• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

SchonerDuft SchonerDuft berkas,magick ve beni yakalamak üzeresinnnn bizle aranda 3kilocuk kalmış:skandal:
buuurrr cuuu... biziiii ya ka la sa na :skandal:
Sadece 3 kilocuk mu kaldı şimdi O.M.G :KK17:
Valla şaka maka derken gerçekten ya 3 kilocuk kalmış kız 70 kilodan geldi biz bir göremedik 5 leri :KK14:

günaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım :KK70: :KK70:
tugbaFB tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç :KK70: :KK70: bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra :KK70:
magickk magickk melisa- melisa- @ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
M MissHayaLet sen hep fitsin zaten spor ne durumda
An itibari ile 57 kusur geliyorum 3 kilo vermem lazım😱😱😱 ve spora hala baslayamadim eşim evde yılbaşından sonraki hafta ise başlayacak tabi bende saldım kendimi bu ara🙄

Ahahaahaa 😄😂😅😂 biz sadece ekside diil artıda da kapışırız diyosun :KK70: nasıl güzel rakipler bulmuşum kendime böyle :KK70: inersek beraber iniyoruz çıkarsak beraber çıkıyoruz :KK4: 3ümüzün sürekli aynı bandda olması nasl güzel bir kader eşlerimizi kaptırmayz diyoruz remsen 62 isekde 3lü 60sak yine 3lü 😅😂 maşallah bize magickk magickk bak berkasda bizi bırakmaya kıyamadı yine biz nereye o oraya :KK74: canlarım benim yaaaa hiç beni bırakıp 59a geçerlerlermi :KK4: beni de götürmek için hemen peşimden yukarı doğru gelmişler :KK70:
Gerçekten ya anca beraber kanca beraber kiloda beraber alıyorz beraberde zayıflıyorz 😂😂 gerçek takım ruhu işte bu ahahahha😂😂
CUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- melisa- = 62.4
magickk magickk =62.3
@yellow = 62.2
:KK11:

SchonerDuft SchonerDuft = 65,70
tugbaFB tugbaFB =
htc71 htc71 =

@ucukgenclik = 74.3
@cakilinannesi =
drdotty drdotty = 74.3

Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım :rolleyes:
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlar 🙄😱🤦‍♀️ haftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba :KK43:
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft SchonerDuft :rolleyes::KK200: sen listenin gurur kaynağı oldun 👏
Haftanın tek kilo vereni 😅 listenin bu haftaki 1.si :sampiyon: schoooonerduuufftttt 🎊🎊🎊🎉
Ay şuraya bak gene kapışmışız meğersem ama yanlış yöne doğru ahahhahahahaha

Gerçekten ya anca beraber kanca beraber kiloda beraber alıyorz beraberde zayıflıyorz 😂😂 gerçek takım ruhu işte bu ahahahha😂😂

Ay şuraya bak gene kapışmışız meğersem ama yanlış yöne doğru ahahhahahahaha
Baksana 100 er 100 er gr lar var üçümüzün arasında istesek olmazdı 🤣🤣

tugbaFB tugbaFB ve blonde ambition blonde ambition iyi bilir yiyerek gidiyor canım bu hafta dolma lahmacun ve künefe yedim :KK70: hatta yellow dediki 65i göremezsin künefe yedin diye
Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurban 😂

Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurban 😂
Regli olduğum için böyledir muhtemelen .
Çekirge bir sıçrar 2 sıçrar hesabı :D birde 66 da çok durdu vücut çok direndi

Back
X