• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bende çok severim 🤩
Kahvaltıda 2dilim tambuğday ekmğndn sandviç yapabilirsin yada tost güzel oluyor 🤩 sabah olsa da yapıp yesek :KK50:
Ah ah keşke zaten erken yemek yeme olayı beni bu saatlerde baya sınıyor. Yemek üstüne üç kupa sallama çay Türk kahvesi içtim. Acıkmamak elde değil.

Ah ah keşke zaten erken yemek yeme olayı beni bu saatlerde baya sınıyor. Yemek üstüne üç kupa sallama çay Türk kahvesi içtim. Acıkmamak elde değil.
Çok iyi yapmışsın canm ben de baya acıktm erken yiyoruz ya ondan ama en iyi düşüşde böyle çok aç hissettigimiz zamanlarda oluyor 🤩 66yı düşün iştah gider ozman 😊 bende 59u ❤

:KK200: :KK37: teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza :KK74: dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı:KK48: ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı :KK71::nazar:
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda :KK71:
Eki Görüntüle 2552070

Vayyy harikasın canımm 6 lara veda etmenr çok az kaldııı inşallah hep beraber kurtulalım 💞💞
magickk magickk nasl oldun canm ?
melisa- melisa- canm nerelerdesin ?
Benim yoğunluk bitmedi hala canım ya hiç evde kalamıyorum bakamıyorum :( bilmiyorum ki ben kaç oldum tartım gelmedi hala :KK62:

Vayyy harikasın canımm 6 lara veda etmenr çok az kaldııı inşallah hep beraber kurtulalım 💞💞

Benim yoğunluk bitmedi hala canım ya hiç evde kalamıyorum bakamıyorum :KK43: bilmiyorum ki ben kaç oldum tartım gelmedi hala :KK62:
Sağol canm benim ❤ başa baş gidiyoruz 😍 magickk magickk ve sende 60a inmistiniz bende 60.5 oldum :KK4:
:KK5::KK5:3 ümüzde elele 59a geçicez galiba

Back
X