• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kahvalti
1.5 haslanmis yumurta
1.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
8 zeytin
Oglen(kahvaltiyi gec yaptim cok acikmadim )
1 kase tarhana corbasi
1 elma
Ara
Yarim portakal
Aksam
4 yk et
Yarim kase tarhana
Yogurt kozlenmis patlican
1 tane lahana sarması
Su 2lt oldu

Bir tek regliyi anladım gerisini niye anlamadım ben :KK70:
Acele acele yarim yamalak okuyup yazinca oyle olmus :KK70::KK70:o ara sofra hazırlıyordum esime.
yellow gorumcen ne zaman gelir diye soruyor du ya regliyi mi sormus :KK53: ben gorumce olarak anladim onu benim kucuk gorumcemde bize gelebilir gibisinden yazmıştım :KK70:onlar da okul tatil oldu uzak sehirde okuyor evinede bize de uzak dedim bize de gel esyam cok dedi muhtemelen gelmeyecek ama belki gelir onu yazmaya calismistim :deli::KK70:

Son düzenleme:
Acele acele yarim yamalak okuyup yazinca oyle olmus :KK70::KK70:o ara sofra hazırlıyordum esime.
yellow gorumcen ne zaman gelir diye soruyor du ya regliyi mi sormus :KK53: ben gorumce olarak anladim onu benim kucuk gorumcemde bize gelebilir gibisinden yazmıştım :KK70:onlar da okul tatil oldu uzak sehirde okuyor evinede bize de uzak dedim bize de gel esyam cok dedi muhtemelen gelmeyecek ama belki gelir onu yazmaya calismistim :deli::KK70:
blonde ambition blonde ambition sen görümcemin ne zaman geleceğini sordun değil mi ? :D :D
27 ocakta gelcek . ben regliyi soryor anlamışım :D :D
senin yazdığını anladım htc senin küçük görümce mi vardı :D

Sağol kuzum sende verdin tebrikler yok bizi yakalayamazsın bu sefer fena kafaya koyduk :KK76: :rapci:
Yarışlar kızıştı çok fenaa:rolleyes::rolleyes:
:KK9: super canm birkaç gun önce sen de 62.8 görundü diyordun seninde benim gibi 2-3günde tam 1.100 geri gitmiş eşit vermişiz :KK5:

Hadi yakala kuzumm :KK4:

:KK19:

Haftanın en iyi kilo vereni sen oldun kuzum tebrikler :cool: haftaya seni 63 lerde 62 lerde görücek olmamız inanılmaz valla süpersin arap atı sonradan bir açıldın tutabilene aşk olsun :KK55::sampiyon:
Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsın 😢
Bünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım 😍😍
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .

Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.

Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi

Bende katılmaya çalışırım size canim

:KK70: :KK70:
27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı :KK70:
Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnn:KK17::KK17:

blonde ambition blonde ambition sen görümcemin ne zaman geleceğini sordun değil mi ? :KK70: :KK70:
27 ocakta gelcek . ben regliyi soryor anlamışım :KK70: :KK70:
senin yazdığını anladım htc senin küçük görümce mi vardı :KK70:
Evet canim bir kucuk var benden 5 yaş kucuk bir buyuk var buyuk yurt disinda yasiyor evli bide benim eskm var 3 kardeşler :KK70:

Yarışlar kızıştı çok fenaa:rolleyes::rolleyes:

Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsın 😢

Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnn:KK17::KK17:
büyük ihtimal ile birde 3 4 gündür wc yok cumartesi 62 çıkabilirim bence :rolleyes::rolleyes:
Evet canim bir kucuk var benden 5 yaş kucuk bir buyuk var buyuk yurt disinda yasiyor evli bide benim eskm var 3 kardeşler :KK70:
kendime çok güldüm ya :D :D
ne güzel az ve öz desene :D

Back
X