arkadaşlar konum vardı.Eşim yine o kızla konuşuyor... eşime son bir şans daha vermiştim.ancak her yaptığını karşılaştırma yapıp kendı canımı acıtıyodum...mesala mesajlaşıyoduk bana sürekli cevap veremiyorum aşkım işim var dıyo.yemek molasında bıle şu kışıyle sohbet ediyodum yok şurdan geldıler burdan geldıler dıyo ama ben dökümanına baktığimda kızla aralıksız hergun belırlı saatlerde msjlaşmışlar bende sen yapamıcaksın bu işi ben bunları düşünüp süreklı üzülüyorum dedim.ve ayrılmak istediğimi söyledim oda ben çaba gösteriyorum benden ne yapmamı istiyosun dedi,bende bu konuda artık senden bısey istemıyorum ayrılalım dedim oda sen öyle mutlu olacaksan tamam dedi...1sene borcumuz var onu bitirir sonra memlekete annemlerin yanına giderim dedi..ben bi odada kalırım dedi.,bende olurmu öyle şey ben aynı evde duramam dedim oda çok insan var öyle olur dedi..sonra bı işi vardı 5dakkalık diye çıktı tel.de almadı 11de çıktı 12.30da geldı çok kötü oldum nereye gıttı dıye hanı uzgundu bıseymi oldu yada daha eve gelmıcek dıye korktum bıde buyuk kızım 4yaşında senın yuzunden gıttı sen ayrılıcan ondan dedı bende yok öyle bısey sen ayrılık ne bılıyomusun dedım oda bılmıyorum ama kotu bısey dedi çok kötü oldum..dua ettım nolur gelsın vazgeçicem dedim,geldiğindede normal davrandım ayrı yattık uyuduk sonra..diyorum bitmesin çok zor yapamam ,sonrada diyorum osana neler yaptı boşver diyorum.hep aldatmadığını normal arkadaşlık olduğunu savunuyo hala napıcam nasıl davranıcam şaşırdım..yardım lütfen!