• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Saka yapiyorum canim aynen simdi bile bi motivasyon yok bizde mezun olunca hic olmaz 😂😂😂 tam kötü zamanda kilo vermeye niyetlendik @SchonerDuft 😂
Canm bugün itibari ile yeni yıla tam tamına 6hafta var ve haftada 1kilo verseniz 6haftada 6kilo eder 🤩 şuan kaçsın 67olsan yeni yıla 61 hatta belki 60kilo olarak gireceksin düşünsene harika birşey 🤗 bence bu diyetisyen ile yeni yıla kadar çok güzel bir kilo ya gelirsiniz

magickk magickk çaylar sular ne alemde :KK70:
Ben detoks çayınin 1litresini bitirdim canm
Hatta 1tane yeşil çay,1tanede form çay içtim
Sade su da 500ml içtim ,1kupada kahve içtim
:KK70:şimdi 1maden suyu içersem içecekleri yarılamş olcam bunlardan patatesi yicek yerim kalmıyor zaten :KK70: maden suyuda en zor içtiğim şey
Ben daha detoks suyunu yarılayamadım bile 😄 1 form 1 yeşil çay 1 kahve içtim en çok çayla kahve olayına sevindim yoksa bu detoks çekilmez ben madensuyunu severim ama bu ne ya iç iç midem davul gibi oldu :KK45:patatesi yiyecek yerim kalmadı gerçekten dur madensuyu içeyim şimdi birde yatarken içerim patates boğazıma dizildiği için onu form çayla içmeyi düşünüyorum madensuyunu limonla içmeyi dene canım belki işe yarar hayatımda bu kadar wc ye gitmedim :KK70:lütfen bir an önce cuma olsun :dua:

Biz bize yetmeyiz mi diyosun 😣😣
Tabi yeteriz canım ama bak hazır başladınız bırakmayın basladinmi sonu geliyor gerçekten ama biz daha çok lay lay lom takılıyoruz aman olursa olur gibi ama iş takım oldu mu insan stres yapıyor zorunda hissediyorsun o yüzden yellowda öyle demek istiyor biz bazen girmiyoruz bile buraya ki 58 e vardikmi hiç girmeyiz :KK70: şaka tabi canım burdayız sizin için sorun yoksa böyle devam edin yoksa tamamen sizi düşünüyoruz 😆

Ben daha detoks suyunu yarılayamadım bile 😄 1 form 1 yeşil çay 1 kahve içtim en çok çayla kahve olayına sevindim yoksa bu detoks çekilmez ben madensuyunu severim ama bu ne ya iç iç midem davul gibi oldu :KK45:patatesi yiyecek yerim kalmadı gerçekten dur madensuyu içeyim şimdi birde yatarken içerim patates boğazıma dizildiği için onu form çayla içmeyi düşünüyorum madensuyunu limonla içmeyi dene canım belki işe yarar hayatımda bu kadar wc ye gitmedim :KK70:lütfen bir an önce cuma olsun :dua:
:KK70: cumartesi listesinde magick ve yellow 59 yazacak canım onu düşün 😂 aynen patetes yicek yerim yok ama maden suyunun 2sini arka arkaya içtm şimdi 2si de bitti limon sıkmıyorum canm bence sende sıkma çünki tansiyonumuz düşer kötü olrz
Kaldı geriye 2bardak detos suyu 1er bardakta yeşil ve form çay 🤣 bende çayları gece içerim artk şu suyu bitirsem yeter 👍 maden suyu hemen iç canm en önemlisi o vucudun elektrolikit dengesini sağlıycak mutlaka 2tane içmen şart demişti diyetisyen

:KK70: cumartesi listesinde magick ve yellow 59 yazacak canım onu düşün 😂 aynen patetes yicek yerim yok ama maden suyunun 2sini arka arkaya içtm şimdi 2si de bitti limon sıkmıyorum canm bence sende sıkma çünki tansiyonumuz düşer kötü olrz
Kaldı geriye 2bardak detos suyu 1er bardakta yeşil ve form çay 🤣 bende çayları gece içerim artk şu suyu bitirsem yeter 👍 maden suyu hemen iç canm en önemlisi o vucudun elektrolikit dengesini sağlıycak mutlaka 2tane içmen şart demişti diyetisyen
Harika onu hayal ediyorum 🤩 tamam canım içiyorum sonrasını artık mideme nasıl sıkıstıracaksam :KK70:

Kızlar bugün bunu aklımdan geçirdim gündüz size yazıp yazmadığımıda hatırlamıyorum, kusura bakmayın. Keşke bende patateslere gömüleydim ya bende nişasta istiyorum. İçim dışım brokoli, karnıbahar oldu valla. Diyet değil yaşam tarzı bu ya. Yakında yeşilliklere başlarız. Otçul bir insan olur çıkarım ben bu gidişle dicem de. Menüde balık, tavukta var. Bu arada yellow um su gerçekten tek başına bile insanı idrara götürüyor mükemmel bir şey.

