• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Enerjini banada yolla senacim hiç enerjim yok :KK61:
Canım valla bugün yarın diye diye hep erteledim sporu inan benimde enerjim yok gece 3/5 defa ufaklığa kalkiyorum emzirme için yapmasam bıraktığım zaman incelen yerlerim tekrar 3/4 cm genişlemiş 😣 şimdi tekrar ve bu sefer 6/10 cm incelmem gereken yerler var.

Canım valla bugün yarın diye diye hep erteledim sporu inan benimde enerjim yok gece 3/5 defa ufaklığa kalkiyorum emzirme için yapmasam bıraktığım zaman incelen yerlerim tekrar 3/4 cm genişlemiş 😣 şimdi tekrar ve bu sefer 6/10 cm incelmem gereken yerler var.
Spor yapınca incelirsin canım merak etme bak basladin şimdi önemli olan o gerisi gelir :super:

Sende ugrayip kaçtin nerelerdesin 3 gündür :deli:onceden begeni yapip kaçardın son gunler o da yok gözlerimiz fit hatun gorsunde zayiflayalim gitme bir yere :KK70:senayla sen masallah zaten :rolleyes:
Bi haftadır evde duramıyorum daha da bi hafta en az böyle gitçek galiba ne diyet kaldı ne spor gözü değen var galiba aranızda doğru söyleyin 😂

Back
X