- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hep pazartesi sanıyorum tatil araya girince zihin karışıyorgünaydın kızlar bugünü hep pazartesi sanıyorum :) dün işe gelmedim eşimde evdeydi . ne kadar şiştiğimi de anladım ne yapmışım ben öyle regli günüm yarın test yapmaktan vazgeçtim olursam da bir daha gitmem muhtemelen deli gibi spor yapmaya başlayacam bu sefer zumba ile başlıcam
yellow ve berkas nick değiştirmiş ne oldu böyle dedim
Gecmek uzere canim biraz öksürüğü oluyor balgamli az once uyandi yine öksürerek ama cok kotu degil normal oksurme şeklinde bol mandalina bal limon falan veriyorum birde keçiboynuzu pekmezimagickk dişin nasıl oldu canım
htc71 tatlı kız kızın nasıl oldu
ucukgenclik kaç kilosun kilom en çok sana yakın sanıyorum .
blonde ambition
melisa- sizi görünce bunlarda kim dedim
uğurlu gelsin canım .Ben de hep pazartesi sanıyorum tatil araya girince zihin karışıyorzumba harika bir kilo atıcı ve müthiş eğlenceli canm süper bir şey yapmış olursun bence
![]()
❤ yeni nike uğurlu gelsin inslh
ben sık sık foto degsiyrm ve arada da nike degsyrm bunun enerjimi de degstirip tekrar cnlanp yenilenmeme ve yeniden enerji ile dolmamı sağladığını düşündüğüm için yapyrm ger degsm ile yeni kilo düşüşü oluyor bilinç alıntıma da iyi geliyor kendimi fit olmaya odaklayıcı seçimler yapıyorum hala öyle devam bakalm bu nike de bana 59u getirsin inşallah
❤
geçmiş olsun kuzum hatmi çiçeği idi sanırım onu sütle kaynatıp içernde oluyorGecmek uzere canim biraz öksürüğü oluyor balgamli az once uyandi yine öksürerek ama cok kotu degil normal oksurme şeklinde bol mandalina bal limon falan veriyorum birde keçiboynuzu pekmezi
Benimkinin süte de allerjisi var hafifleşsede sutun kendisini cok içmiyor daha cok peynir yogurt falan gidiyoruzgeçmiş olsun kuzum hatmi çiçeği idi sanırım onu sütle kaynatıp içernde oluyor
Dişim için antibiyotik kullanıyorum canım o da mide bulantısı yaptı mide koruyucu kullanıcammagickk dişin nasıl oldu canım
blonde ambition
Geçmiş olsun canım umarim.en kısa zamanda geçerDişim için antibiyotik kullanıyorum canım o da mide bulantısı yaptı mide koruyucu kullanıcam
Sorma canım ya gece ateslendim sabaha kadar uyuyamadım öksürükten iyi olacağım inşallah hiç halim yok dün ilk defa kahvaltıda ekmek yedim tambugday almış eşim yedim artık napayım iyileşmek için bencede birinin çok pis nazari değdi bizemagickk nasl oldun canm
Kızlar öğlen birden ani karar verip anneme gittim ve eve gece döndüm ve menüm tabiki allak bullak oldu ve toplam 4ağrı kesici ile hala baş ağrısından kurtulamadım
melisa- o kem gözlü kim ise sen ucuz yırtmışsın canm
beni resmen öldürecekti
dün gece danstan çıktığım da bayılacak gibi oldum bu gece hala kendime gelemedim beynim ağrıdan çatladı ,halsizlik elim ayağım tutmadı başdönmesi falan ölüyordum dün gece yazdm hatta buraya da
bana tam öldürücü enerji yollamış deveyi kazana insanı mezara koyar dediklerinden
bence bu bizi gizli izleyenlerden ajanlardan biri yapmış olabilir
Sağol canımGeçmiş olsun canım umarim.en kısa zamanda geçer![]()
Hep yabancılar mı korkutçak birazda bizden şüphelenin  ahahaahahmagickk dişin nasıl oldu canım
blonde ambition
Çok geçmiş olsun canım boşver diyeti iyleş güç topla dönersin tekrarSorma canım ya gece ateslendim sabaha kadar uyuyamadım öksürükten iyi olacağım inşallah hiç halim yok dün ilk defa kahvaltıda ekmek yedim tambugday almış eşim yedim artık napayım iyileşmek için bencede birinin çok pis nazari değdi bize
Teker teker degistirseydiniz bari ikiniz birden değiştirip yazdinizHep yabancılar mı korkutçak birazda bizden şüphelenin  ahahaahah![]()
Sagol kuzum oyle yapicam ya şu an önemli olan sağlık benim için toparlayınca hepsi olur zatenÇok geçmiş olsun canım boşver diyeti iyleş güç topla dönersin tekrar
koruyucuyu içmen gerek zaten mideyi mahfederDişim için antibiyotik kullanıyorum canım o da mide bulantısı yaptı mide koruyucu kullanıcam
Hep yabancılar mı korkutçak birazda bizden şüphelenin  ahahaahah![]()
Dogru diyorsun canim ilk once iyi ol sonra gerisi gelirSagol kuzum oyle yapicam ya şu an önemli olan sağlık benim için toparlayınca hepsi olur zaten