blonde ambition blonde ambition sen tartıyı aldın mı??? Aldıysan memnun kaldın mı? Bende burada süper marketlerden birinde gördüm. Onu almaya karar verdim de sana sormak istedim.
Evt geldi canm 🤗 uygulamayıda indirdim bluetooth ile bağlanıyorsun detaylı tüm veriyi gösteriyor ve analizlerini kişisel kayıt yapıyor 12kişiye kadar kayt hafızası var eşim ve beni kaydettim ama bilgin olsun tartinin uzerinde sadece kilon kgram yada ıbls olarak yazıyor canm detaylı analizini telefon uygulamasindan görüyorsun analiz merkezlerindeki gibi analizini uygulama ile cihazlara yolluyor iç organ yağına kadar detaylarını söylüyor ve ayrıca yüksek,düşük yada normal diye sonuclarini ayrica belirtip normal oasi gereken araligi gosteriyor canm ama dili türkçe diil bilgin olsun mesala benim kas oranım %62 ile yüksek kas çıktı higs diye altta kırmızı ile belirtti ve net kas ağırlığım 39.3 kilo imiş Yüksek kas dedi ve kasa tıklaynca verileri gosterdi benim boyum da kadın için 32.9kilo kas ın altındaki kas ağırlığı düşük 33 ila 37.5 arasındaki kas ağırlıği yüksek benim kisi ise 39.5 a ulaşms yani normal araliktaki kadinlardan bile 3ile 6 kilo arası fazla kas ağırlığım varmş canm ona çok sevindim bu harika haber 🤩
Kötü haber ise bazal metobolizmam 1.250 çktı iyice düşmüş metobolizmam baya yavş çalşyr canm
20191118_155055.jpg

Evt geldi canm 🤗 uygulamayıda indirdim bluetooth ile bağlanıyorsun detaylı tüm veriyi gösteriyor ve analizlerini kişisel kayıt yapıyor 12kişiye kadar kayt hafızası var eşim ve beni kaydettim ama bilgin olsun tartinin uzerinde sadece kilon kgram yada ıbls olarak yazıyor canm detaylı analizini telefon uygulamasindan görüyorsun analiz merkezlerindeki gibi analizini uygulama ile cihazlara yolluyor iç organ yağına kadar detaylarını söylüyor ve ayrıca yüksek,düşük yada normal diye sonuclarini ayrica belirtip normal oasi gereken araligi gosteriyor canm ama dili türkçe diil bilgin olsun mesala benim kas oranım %62 ile yüksek kas çıktı higs diye altta kırmızı ile belirtti ve net kas ağırlığım 39.3 kilo imiş Yüksek kas dedi ve kasa tıklaynca verileri gosterdi benim boyum da kadın için 32.9kilo kas ın altındaki kas ağırlığı düşük 33 ila 37.5 arasındaki kas ağırlıği yüksek benim kisi ise 39.5 a ulaşms yani normal araliktaki kadinlardan bile 3ile 6 kilo arası fazla kas ağırlığım varmş canm ona çok sevindim bu harika haber 🤩
Kötü haber ise bazal metobolizmam 1.250 çktı iyice düşmüş metobolizmam baya yavş çalşyr canm
Eki Görüntüle 2556884
Yağlar gitmiş kaslar gelmiş şekliyle güle güle kullan canım. Kasların fazla olmasından zarar gelmez fakat metobolizma hızını artırmak gerek bunun için sabahları aç karna elma yememin önerdi diyetisyen bir de lifli diye. Benim gördüğümle aynı değil fakat seninki daha güzel gibi. O da 12 kişi kaydediyor telefonla eşleşiyor. O zaman almak lazım. Kendi yağ oranımı gözüme gözüme sokup kaslanmam lazım

Yağlar gitmiş kaslar gelmiş şekliyle güle güle kullan canım. Kasların fazla olmasından zarar gelmez fakat metobolizma hızını artırmak gerek bunun için sabahları aç karna elma yememin önerdi diyetisyen bir de lifli diye. Benim gördüğümle aynı değil fakat seninki daha güzel gibi. O da 12 kişi kaydediyor telefonla eşleşiyor. O zaman almak lazım. Kendi yağ oranımı gözüme gözüme sokup kaslanmam lazım
Kız zarar gelmez de ne demek :KK70: ben yaklaşık 1kilo daha kas yapmak istiyorumo kasları yapmak için canm çıktı deli gibi spor yaptm yoksa kilom zaten somdi 55-57 filan olurdu ama boyle kaslı sert bacaklarn filan olmazdi heryerim sallanırdi canm xaten hedefim buydu ama bukadar başardgmdan emin diildim 😅 zaten +6 kilo kas demek 55 kilo biri ile aynı yağ ve vücut ölçülerine ve kıyafet bedenine eşitim demek oluyor ki şuan s giyiyorum 😂 sadece gobek deligimin etrafindan vermek istedigim 1kilo var zatenşu ödem lerimi ataymda sonra 1 kilo yağ verdimmi tamam 👌 sonrada 700grm daha kas yapıp net kas kilomu 40kiloya ulaştrcam 💪 hedef jenifer lopez 😂 şu fark önemli 👇
images.jpeg-3.jpg

Eki Görüntüle 2556884
Güle güle kullan canım tartı almasaydım bundan alırdım çok güzelmiş

