilcez
![]()
Gozun aydın canim Allah kavuştursun inşaallahEşim geliyoreeeeeçalıştığı yerde de virüs çıkmış o da işi bıraktı cuma günü burda nasipse
![]()
Neredeydi ki canım
Şahin kizlar rusyadaGozun aydın canim Allah kavuştursun inşaallah
Ooo sene erteledikce erteliyorsun amaŞahin kizlar rusyadagelsinde sağlıcakla beraber diyet yapcaz
![]()
İşte ne yersem kâr diyeOoo sene erteledikce erteliyorsun amabende öyle diye diye 10 kilo aldım
Ah ah ne olacak böyle ya hep böyle dikkat etmek zorunda olmak çok sinir bozucuİşte ne yersem kâr diyebaharda zaten aç gezcez muhtemelen
![]()
Hep değil arada bir dikkat etsek yetcek aslındaAh ah ne olacak böyle ya hep böyle dikkat etmek zorunda olmak çok sinir bozucu![]()
Ama hep bı kısır döngü
Ah bı 55 in altına insem inşallah çıkmamaya calisirm ama
Hep değil arada bir dikkat etsek yetcek aslında![]()
Kim canım ben miKuzu sen aslında dikkatli gidiyorsun ama kaçamak mi yapiyosun ki niye veremedin
Merhaba canım tam buğday ekmeği yapıyorum ben evde arada denk gelirse çavdar unu da alıyorum falan zaten genelde sabahları tüketiyorum ekmeğiSelam kızlar merhaba. Bastan sona okuyamadım yazılarınızı. Benim kalça sorunum var. Daha önce hiç diyet vs yapmadım. Zayıflamak için sporda. Nasıl başlamalıyım nerden başlamalıyım. 1.55 51 52 kilo falanım. Çok kasmak istemiyorum kendimi hayatımın rutinine oturrutmak istiyorum. Ekmek yerine hangi ekmek turu yenmeli. Yeşil çay icilmeli mi ? Evde spor uygulamaları indirmiştim faydası olur mu ki ? Kalça ve üst bacak basen deniliyor sanırım. Aşırı yok ama beni rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Int yazsam çıkar tarifi değil mi ? Bi ara başlamıştım ipe sonra ipim koptuMerhaba canım tam buğday ekmeği yapıyorum ben evde arada denk gelirse çavdar unu da alıyorum falan zaten genelde sabahları tüketiyorum ekmeği
Kasmadan başlayabilirsin hareketlere ama cardio egzersizleri de öneririm sadece bölgesel ile olmaz bide ip atlama çok işe yarıyor basen ve üst bacaklar da sadece ip atlasan bile uzun vadede güzel sonuçlar alırsın inşallah ben almıştım iki üç ay gibi bi sürede
Çıkar canımInt yazsam çıkar tarifi değil mi ? Bi ara başlamıştım ipe sonra ipim koptugünde sadece bir kere mi yapıyorsunuz ipi ?
Çıkar canım
Ben ipimi kendim yaptım ( çamaşır ipiyle falan) başka ipler le atlayamam herhalde
Genelde 1 kere canım eskiden sayiyordum günlük 1000-2000 arası atliyordum ama şimdi saymıyorum sıkılıyorum sayarken :)
Mümkünse sabah aç karnına yap ben yarım saati tamamlamaya çalışıyorum şimdilerde
Tabi canım 500 le basla sen 10 dakikada 500 atlanır herhalde az az basla ayak bileklerini zorlama çok zamanla alışırsınilk başlarda 1000 2000 huhuuu çok olur bana ya. 10 dakika ile başlasam az mi olur ki. Kahvaltı da az ekmek dimi
Kilo bölgesel olarak var dikkat etmem lazım öyle çok değil ama iste bilirsiniz kimi insan gobusune alır kimi basene. Bende göbek yok basen var o yüzden hem sıkılasmak hemde vermek istiyorum incelsin birazTabi canım 500 le basla sen 10 dakikada 500 atlanır herhalde az az basla ayak bileklerini zorlama çok zamanla alışırsın
Sen şimdi kilo vermek istemiyorsun sikilasmak istiyorsun dimi kahvaltıda en fazla iki dilim yeter bence
İstersen ilk etapta kalori de sayabilirsin
Anladım canım burdan gelişmeleri yazabilirsin hem sana motivasyon olurKilo bölgesel olarak var dikkat etmem lazım öyle çok değil ama iste bilirsiniz kimi insan gobusune alır kimi basene. Bende göbek yok basen var o yüzden hem sıkılasmak hemde vermek istiyorum incelsin biraz
gözün aydın canımEşim geliyoreeeeeçalıştığı yerde de virüs çıkmış o da işi bıraktı cuma günü burda nasipse
![]()