- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımGeçmiş olsun tekrardan canım bir an önce dişinde düzelir
Enerjini banada yolla senacim hiç enerjim yokVeee ilk gün sporumu yaptım
1dk plank
250 mekik
50squat
50 jumpink Jack
100 ip atlama
15 dk bolgesel
20kopru 15 şınav1 ay sonra ne kadar incelme oldu yazicam
![]()
Canım valla bugün yarın diye diye hep erteledim sporu inan benimde enerjim yok gece 3/5 defa ufaklığa kalkiyorum emzirme için yapmasam bıraktığım zaman incelen yerlerim tekrar 3/4 cm genişlemişEnerjini banada yolla senacim hiç enerjim yok![]()
Spor yapınca incelirsin canım merak etme bak basladin şimdi önemli olan o gerisi gelirCanım valla bugün yarın diye diye hep erteledim sporu inan benimde enerjim yok gece 3/5 defa ufaklığa kalkiyorum emzirme için yapmasam bıraktığım zaman incelen yerlerim tekrar 3/4 cm genişlemişşimdi tekrar ve bu sefer 6/10 cm incelmem gereken yerler var.
Ben demisin kalmisinSelam kizlar ben
super nerden aldin
Nerelerdeydin tubi gözümüz yollarda kaldıBen demisin kalmisinsen ?
Sende ugrayip kaçtin nerelerdesin 3 gündürHello kızlar ne bu günübirlik arkadaşların uğrak durağı olmuşuz![]()
Bi haftadır evde duramıyorum daha da bi hafta en az böyle gitçek galiba ne diyet kaldı ne spor gözü değen var galiba aranızda doğru söyleyinSende ugrayip kaçtin nerelerdesin 3 gündüronceden begeni yapip kaçardın son gunler o da yok gözlerimiz fit hatun gorsunde zayiflayalim gitme bir yere
senayla sen masallah zaten
![]()
Ben masallahimi dedimBi haftadır evde duramıyorum daha da bi hafta en az böyle gitçek galiba ne diyet kaldı ne spor gözü değen var galiba aranızda doğru söyleyin![]()
Ay hic sorma buralara gelmeye yüzüm yokNerelerdeydin tubi gözümüz yollarda kaldı![]()
Itiraf ediyorum hepimiz çok pis nazar deyirdik her gün seni konuştukBi haftadır evde duramıyorum daha da bi hafta en az böyle gitçek galiba ne diyet kaldı ne spor gözü değen var galiba aranızda doğru söyleyin![]()
Biliyordum hiç sesin soluğun cikmiyoduAy hic sorma buralara gelmeye yüzüm yok![]()
Ay hic sorma buralara gelmeye yüzüm yok![]()
Suss duymasinucugun seni yakalamasina gerek kalmadi desene
Valla bilmiyorum aranızda bi kem göz var irademe nazar değdi mesela az önce utanmadan patlamış mısır yedim bi tabakBen masallahimi dedim![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahahhaha sende mi manken kardeşim
Ahahhaha neyimş konuştunuz kız o kadar ahahahahaItiraf ediyorum hepimiz çok pis nazar deyirdik her gün seni konuştuk![]()