• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bizde seni çok özledik canm bir başlasan gerisi kolay zaten sen çok hızlı veriyorsun çabucak verirsin ama böyle düşünüp yemeye devam etme tabiki o kiloları vermek için emek harcıyoruz o emeklerimize de yazık diil mi canm :110: hem ne güzel yolu yarılamıştın bile hadi başla artk bak biz cumartesi sabahları tartı günü yapıyoruz canm istersen sende katıl bize ne dersin?
İzne ayrıldıktan sonra belki 7 8 kez diyete başladım ama sonu hep hüsran. 2 gün diyet 5 gün çok yemeyle sanırım daha fazla aldım. Sınra anladım ki sizinle daha iyi hissediyorum motive oluyorum :KK37: :KK37: kabul ederseniz yeniden başlamak istiyorum. :oops:

İzne ayrıldıktan sonra belki 7 8 kez diyete başladım ama sonu hep hüsran. 2 gün diyet 5 gün çok yemeyle sanırım daha fazla aldım. Sınra anladım ki sizinle daha iyi hissediyorum motive oluyorum :KK37: :KK37: kabul ederseniz yeniden başlamak istiyorum. :oops:
Kabul edersiniz de ne demek canm benim :KK60: çooooookkkkk mutlu oluruz hemde :KK19: bu cumartesi tartılıyorsun ozman tamam mı

😅 Eski hali iyi canım bir süre seni takip etmeyi bırakır birileri boşver bunu
Takip etsinler canm kendileri çatlar kolay diil bakıp bakıp bir şey yazamamak ben olsam ortadan ikiye çatlarım sessiz sessiz uzaktan bakamam mümkin diil patlardım 😂😂😂

Basla tabi kuzum hic olurmu kabul edermisiniz falan zaten bizde bugün senden bahsettik birazdan görürsün 🤪
Ne enerji varmış beeee kızı buraya getirdim 😆😅 ozman malum kişileri fazla anmayalım kızlar yoksa onlarda damlar buraya başımızı yakarız 😂

Kahvalti
1 yumurtali menemen
1 dilim ekmek
4 zeytin
Kk peynir
1 cay kasigi bal
1 cay kasigi cikolata cok dolu degildi
Oglen
7 yk susuz taze fasulye
Buyuk kase cacik
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
1 dilim elma
Akşam
Haşlanmış yoğurtlu karnabahar
1 dilim ekmek
Su 2lt oldu sayilir

Kahvaltı
Kk peynir, 3 zeytin, bir tatlı kaşığı kaymak bal, çeyrek domates, 2 dilim ekmek, çay
Öğle
Tavuk şiş, kızarmış domates, 4 ince kızarmış patates, ayran
Akşam
Mercimek çorbası
Birazdan meyve tabağı yaptım onu yicem kızlar (elma, armut, portakal ) bugün niyeyse açlığımı kontrol edemiyorum. O kadar kahve içtim ama yoruldukça birşeyler yiyesim geldi.

Kahvaltı
Kk peynir, 3 zeytin, bir tatlı kaşığı kaymak bal, çeyrek domates, 2 dilim ekmek, çay
Öğle
Tavuk şiş, kızarmış domates, 4 ince kızarmış patates, ayran
Akşam
Mercimek çorbası
Birazdan meyve tabağı yaptım onu yicem kızlar (elma, armut, portakal ) bugün niyeyse açlığımı kontrol edemiyorum. O kadar kahve içtim ama yoruldukça birşeyler yiyesim geldi.
Afiyet olsun canim meyvenin yaninda sütte icebilirsin tok tutar 1 meyve porsiyonunu geçme
Gerçi şimdiye kadar çoktan gommussundur meyveleri :KK70:

Son düzenleme:
Ay çok yoruldum 😓 gene 4saatlik sporlu bir günün sonuna geldik
1.5 saat plates
Yarım saat yürüyüş
2 saat bachata ve salsa

Üstelik salsa çok hızlı tempoydu bugün bide komple latin dans bitince roman havası açtk oynadk :KK70: aayy koptumm yaaaa çok komiks di :KK70: çok eylendik ama artk öldüm yani bidw regleyim zaten ooff heryerim ağrıdı 😂

Back
X