♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kizlar nabersiniz ben artık.kesin dönüş yapıyorum aranıza alın beni tekrar 😁asla kendimi durdursmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yiyorum dur demem lazım kendime 59 oldum resmen 😱
pınar senide 61 alalım :D :D
tugbaFB tugbaFB biz onlara yetişmeden onlar bize yetişecek :D

yes ilk tartıldığımda 64.9 çıktım çığlık atacaktım sonra 65.8 çıktım ama buna da sevindim :confused: malum memleketten 54564654 kilo alarak dönen ben ilk defa kilo vermiştim :-)
tartı şaaka yapmış sana :D
bence de bu sefer güzel korudun memlekette :D ben bir 67 68 bekliyordum vlla

Akşam saçlarımı kestim kahkul yaptım kendime hep ozenirdim çokta yakistirdim artık böyle kullancam sanırım. Saç kessme konusunda ustalastim.resmen Bartu doğduğundan beri kendim kesiyom :D kuaforum e gelcm diyip diyip vazgeçiyom :D

Akşam saçlarımı kestim kahkul yaptım kendime hep ozenirdim çokta yakistirdim artık böyle kullancam sanırım. Saç kessme konusunda ustalastim.resmen Bartu doğduğundan beri kendim kesiyom :KK70: kuaforum e gelcm diyip diyip vazgeçiyom :KK70:
En azından bir parmak dedim bir karış saçımı kesti o cani kuaför deme durumun olmamış. Güle güle kullan canım.

iyidir kuzum sen ne yaptın nasılsın
bende iyim canim kosturmaca iste buara yine biraz yogun calisiyorum buara anca 8 gibi evde oluyorum… bide gecen hafta pasta yapmayla ugrastim hic bisey anlamadim günlerden:D anca simdi yorgunlugu cikio… ama kilo durumum iyi hic almadim ve seker, Beyaz un simdilik hayatimda yine yok:)

Back
X