• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

günaydın kızlar bugünü hep pazartesi sanıyorum :) dün işe gelmedim eşimde evdeydi . ne kadar şiştiğimi de anladım ne yapmışım ben öyle regli günüm yarın test yapmaktan vazgeçtim olursam da bir daha gitmem muhtemelen deli gibi spor yapmaya başlayacam bu sefer zumba ile başlıcam
yellow ve berkas nick değiştirmiş ne oldu böyle dedim

günaydın kızlar bugünü hep pazartesi sanıyorum :) dün işe gelmedim eşimde evdeydi . ne kadar şiştiğimi de anladım ne yapmışım ben öyle regli günüm yarın test yapmaktan vazgeçtim olursam da bir daha gitmem muhtemelen deli gibi spor yapmaya başlayacam bu sefer zumba ile başlıcam
yellow ve berkas nick değiştirmiş ne oldu böyle dedim
Ben de hep pazartesi sanıyorum tatil araya girince zihin karışıyor :deli: zumba harika bir kilo atıcı ve müthiş eğlenceli canm süper bir şey yapmış olursun bence👌 :KK36:❤ yeni nike uğurlu gelsin inslh 🙏 ben sık sık foto degsiyrm ve arada da nike degsyrm bunun enerjimi de degstirip tekrar cnlanp yenilenmeme ve yeniden enerji ile dolmamı sağladığını düşündüğüm için yapyrm ger degsm ile yeni kilo düşüşü oluyor bilinç alıntıma da iyi geliyor kendimi fit olmaya odaklayıcı seçimler yapıyorum hala öyle devam bakalm bu nike de bana 59u getirsin inşallah🙏

Ben de hep pazartesi sanıyorum tatil araya girince zihin karışıyor :deli: zumba harika bir kilo atıcı ve müthiş eğlenceli canm süper bir şey yapmış olursun bence👌 :KK36:❤ yeni nike uğurlu gelsin inslh 🙏 ben sık sık foto degsiyrm ve arada da nike degsyrm bunun enerjimi de degstirip tekrar cnlanp yenilenmeme ve yeniden enerji ile dolmamı sağladığını düşündüğüm için yapyrm ger degsm ile yeni kilo düşüşü oluyor bilinç alıntıma da iyi geliyor kendimi fit olmaya odaklayıcı seçimler yapıyorum hala öyle devam bakalm bu nike de bana 59u getirsin inşallah🙏
uğurlu gelsin canım .
59a ne kaldı 1 kilo dha gitti mi 59 lardasın

Gecmek uzere canim biraz öksürüğü oluyor balgamli az once uyandi yine öksürerek ama cok kotu degil normal oksurme şeklinde bol mandalina bal limon falan veriyorum birde keçiboynuzu pekmezi
geçmiş olsun kuzum hatmi çiçeği idi sanırım onu sütle kaynatıp içernde oluyor

geçmiş olsun kuzum hatmi çiçeği idi sanırım onu sütle kaynatıp içernde oluyor
Benimkinin süte de allerjisi var hafifleşsede sutun kendisini cok içmiyor daha cok peynir yogurt falan gidiyoruz
Duymustum hatta denemek için aktardan almıştım kuzum geçen kış ama eve gelince fark ettim kelebeklenmis geri verdim oyle kaldi bir daha almadim buda aklimda olsun eger kötüleşirse öksürüğü denerim tatli kiz :KK60:

magickk magickk nasl oldun canm
Kızlar öğlen birden ani karar verip anneme gittim ve eve gece döndüm ve menüm tabiki allak bullak oldu ve toplam 4ağrı kesici ile hala baş ağrısından kurtulamadım :KK43:
melisa- melisa- o kem gözlü kim ise sen ucuz yırtmışsın canm :KK70: beni resmen öldürecekti :KK70: dün gece danstan çıktığım da bayılacak gibi oldum bu gece hala kendime gelemedim beynim ağrıdan çatladı ,halsizlik elim ayağım tutmadı başdönmesi falan ölüyordum dün gece yazdm hatta buraya da 😂 bana tam öldürücü enerji yollamış deveyi kazana insanı mezara koyar dediklerinden :KK70:bence bu bizi gizli izleyenlerden ajanlardan biri yapmış olabilir
Sorma canım ya gece ateslendim sabaha kadar uyuyamadım öksürükten iyi olacağım inşallah hiç halim yok dün ilk defa kahvaltıda ekmek yedim tambugday almış eşim yedim artık napayım iyileşmek için bencede birinin çok pis nazari değdi bize

Sorma canım ya gece ateslendim sabaha kadar uyuyamadım öksürükten iyi olacağım inşallah hiç halim yok dün ilk defa kahvaltıda ekmek yedim tambugday almış eşim yedim artık napayım iyileşmek için bencede birinin çok pis nazari değdi bize
Çok geçmiş olsun canım boşver diyeti iyleş güç topla dönersin tekrar

Back
X