♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Hahaahaa 😂 yok artk tugbaFB tugbaFB Bu laftan asla bi daha yiyemezsin 😂🤣 sana resmen aramızda en şişman sensin yazdı 😄 tubi bu lafın altın da kalmaz en az 3kişiyi arkasında bırakacak bir performans sergiler artk 🤭

Ay nerde o günler 😀 azından bal damlıyor bal valla 🍯 ayyy hadi inslh 💃

Kedideki konfor ve lüks e bak yaaa 😂 kaç kişi sizin kediniz olmak isterdi kim bilir 😂
Ucukkiz varken sonunculugu kaptirmaz o😂

Kiz sen nasil 29 giyersin 🙄🙄
Ince duruyorum ama legen kemiklerim daha genis galiba :KK70:
2019-10-22_08.48.50.webp
Birinci degil ikinci deki gibi
En zayif halim 62 kiloydu bayagi zayiftim hic bir yerimde fazlalik yoktu gruba koymustum ya hani :confused:onda bile 26 27 di daha asagisina hic dusmedi :KK70:

Az kalms canm 😂 eve döndükten sonra aksiyon tam gaz devam etsede en azın dan okuldaki o 4 saat sana kalıyor 😂
Ay 1 saatta olsa razıyım 😂😂
Ben 28 beden kot giyiyorum berbas 20 felan giyiyordur heralde 😂😂😂
25 aldm 😁😁😁😁
Günaydın kızlar nasılsınız Y yellow B brk aşk olsun tubi dün demişti shoner geliyor diye :KK70: yeni hesap açtım kızlar
Ya bi yandan da aklıma geldi biliyo musun ondan düzgün konuşmaya çalıştm bide sensen diye 😂😂 ama senin yüzünden nasıl günahlar aldık nasıl günahlar aldık 😂😂😂😂

Aslında böyle olmasına bende şaşrdm yedim çünkü ama çok hareketliydim ondan oldu heralde ay inşallah daha salı bugün ❤ sen kaçsın kii :KK53: :KK53:
Ben sabitim canım 60.7 yani spor da yapamadım üstüne yedim iki gün o yüzden böyle oldu

Back
X