Kız zarar gelmez de ne demek :KK70: ben yaklaşık 1kilo daha kas yapmak istiyorumo kasları yapmak için canm çıktı deli gibi spor yaptm yoksa kilom zaten somdi 55-57 filan olurdu ama boyle kaslı sert bacaklarn filan olmazdi heryerim sallanırdi canm xaten hedefim buydu ama bukadar başardgmdan emin diildim 😅 zaten +6 kilo kas demek 55 kilo biri ile aynı yağ ve vücut ölçülerine ve kıyafet bedenine eşitim demek oluyor ki şuan s giyiyorum 😂 sadece gobek deligimin etrafindan vermek istedigim 1kilo var zatenşu ödem lerimi ataymda sonra 1 kilo yağ verdimmi tamam 👌 sonrada 700grm daha kas yapıp net kas kilomu 40kiloya ulaştrcam 💪 hedef jenifer lopez 😂 şu fark önemli 👇
Eki Görüntüle 2556903
Yağlar ne kadar yer kaplıyor işte örnek

Güle güle kullan canım tartı almasaydım bundan alırdım çok güzelmiş
🤩 sağol canm ❤ benim diğer tartilip fotosunu attgm tartida çok güzel ve hep doğru gramı gramına doğru tartar hiç şaşmaz çok memnunum ondan ama bunu görunce ölçüme dittgm yerdekilerden tam detayli anlaiz metobolizma hizından iç yağına kadar veri veriyor ondan heves ettim bide 400tl den 200tl ye %50 indirim vardı ondan atladm aldm dayanamadm :rolleyes: zaten bu haftadan sonra artk 58-59olcaz ve bir iki hafta sonra artk total rakamın bir anlamı kalmycak ondan artk önümüzdeki aydan itibaren sadece spor ve kas ile yağ takibimi yapıcam 👍

Eki Görüntüle 2556903
Fazla kas iyidir, güzeldir, herkesin hayalidir, benim en büyük hayalim kas sıkı ve diri bir vücut taş gibi bir toto. :KK70:

Fazla kas iyidir, güzeldir, herkesin hayalidir, benim en büyük hayalim kas sıkı ve diri bir vücut taş gibi bir toto. :KK70:
🤩❤Benim kondisyon bisikleti sağolsun artk jenifer gibi şuan basen toto kaya oldu elleyince taş gibi semsert belden alt artk full kas 🤗 belden üstte size atmstm şu bel oyuntusu migde kısmının olduğu bolümde yağlari sıfıra indi şu az önceki fotodaki dikey çizgi görünüyordu orda gorunuyor yağ kalmadigindan alttaki kas çizgisi gorunur halde artk ama onun dağa altı göbek deliğimin tam orda bir avuç yağ var tek hedefim o yağı yok edip karnımin tamamını kaya gibi yapmak diğer hedeflere ulaştm 🤗

🤩❤Benim kondisyon bisikleti sağolsun artk jenifer gibi şuan basen toto kaya oldu elleyince taş gibi semsert belden alt artk full kas 🤗 belden üstte size atmstm şu bel oyuntusu migde kısmının olduğu bolümde yağlari sıfıra indi şu az önceki fotodaki dikey çizgi görünüyordu orda gorunuyor yağ kalmadigindan alttaki kas çizgisi gorunur halde artk ama onun dağa altı göbek deliğimin tam orda bir avuç yağ var tek hedefim o yağı yok edip karnımin tamamını kaya gibi yapmak diğer hedeflere ulaştm 🤗
Ben de istiyorum ben de istiyorum. Çayda içesim var bisiklete de çıkasım var. Bende sert toto istiyom.

Ben de istiyorum ben de istiyorum. Çayda içesim var bisiklete de çıkasım var. Bende sert toto istiyom.
Canm bisiklet direk toto bazen baldır çalşyr zaten ve biliyosun ben 1yıldır hiç ara vermeden 1saat bisiklet sürdüm artk alt kısım kaya oldu🤩 sana da hep dedim zaten üst kısmın ince bisiklet yapsan tamamdın alt kısım kaya gibi kas olur 🤩 sende hergün biraz daha arttıra arttıra sür bak çok harika olacaksın canm hadi çayda iç bende şuan yeşil çayımı içiyorum 🤩 1tane form çay eksik kaldı sadece onuda içmiycem artk ama geri kalan herşeyi bukez eksiksiz içtim 😊 ve şuan toplam 4lt sıvı almş ve patateslerimi bitirmiş halim ile bu saatte 61.8 çkyrm 🤗 sabah olsun tartılalım tüm ödemlerim gitti galiba

İncecikim zayifim fitim ama eşim hala tombişim diye seviyo beni :KK70::KK70:
Eşin mi geldi 🤣😂 canm bu boyla incecik dal gibi olunmaz ama için 5-10 kilo daha vermek lazım ama istek incecik diil de kaslı ve şekilli ve fit olmaksa sporla o olunur yada spor yapmaya bilir 7-8kiloda daha verir incecik dal olunur 😂 yada biraz balık etli kalrsn artk hangini seviyorsan 😂

Back
X