• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

nerden dönersen senin için kardır canım

:KK70: :KK70:
bugünde 66,30 ağırladı beni :KK70:
bugün yarın dikkat edecem ama pazar gnü kayseriye gidiyoruz eşimle orası bozduracak muhtemelen bana diyeti

valla öyle oluyor bu ara regliim diye sanırım :KK70: :KK70:
valla gezme olayında bozabilirsin diye düşünenlerdenim ama benim gibi bozma :KK70:
anasını satıyım 1 gün almanyada kaldım hazır bozmuşken deyip 1 haftadır bi başlayamadım diyete :KK70:

valla gezme olayında bozabilirsin diye düşünenlerdenim ama benim gibi bozma :KK70:
anasını satıyım 1 gün almanyada kaldım hazır bozmuşken deyip 1 haftadır bi başlayamadım diyete :KK70:
bende yapamıyorum tek başına olmuyor valla birileri ile olunca kaçamak yapmıyorsun :D
çikolata kaldı mı kız :D :D
benim tek engelim yılbaşı gecesi :D

bende yapamıyorum tek başına olmuyor valla birileri ile olunca kaçamak yapmıyorsun :KK70:
çikolata kaldı mı kız :KK70: :KK70:
benim tek engelim yılbaşı gecesi :KK70:
Canm sen çok iyi gidiyorsun sakın bozma bak 66.30 diyorsun 😍 bence bir kaç gün daha dişini sık ve yeni yıla 65lerde gir 🤗 bukadar yaklaşmşken 65için 3gün daha dayanılır canm yılbaşında kendini ödüllendirirsin ❤

Canm sen çok iyi gidiyorsun sakın bozma bak 66.30 diyorsun 😍 bence bir kaç gün daha dişini sık ve yeni yıla 65lerde gir 🤗 bukadar yaklaşmşken 65için 3gün daha dayanılır canm yılbaşında kendini ödüllendirirsin ❤
yarına hedefim 65i görmek aslında ama zorlar regli şişliğim var çünkü ellerim acıyor :KK37:
bavulun yarısı bitti
diğer yarısı duruyor :KK70:
tamam tamam beraber başlıyacağız
1 ocakta başlıyoruz :D 18 ocakta görümcem geliyor o gelene kadar 3 4 kilo daha vermem lazım salına salına yürümek istiyorum :D :D

yarına hedefim 65i görmek aslında ama zorlar regli şişliğim var çünkü ellerim acıyor :KK37:

1 ocakta başlıyoruz :KK70: 18 ocakta görümcem geliyor o gelene kadar 3 4 kilo daha vermem lazım salına salına yürümek istiyorum :KK70: :KK70:
Yarına 65i ucundan görebilirsin canm ama bir kaç gün daha devam edip 65in kusurunu iyice aşşağı çek ki yıl başında hemen geri gitmesin tugbaFB tugbaFB yide yakalamış olursun 😍 birlikte 65den aşşağı doğru tekrar beraber gelirsiniz bize doğru bak magickk magickk ile bekliyoruz

günaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım :KK70: :KK70:
tugbaFB tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç :KK70: :KK70: bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra :KK70:
magickk magickk @diyetlikadn ucukgenclik ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
@sena zeynep sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Evet evet :KK76:

Yarına 65i ucundan görebilirsin canm ama bir kaç gün daha devam edip 65in kusurunu iyice aşşağı çek ki yıl başında hemen geri gitmesin tugbaFB tugbaFB yide yakalamış olursun 😍 birlikte 65den aşşağı doğru tekrar beraber gelirsiniz bize doğru bak magickk magickk ile bekliyoruz
Canım benim regl yaklaştı yarın olması lazım heryerim şişti yuzugum falan dar geliyor tatlıya saldırdım yine 🤦‍♀️ perşembe çabuk olsun da başlayalım 😍

htc71 htc71 i ve tugbaFB tugbaFB yi geçtim diye düşünüyorum :D :D

htc71 htc71 i ve tugbaFB tugbaFB yi geçtim diye düşünüyorum :D :D

Canım benim regl yaklaştı yarın olması lazım heryerim şişti yuzugum falan dar geliyor tatlıya saldırdım yine 🤦‍♀️ perşembe çabuk olsun da başlayalım 😍
Benimde bugün reglem bitti canm ve 61.8 çıktm :eek: 62ye yaklaşyrz yine hemen frene geri basıp 60a dönmemiz lazım :oops: önce gene bir ödemleri vs. Atıp 60 oluruz sonrada artk 5ler için kolları tam gaz sıvarız bukez 58i görmeden dönmek yok :KK23: sende mi 61 lerdesin :oops: benden azsındır bence

Benimde bugün reglem bitti canm ve 61.8 çıktm :eek: 62ye yaklaşyrz yine hemen frene geri basıp 60a dönmemiz lazım :oops: önce gene bir ödemleri vs. Atıp 60 oluruz sonrada artk 5ler için kolları tam gaz sıvarız bukez 58i görmeden dönmek yok :KK23: sende mi 61 lerdesin :oops: benden azsındır bence
Yok canım ben senden fazlayım şu an 62 yim :oops:

Yok canım ben senden fazlayım şu an 62 yim :oops:
O regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdır 😂 bu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde :KK70: 2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh :KK70: yarın maydonoz mu kaynatsak canm :olamaz:

O regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdır 😂 bu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde :KK70: 2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh :KK70: yarın maydonoz mu kaynatsak canm :olamaz:
Ayy sorma canım ya tartılmaz olaydım :rolleyes: bende regl şişkinliği diye düşünüyorum çünkü hep 2 kilo fazla çıkarım sonra yavaş yavaş veririm keşke ya 60 i son görüşümüz olsun gitsin bir daha da gelmesin :KK70:

sizin zamanınızda kapanması lazımmış boşa zorlamışız :KK53: neyse ilgilenirim dersen yeniden açılır :KK49:
Canım benim keşke ilgilenebilsem ama Burcu olmasa takım çok ortada kalırdı bende hakkını vererek takip edemedim ki. Hergün Yeni bir olay yaşıyoruz evimizden heyecan eksik olmuyor. Okulumuzdan olay coşku eksik olmuyor. Kendime ayırabildiğim zaman gerçekten kısıtlı. Ama takımımızı seviyordum .
Takım şart değil zaten bizim arkadaşlığımız güzeldi sende ne güzel bir buluşma noktası hazırlamışsın 14. Takımın Yeni evi olmuş burası. Teşekkür ederiz 💋
Yürüyüş profesörü rakibemmm

Back
X