- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sabahlıycaz galibaO kadar kahve içersen uyku tutmaz tabi ne yapsam ansiklopedi mi okusam acababoş beynime iki bilgi girerdi.
Ben mart ın son haftası ile misan arası ne yemisim diye bakayım diyordum ama ajan htc ile bir araya gelince mart araştırma sı farklı yöne döndüBugün sabahlıycaz galibaben de hepimizin kilo geçmişini deştim ajan 71 ile bir araya gelince mart ayını filan taradık zaten 01 mart ile bu ay tablosu aynı imiş
htc ve ben dışımda değişiklik yok
Merak ettim neler ilginizi çektiBen mart ın son haftası ile misan arası ne yemisim diye bakayım diyordum ama ajan htc ile bir araya gelince mart araştırma sı farklı yöne döndü![]()
Aynen ohafta 1 kilo ve o aralar da 68 den hızla 65 e geçmişim hem detoks ve sonrası hemde hergün sahilde yürümüş ve sürekli bisiklet sürmüşümİyi geceler size ben uyuyorum patates diyetin 28 martta yapmışın ve bir kilo o hafta iyi bence
Evet canım doğru aylarda gezinmişsiniz. Tekrar yap istersen.Aynen ohafta 1 kilo ve o aralar da 68 den hızla 65 e geçmişim hem detoks ve sonrası hemde hergün sahilde yürümüş ve sürekli bisiklet sürmüşüm
Bu kadar kilo olarak fark yok ama gramlar bazında buna benzer birsey olduYağ kaybı öncesi + çıkıyor canm ondan + dır boşalan yağ yerinevucut su ile ağırlığı korumaya çalışıyor sonra o suyu birden bırakınca birden düşüyor bir iki güne birden düşer kilon giden yağ ortaya çıkar
Eki Görüntüle 2550078
Yağmurlar başladı ama dışarda olmasada evde koşu bandında yürüyebilirim ve yine aynen üstüne bisiklet yaparm ozman çok iyi verms yürüyüş çok güzel kiloyu atmayı sağlıyor en iyi kiloyu düzenli yürüdüğüm zaman vermsm diyetsyn haklı imişEvet canım doğru aylarda gezinmişsiniz. Tekrar yap istersen.
Süper canmBu kadar kilo olarak fark yok ama gramlar bazında buna benzer birsey oldu
65.2 sonra 65.6 bugun de 65.0![]()
Ben katılırım canım hareketsizim bu aralar en azından biraz hareket etmiş olurumkızlar yarın spora başlıyorum 1 aylık mekik , squat , plank programlarını uygulayacam öncesinde 10 dk zumba ya da leslie 1 mil yapmayı planlıyorum kapanışta güneşi selamlama ve durabiliğim kadar meditasyonda duracam en az 5 dk hafta sonları daha uzun . ders çalışıyorum martta sınavım var yoksa daha farklı program planlıyordum yapabilirsem sabahları yapacam 1 aylık mekik squat ve plankte bana eşlik etmek isteyen var mı ?
Bende katilabilirim tatli kizkızlar yarın spora başlıyorum 1 aylık mekik , squat , plank programlarını uygulayacam öncesinde 10 dk zumba ya da leslie 1 mil yapmayı planlıyorum kapanışta güneşi selamlama ve durabiliğim kadar meditasyonda duracam en az 5 dk hafta sonları daha uzun . ders çalışıyorum martta sınavım var yoksa daha farklı program planlıyordum yapabilirsem sabahları yapacam 1 aylık mekik squat ve plankte bana eşlik etmek isteyen var mı ?
Ben katılırım canım hareketsizim bu aralar en azından biraz hareket etmiş olurum
süper oldu 3 kişiyiz şimdilik tatlı kızlar :)Bende katilabilirim tatli kizama plank yapamiyorum kolumda biraz sıkıntı var zorlayinca ağrıyor
Diger ikisini yaparim
Benim kollar problemli kuzum pazardan aldiklarimi bile eve tasiyana kadar kötü oluyor ameliyat olmasi lazim sanirim ust kol da boyle minik salatalik düşün oyle dokunup bastırınca hareket eden parcalar var lif sıkışmadıydı galiba 7 8 yil once olmustu geçmedi zorlamadığım surece bana zarari yok ama agir birseyler taşıyayım hemen ağrıyorsüper oldu 3 kişiyiz şimdilik tatlı kızlar :)
bugün başlayalım derseniz bugün başlarız ne derseniz uyarım .
htc plank daha çok zorlar dediğin gibi ama denerim dersen dirsek üstünde dene o daha az zorluyor
Ben haftanın 3günü yapyrm canm hoca ile bir sürü çeşit çeşit küçük topla ve büyük topla ve lastikle zorlaştırılmış şekilde mekik ve abs hareketleri yapıyoruz üstüne çeşit çeşit toplu,topsuz,lastikli sguat çeşitleri yapıyoruz ve herkes durabildiği kadar plankte duruyor (en uzun sınıfta 2dakika ile benimkızlar yarın spora başlıyorum 1 aylık mekik , squat , plank programlarını uygulayacam öncesinde 10 dk zumba ya da leslie 1 mil yapmayı planlıyorum kapanışta güneşi selamlama ve durabiliğim kadar meditasyonda duracam en az 5 dk hafta sonları daha uzun . ders çalışıyorum martta sınavım var yoksa daha farklı program planlıyordum yapabilirsem sabahları yapacam 1 aylık mekik squat ve plankte bana eşlik etmek isteyen var mı ?
süper oldu 3 kişiyiz şimdilik tatlı kızlar :)
bugün başlayalım derseniz bugün başlarız ne derseniz uyarım .
htc plank daha çok zorlar dediğin gibi ama denerim dersen dirsek üstünde dene o daha az zorluyor
Bende katılmak istiyorum sporakızlar yarın spora başlıyorum 1 aylık mekik , squat , plank programlarını uygulayacam öncesinde 10 dk zumba ya da leslie 1 mil yapmayı planlıyorum kapanışta güneşi selamlama ve durabiliğim kadar meditasyonda duracam en az 5 dk hafta sonları daha uzun . ders çalışıyorum martta sınavım var yoksa daha farklı program planlıyordum yapabilirsem sabahları yapacam 1 aylık mekik squat ve plankte bana eşlik etmek isteyen var mı ?